Wkono

Hvordan å slappe av under en uke fri fra jobb

Gjøre lange timer på kontoret har du sår strammere enn du kan bære? Har du bare trenger å slappe av? Nå har du fri, men hva blir det neste? Denne artikkelen vil hjelpe deg å bestemme hvordan du slappe av i løpet av denne perioden.

Trinn

Hvordan å slappe av under en uke fri fra jobb. Forlate arbeidet på jobb.
Hvordan å slappe av under en uke fri fra jobb. Forlate arbeidet på jobb.
 1. 1
  Forlate arbeidet på jobb. Du har gjort det du kan for å gjøre ferdig før uken startet og det er fortsatt folk på kontoret, uansett hvor det er du jobber, som er i stand til å dekke for deg. Så la arbeide værende der den er, og ikke komme hjem med deg denne uken.
  • Hvis du virkelig tilbøyelig til å ta med arbeid hjem, låse den inn i arkivskap eller mekke skap på jobb og gi en medarbeider nøkkelen. Send dem til å gi nøkkelen tilbake til deg bare når du kommer tilbake til arbeid.
 2. 2
  Se etter måter å riktig. Din første innskytelse vil naturlig nok være å spørre deg selv: "Hva kan jeg gjøre for å begynne å slappe av? Du kan bli overrasket, men dette er faktisk feil spørsmål å stille. I stedet spør deg selv: «Hva skal jeg ikke gjøre for å slappe av? Først, hvis du kommer til å slappe av, bør du ikke bli planlegger en rekke aktiviteter. Prøv bare vegging rundt hjemmet. Se den filmen du har hatt satt ved TV i flere uker nå. Fullfør at håndverket prosjektet du startet for seks måneder siden. Len deg tilbake og lese en bok. Bare gjør det du alltid ønsker å gjøre, men ikke har tid til.
  • Gå turer i ditt nærmiljø. Reacquaint deg med ting som har endret seg mens du har vært for opptatt til å legge merke til på jobben.
  • Tilbring tid med barna. Barna vet hvordan å slappe av medfødt og følge deres leder er en flott ting å gjøre!
  • Tilbringer mye tid med. Dyr vil slappe av deg en god del, og det er en god unnskyldning for å ta igjen på savnet spilletid.
 3. 3
  Forstå at isolasjon er nøkkelen. Hvis du føler deg ute av kolleger og venner, ta en pause fra dem. Ja, gjør det utenkelige. Slå av telefonen (dette inkluderer!), Og ikke sjekke ditt arbeid relatert e-post. Motstå trangen til å "bare se" på hva folk har sendt deg. Du ønsker å unngå ting som stress du, og siden du aldri vet hva som er skrevet i disse e-postene, spille det trygt. Ikke les! Eller enda bedre, ikke engang sjekke.
  • Bruk mer tid borte fra datamaskinen, selv om du vanligvis liker å bruke det for å slappe av. Resten av konstant interaksjon, skrive, og tenkning vil gjøre deg en verden av god og du vil være mer sannsynlig å få gjennom lesing hauger, forsømte hobbyer, og nye oppskrifter hvis du bruker tiden klokt.
 4. 4
  Kom deg bort fra alt. Hvis du er lei og utslitt fra den hektiske bylivet, prøve noe annet en stund. Gå camping i skogen, fiske, eller bare gå for en kjøretur ned en rolig gate. Gå et sted hvor du føler deg rolig og avslappet.
  • Kanskje foreldrene dine eller noen du kjenner har en gård eller en hytte du kan gå til for fullstendig avslapning. Bonuspoeng for et sted som ikke har internett eller mobiltelefon tilkobling!
 5. 5
  Okkupere tankene dine. Hold deg tankene på andre ting enn arbeidet, slik at du kan distrahere deg fra alt arbeid bekymringer. Også prøve å glemme noen familie eller venn problemer som kan ha oppstått i livet ditt. Tenk bare om ting som gjør deg glad. Husk, er denne uken om deg, ikke la noen andre - eller tanker om noen andre - ødelegge det for deg.
  • Gjøre oppgaver, kryssord, og spille brettspill. Du vil nyte de forskjellige slags intellektuell stimulering de gir og oppdage at de er virkelig avslappende på samme tid.
 6. 6
  Skjem deg selv. Ta deg tid til å behandle kroppen din, så vel som ønsker å slappe av tankene dine. Noen gode ideer inkluderer:
  • Få en massasje, eller har flere.
  • Besøk en dag spa.
  • Ha en ny hårklipp.
  • Ta mange luksuriøse bad.
  • .
 7. 7
  Roe ned bekymringer om din personlige utvikling banen. Når du har jobbet virkelig hardt, kan du ende opp med følelsen som om du forsømme "resten av livet" i favør av arbeidet krever det. En måte å dempe dine bekymringer i denne sammenheng er å gjøre litt planlegging og organisering av ditt personlige liv, slik at det går mer jevnt og så at ting faktisk skje når du kommer på jobb. For eksempel:
  • Bruk litt av tiden til å jage opp hobbyer, sport og treningstimer du ikke har rukket å organisere ennå. Flyten-on fordeler fra å sette dette på plass når du er avslappet vil bli langvarig.
  • Ringe venner du har neglisjert en stund og fange opp for en lett komme-sammen som en film eller middag ute. Planlegg å holde kontakten.
  • Fjern som har vært hindre deg på noen måte, form eller form. Hvis du ikke gidder, minst organisere noen andre som kan gjøre det for deg.
 8. 8
  Innser fordelene med fri fra jobben. Du vil bli, får kroppen din til å stå, sitte, ligge, og bevege seg i ulike posisjoner fra den vanlige. Ditt sinn blir å slutte å stirre på skjermer, fine print, manualer, skiftenøkler, uansett, for hele uken. Denne uken vil bidra til å gjenopprette kreativitet, forbedre din tenkning og følelse av perspektiv, og det vil gjenopprette. Arbeidet vil dra nytte av den avslappede deg, så ikke ha dårlig samvittighet for å ta seg fri!

Tips

 • Hvis du ikke kan synes å slå seg ned, prøv å gå en tur i frisk luft for å tømme hodet. Sammen med å hjelpe din mentale helse, fordeler det din fysiske helse.
 • Hvis du venter en viktig samtale eller e-post i løpet av din tid av, skjermen samtalene, og bare åpne en e-post hvis du vet at det er svært viktig. Hvis det er mulig, sortere ut en kode med den personen som kontakter deg, så du vet at det er det eneste å se på eller svare på. Hvis noe kan vente, la det.

Advarsler

 • Det kan være best å bryte ut av din tregere hektisk rutine en dag eller så før du må gå tilbake på jobb - så gå tilbake til et raskt tempo kommer ikke som et sjokk.

Ting du trenger

 • Distraksjoner
 • Morsomme ting å gjøre
 • Avslappende sone