Wkono

Hvordan finne kinesiske distributører

Det er ikke lett for amerikanske eksportører å finne riktige Kina distributører. Årsaken er, i motsetning til Kina leverandører, gjør Kina distributører ikke markedsføre sin virksomhet i USA. Derfor de er stort sett ukjent for amerikanske selskaper. Men det er kostnadseffektive måter å finne mange potensielle distributører i Kina for å selge dine produkter. Før du setter opp for å fysisk gå til Kina, bør du gjennomføre tilstrekkelig forskning og tilkobling, slik at kostbare besøk kan være svært produktiv. Det er sterkt anbefalt å bruke offentlige ressurser.

Trinn

Hvordan finne kinesiske distributører. Søk på nettet for å få overblikk over markedssituasjonen og distributører i Kina for produkter som er lik din.
Hvordan finne kinesiske distributører. Søk på nettet for å få overblikk over markedssituasjonen og distributører i Kina for produkter som er lik din.
 1. 1
  Søk på nettet for å få overblikk over markedssituasjonen og distributører i Kina for produkter som er lik din. Kina distributører av kurset fokusere sin oppmerksomhet på Kina markedet. Slik at de normalt ikke har nettside eller web notering informasjon på engelsk. Derfor må du ha en informert person som forstår kinesisk å hjelpe deg.
 2. 2
  Kontakt amerikanske ambassaden i Beijing eller konsulat generaler i Shanghai, Guangzhou, Chengdu og Shenyang for å få hjelp. Disse etatene kan gi deg lister over anerkjente distributører i Kina, med selskapet og kontaktinformasjon.
 3. 3
  Ta opp dine funn ved hjelp av en data tabellen, slik at du kan bedre håndtere den enorme informasjonen du innhentet. Dataene tabellen ville inkludere kolonner som distributørens navn, firma informasjon, produkter utvalg, markedskanaler og industrielle applikasjoner, og notater.
 4. 4
  Analysere informasjonen du har og initiere kontakt med interesserte forhandlere. Du kan direkte sende e-post eller faks til distributøren på engelsk, fordi du kan gjerne målet partner å ha noen man snakker engelsk i det daglige kommunikasjon.
 5. 5
  Utvikle forholdet til de potensielle distributører av interesse.
 6. 6
  Besøk distributører i Kina og sluttføre samarbeidsavtalen. Den beste tiden å besøke dine distributører i Kina er under relevante messer eller relevante industrielle konvensjoner, seminarer eller workshops. Bli med amerikanske myndigheter 'handel oppdrag til Kina er glimrende mulighet for å etablere samarbeid med Kina distributører, fordi, ved å følge offentlige tjenestemenn til å besøke Kina, får du høy troverdighet med Kina selskaper.

Tips

 • I internett søking, er det vanligvis to typer nettsteder du bør bruke. Den ene typen er de store kinesiske søkemotorer, som www.baidu.com, www.sohu.com, www.sina.com.cn, www.google.cn, og www.yahoo.cn. En annen type er business web kataloger vedlikeholdes av ulike industrielle foreninger, noe som kan gi deg svært konsentrert og strukturert informasjon av distributører, etter produkter, etter markedskanaler, og ved industrielle applikasjoner. Du kan også finne disse katalog nettsteder gjennom søkemotorer.
 • Når du setter opp for å besøke Kina, er det sterkt anbefalt deg å bruke Gold Key Matching Tjenesten leveres av amerikanske Commercial Services for å arrangere møte med anerkjente Kina distributører i ditt område. US Commercial Services arbeid med amerikanske ambassaden og konsulatet generaler i Kina for å tilby denne tjenesten lokalt med en liten avgift på 505€ per program. En av de store fordelene med denne tjenesten er at du vil direkte møte den høye forvaltning av potensielle distributører. For flere detaljer, besøk
 • Egenkapitalen informasjon om en agent i Kina er svært viktig, kan det være privateid aksjeselskap, et statlig eid selskap, et selskap som gjelder eller er tilknyttet en stor gruppe av selskaper, eller industriell forening, eller lokale myndigheter. Slik informasjon er nøkkelen til å forstå den evne og markedsføring kanal av distributøren. For eksempel, hvis du skal selge forbrukerprodukter å oppskalere varehus, kan du bruke en privat aksjeselskap. Eller hvis du skal selge kontroll enheter til energibransjen, kan det være lurt å jobbe med en distributør som kan hjelpe deg å gå gjennom nødvendige regulatoriske prosessen.
 • I utviklingen av forholdet til Kina distributører, må du gjentatte ganger utveksle informasjon med dem, diskutere forretningsplan, markedsføring og lansering plan, etc. I tverrkulturell og kryss-system miljø, er intensiv kommunikasjon nøkkelen til å etablere fast forhold. Når riktig, signere en intensjonsavtale (MOU) med ideen distributør, uttrykker intensjon om samarbeid. MOU har svært viktig symbolsk betydning bekrefter forretningsforhold i Asia.
 • I Kina svært få distributører kan operere nasjonalt bred. Du må kanskje finne mange distributører for å dekke hele markedet. Men du bør starte med å jobbe med en i en storby.
 • Det er utsagn som arbeider med Kina distributører er vanskelig. Ja, det er det. Men det ville være der muligheten eksisterer. Når du kommer gjennom, vil transaksjonen kostnaden bli din fortjeneste og oppføring barriere vil bidra til å beskytte deg fra konkurrentene.