Wkono

Hvordan å stoppe stemmen din fra risting

Noen ganger, folks stemmer er naturlig skjelven. Det er ok. Alles stemme er annerledes og vi bør alle bli akseptert. Hvis du føler at stemmen din er for skjelven, og det er ikke naturlig, følge og forstå disse enkle trinnene, og være på vei, til en ikke-skjelven stemme!

Trinn

Hvordan å stoppe stemmen din fra risting. Gass og forurensning.
Hvordan å stoppe stemmen din fra risting. Gass og forurensning.
 1. 1
  Nervøs. Noen folks stemmer kan være skjelven fordi de er nervøse om noe. Tenk på hva du kan være nervøs. Er skolen starter snart, og du er nervøs fordi du holder på å tenke hvis du ikke kommer til å være i samme klasse som alle vennene dine? Er du nervøs fordi din venn eller forelder er sint på deg? Er du bekymret fordi du er i trøbbel? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, eller til noen spørsmål om din egen, kan din stemme bli skjelven fordi du holder på å tenke på at nervepirrende problemer. Å roe ned, lese artikkelen.
 2. 2
  Roe ned. Hvis du er litt spent, lukke døren til rommet ditt, slå av eventuelle elektronikk eller ting som kan distrahere deg, la seg ned på sengen, lukke øynene og tenke nøye om din situasjon. Når du har din situasjon lagt ut i ditt sinn, tenk på noen forskjellige løsninger. Tenk deg at du prøver den løsningen i ditt sinn, og forestille resultatet. Hvis du tror det er over en 50% sjanse for at det ikke vil være et godt resultat, prøv en annen løsning. Når du tror du har den riktige løsningen, åpne øynene, og fikse problemene dine Eksempel: Hvis du er i en krangel med vennen din, ringe dem opp og spørre dem om de ønsker å gå til parken eller til en kafé og snakke. Hvis du ikke kan møte hvor som helst. Snakke rolig og sikkert på telefonen. Hvis du er nervøs for å snakke med dem, tenk på dette: Etterpå vil du reparere problemet mellom deg og din venn, vil du få en venn, og du kan ikke ha en ustø stemme etter! Du har ett liv å leve, så gjør det beste ut av det! "Stopp bor i FEAR! Gjør en forandring!
 3. 3
  Sår hals. Tenk om hvorvidt du har en sår hals. Hvis du har en sår hals, kan stemmen din høres annerledes for en liten stund. Les Bli kvitt en sår hals. Hvis du tror du har en sår hals i lang tid, kan du gå til legen.
 4. 4
  Tørke. Hvis halsen er tørr, kan det være grunnen til at du har en skjelven stemme. Drikk mye vann. Minst 6-8 glass per dag! Vann bidrar til å holde deg hydrert!
 5. 5
  Rom. Sørg for at rommet ditt ikke er for tørr. Det kan tørke opp i halsen, og det kan være grunnen halsen er skjelven. Hvis det er tørt, plassere en bøtte med vann eller hva som fungerer for halsen din ikke å være tørr. Hold et glass vann ved sengen om natten. (Bare ikke slå den ned!)
 6. 6
  Gass og forurensning. Hvis du puster inn gass mye, kan dette være en annen grunn til at halsen kan være tørr og / eller ustø. Hvis derimot det er mulig, prøv å ikke puste inn så mye røyk.
 7. 7
  Snakk. Snakk tydelig og sterkt. Ikke så sterk at alt av blodet går til hodet, men snakke tydelig. Prøv det akkurat nå. Hvordan er det?

Ting du trenger

 • Tillit