Wkono

Hvordan spare regnskogen

Følg disse tipsene og ideer for å bistå i å redde regnskogen er av verden.

Trinn

Hvordan spare regnskogen. Bruk mindre papir og kort.
Hvordan spare regnskogen. Bruk mindre papir og kort.
 1. 1
  Bruk mindre papir og kort. Bruke mindre papir betyr færre trær blir kuttet ned for papir bruksområder. Prøv å bruke tre gratis papir hvis det er tilgjengelig. Det bør angi på pakken. Når du går på en piknik, ta med servietter som er laget av tre gratis papir. Hvis du må ta regelmessig, ta bare en om gangen, ikke en håndfull. Husk også å gjenbruke og resirkulere glass og plastflasker eller elementer når du kan.
 2. 2
  Spis mindre rødt kjøtt. For hvert kvartal pund hamburger som er funnet i fast food-restauranter, er 55 kvadrat ft av regnskog ødelagt. Det er omtrent på størrelse med et lite kjøkken! Regnskogen land blir omgjort til beite beite for kyr. Disse kyrne er slaktet, og er laget i kjøttprodukter. Når du bestiller mat fra en meny, hjelpe din familie velge sunn og vegetarisk baserte elementer i stedet for kjøtt.
 3. 3
  Forskning et dyr eller en plante for å lære mer om det og hvorfor de blir truet. Deretter må du gjøre din del for å hjelpe det på noen måte du kan.
 4. 4
  Oppmuntre en venn eller familiemedlem til å organisere en lemonade stand, bake salg, eller et talent show for å bidra til å heve penger for en finansiering organisasjon.
 5. 5
  Skriv et brev til din lokale dyrehagen for å finne ut om de har noen forslag eller ideer for deg å bidra til å redde regnskogen planter og dyr.
 6. 6
  Don `t gjøre ild i skogen. It` s farlig.
 7. 7
  Don `t jakte i skogen.
 8. 8
  Donere penger til regnskog beskyttelse service.

Tips

 • Besøk et naturhistorisk museum og besøke regnskogen delen. Ta en journal med deg og registrere eventuelle notater som du legger merke til om dyrs atferd er og plantevekst. I så fall, kan du også ta bilder med et kamera og deretter lime dem inn sammen med skriftlige tekster. Når funnene er gjort, kan du publisere dem og eventuelt sende dem til en bedrift eller co-op som hjelper ta vare på miljøet.
 • Bli med en nettbasert diskusjon eller gruppe om the Rain Forest.
 • Wikipedia er et godt sted å begynne når finne informasjon på dyr eller planter i regnskogen.
 • Opprette eller signere en underskriftskampanje for å sette en regnskog på IUCN sitt beskyttede området kategorier (f.eks IUCN Kategori II: National Park, IUCN kategori Ia: Strict Nature Reserve). Hvis noen av disse kategoriene er på plass i området vil få beskyttet opp til en viss grad (basert i kategorien type).