Wkono

Hvordan utfordre folk om global oppvarming teorier

Den vitenskapelige samfunnet har kommet til enighet om at jorda varmes og mennesker er årsaken til det. Mens Jorden har alltid hatt naturlige sykluser av oppvarming og kjøling, er den hastigheten som den nåværende oppvarmingen øker langt utover normal variasjon. The Intergovernmental Panel on Climate Change og alle vitenskapelige samfunn, nasjonalt og internasjonalt, har akseptert antropogene (menneskeskapte) global oppvarming som fakta. Men det er fortsatt de som hevder at det rett og slett ikke skjer eller at mennesker ikke kan være årsaken. Her er noen av de mer populære utsagn av skeptikere og hvordan å tilbakevise deres påstander.

Trinn

Hvordan utfordre folk om global oppvarming teorier. Forklar at troposfæren temperaturene har vært stigende 0,22 til 0,4 ° C per tiår siden 1979 hvis skeptikere hevder at troposfæren, området som ville bli den varmeste hvis klimagasser forårsaker klimaendringer, er relativt kjølig.
Hvordan utfordre folk om global oppvarming teorier. Forklar at troposfæren temperaturene har vært stigende 0,22 til 0,4 ° C per tiår siden 1979 hvis skeptikere hevder at troposfæren, området som ville bli den varmeste hvis klimagasser forårsaker klimaendringer, er relativt kjølig.
 1. 1
  Forklar at forskere har målt økende temperatur og CO 2-nivåer på flere måter hvis skeptikere hevder at den eneste reelle bevis for global oppvarming er co 2 i is kjerneprøver der det er veldig kaldt. Forskning med iskjerner har vist at økningen i temperaturen sett i de siste tjue årene forventes å skje over flere tusen år. Forskere kan måle historiske nivåer av karbondioksid (CO 2) og temperatur gjennom tusener av år fra is kjerneprøver, men dette er ikke den eneste måten. Den mest åpenbare og direkte måte å måle temperaturen er direkte med termometer, men vær ballonger og satellitter blir også brukt til å overvåke temperaturen. Atmosfærisk CO 2 måles med følsomt utstyr samt kolbe prøver. CO2 kan også måles i sjøvann. Den generelle trenden av CO 2 er at det har vært økende siden den industrielle revolusjon. Kombinert med historiske data, moderne målinger og datamodeller, CO 2 er vist å ha en sterk sammenheng med nyere oppvarming.
 2. 2
  Forklar at menneskets siste bidrag til det totale nivå av CO 2 har motvirket den naturlige prosessen og har forårsaket verden å varme hvis skeptikere hevder at de totale menneske-produserte CO 2 nivåer er liten i forhold til naturlige kilder. Det er anslått at hvis mennesker ikke var til stede, nittifem prosent av CO 2-utslipp vil fortsatt forekomme. Imidlertid er naturlige utslipp balansert andre naturlige prosesser som absorberer CO 2, slik som planter og hav. I tillegg fører CO 2 oppvarming gjennom drivhuseffekten selv i små mengder. CO 2 har en lang levetid atmosfærisk. Når utgitt, kan det bli i atmosfæren i 200-450 år.
 3. 3
  Forklare betydningen av å utligne menneskelige bidrag til de atmosfæriske CO 2 nivåer, i motsetning til å eliminere co 2 hvis skeptikere hevder at klimagasser er noen av de mest vitale elementer av denne planeten som holder den i orden. Havet og vulkaner hjelpe produsere atmosfæren på en planet. CO 2 og andre klimagasser er avgjørende for vår eksistens på denne planeten. Forklare at vi ikke ønsker å fjerne all CO 2 fra atmosfæren. Det er anslått Jorden ville være 30 ° C (54 ° F) kaldere uten CO 2, noe som gjør jorden ubeboelig. Imidlertid kan for mye CO 2 skade jorden.
 4. 4
  Forklar at bølgelengden der solstrålingen passerer gjennom atmosfæren er ikke samme som den infrarøde strålingen jorden stråler tilbake til verdensrommet hvis skeptikere hevder at selve begrepet drivhuseffekten er feil fordi UV-stråler fra solen trenge inn i co 2 i første sted burde være i stand til å unnslippe. Drivhuseffekten ble oppdaget i 1824. Utslipp av gasser som for eksempel CO2, hindre prosessen av å la stråling for å reflektere tilbake i rommet. Dette er drivhuseffekten.
 5. 5
  Forklar at troposfæren temperaturene har vært stigende 0,22 til 0,4 ° C per tiår siden 1979 hvis skeptikere hevder at troposfæren, området som ville bli den varmeste hvis klimagasser forårsaker klimaendringer, er relativt kjølig. Troposfæren varmes, akkurat som landet temperaturer.

Tips

 • Den urbane varme øya, varmere området rundt urbant senter, har vist seg ikke å påvirke globale temperaturmålinger. Globalt er stigende temperatur. Lokale temperaturer, selvfølgelig, svinge med værmønstre. I tillegg, hvis du ser på havene, hvor urbane varme øya har ingen effekt, kan du finne tilsvarende økninger i temperaturen.
 • Reduksjonen av ozonlaget er et resultat av vår innsats for å redusere våre KFK-utslipp og har nesten ingenting å gjøre med våre CO 2-utslipp.
 • Ved exhaling, mennesker er en naturlig kilde til CO 2-utslipp. Ved å brenne fossilt brensel, mennesker er også en unaturlig kilde til CO 2-utslipp. Forbrenning av fossilt brensel regnes som den viktigste årsaken til global oppvarming.
 • Dagens nivå på CO 2 er ca 383 deler per million. Dette er det høyeste nivået på fem millioner år.
 • De mest tallrike gasser i atmosfæren vår er, i rekkefølge av høyeste til laveste, nitrogen, oksygen, argon, og deretter karbondioksid.
 • Husk at ikke alle forsker tror på global oppvarming, og mange er ikke engang sikker på at mennesket er ansvarlig. Du kan ikke være i stand til å overbevise alle, men fremheve viktigheten av å minimere energibruken. stopper forurensning, hindrer ressurser fra å bli oppbrukt, og sparer penger!
 • Hold global oppvarming og kjøling mønstre i et sunt perspektiv. Temperaturen i jorden har aldri vært stillestående. Planeten har alltid vært enten oppvarming eller kjøling. Dermed til enhver tid, kan man ansette en "hvis trenden fortsetter" argument å foreslå en forestående global klimakatastrofe.
 • Vær klar til å fortelle dine kilder (f.eks IPCC).

Advarsler

 • Unngå partiske tenketanker og andre self-interesserte organisasjoner (fra begge sider). De vanligvis uriktige opplysninger om vitenskap eller kirsebær plukke informasjon som kan være mangelfull eller ikke relevant til spørsmålet på hånden.
 • Follow the money. Hvem mottar penger? Hvor mye penger blir mottatt? Fra hvilken kilde er pengene kommer? Gjøre forskning. Unngå kilder til informasjon som er blitt ødelagt av penger.
 • Tenk på messenger. Er budbringeren som gir et budskap om frykt eller håp (begge kan foreslå mindre enn ærlige motiver), en av sensasjonspreget eller av en lyd rasjonell tilnærming? Undergang og tungsinn er ikke nyttig. Fordømmelse av de som ikke er enig og merking dem ikke bevise din posisjon. Ad hominem angrep (for eksempel navnet ringer) er de sikkert tegn på et svakt argument!