Wkono

Hvordan lykkes i engelsk klassen

Har du noen gang ønsket å trives i engelsk klassen? Her er noen måter å bli den ultimate Norsk student.

Trinn

Hvordan lykkes i engelsk klassen. Lese, lese, og lese litt mer.
Hvordan lykkes i engelsk klassen. Lese, lese, og lese litt mer.
 1. 1
  Lese, lese, og lese litt mer. Alltid ha en bok i hånden, og lese den under hvert ledig øyeblikk: mellom klasser, mens du er på linje for mat, mens du spiser, på bussen, osv. Les noen av de engelske klassikere, og hvis du er føler ambisiøs, lese poesi (spesielt Shakespeare).
 2. 2
  Les hva andre mennesker, særlig litterære kritikere, sier om de bøkene du har lest. Sammenligne sine synspunkter, og bestemme hvor du står.
 3. 3
  Del dine meninger. Når folk, enten det er en lærer eller en peer, spør du om en bok som du leser, forklare om du liker boken eller ikke, og hvorfor.
 4. 4
  Rekk opp hånden i klassen til å stille spørsmål. Lærere LOVE IT. Det viser at du betaler oppmerksomhet. For eksempel, hvis hun snakker om Oliver Twist, og du har lest det, og hun snakker om en del du liker, rekk opp hånden og si: "Å, ja, (Mr. / Mrs. / Ms.) ___, Jeg likte den delen. jeg bare elsker hvordan _________! " eller noe slikt.
 5. 5
  Være konkret. I stedet for å si "Ja, det er kjempebra," sier noe sånt som "Jeg liker måten forfatteren skaper tegn som synes å være motpoler av hverandre..."
 6. 6
  Sammenligne situasjonene du leser om i bøker til situasjoner i det virkelige liv. Hva uttalelsen er forfatter gjør om samfunnet? Var han eller hun beskriver samfunnet på den tiden boken ble skrevet? Hvis ja, beskrivelsen gjelder fortsatt, og i hvilken grad?
 7. 7
  Ta notater. Hvis du leser og du kommer over et stykke tekst som slår deg på noen måte, eller som virkelig illustrerer budskapet i boken, markere tekst med en midlertidig stick-on-kategorien. Farget de liker "Post-it" tape flagg som enkelt kan taes ut. Ikke tegne eller understreke direkte i boken. En lærer som ser de fargede faner stikker ut av en tildelt boken vil vite at du virkelig jobber med teksten. Du kan også kopiere teksten på en indeks kortet eller i en notatbok, sammen med eventuelle reaksjoner, innsikt eller spørsmål du måtte ha.
 8. 8
  Delta i klassen. Ikke dominere diskusjonen, prøv å få andre elever til å delta. Del din mening når du føler det legger til diskusjon - ikke heve hånden bare for å nevne bitte små fakta. Den beste måten å delta er å (1) dele din mening, (2) forklare hvorfor du føler det slik, og (3) utgjøre en beslektet spørsmål.
 9. 9
  Skriv din egen litterære kritikk essays, enten det er for klassen eller på din egen tid. Les dem høyt for deg selv å sørge for at teksten flyter glatt og jevnt. Kopiere redigere ditt arbeid - dårlig staving og grammatikk er utilgivelig for topp engelske studenter.
 10. 10
  Når du er ferdig med å skrive essay (eller hva) bare for å sjekke stavemåten, slå på datamaskinen og skrive det ut på MS ord, for å sjekke stavemåter og grammatikk. Jada, hvis essay er lang tid det kan ta tid, men minst du vet at det er riktig!
 11. 11
  Hvis læreren markerer arbeidet strengt (e g:.? Kanskje en novelle) så ikke vær redd for å spørre hvorfor de har merket det strengere enn de markerer de andres. Eller bare sette pris på det, siden det viser at de ser deg som et hakk over de andre og venter en høyere standard fra deg.
 12. 12
  Når du skriver, må du gjerne ta et annet perspektiv fra hovedtemaet, bare sørg for at alt fortsatt er fornuftig. For eksempel, hvis du har til å skrive en oppgave om naturen, gå rett fram og skrive om hvordan du ikke liker det, eller gjøre essay på topp ti ting i naturen som irriterer deg.
 13. 13
  Les de tildelte essays eller skrive ut høyt. Les det til dine venner, familie eller til og med din hund. Ikke rush: Ta en god pause etter hver periode (kalt en "full stopp" i Storbritannia). Marker alle delene du finner vanskelig å lese høyt, og når du er ferdig, gå tilbake og forenkle teksten. Ofte den enkle måten å forenkle skriving er å bryte den opp i kortere setninger.
 14. 14
  Handle skriftlige arbeider med dine venner i klassen. Få dem til å gi deg en ærlig vurdering. Læreren kan ikke ha tid til å gjøre mer enn å rable ned en bokstavkarakter på arbeidet ditt, men din klassekamerat kan snakke med deg i dybden om skrivingen og de punktene du gjør.

Tips

 • Når du skriver, bruke synonymordbok! Det vil bidra til å forbedre ordforrådet ditt. (Se Advarsler)
 • Når du kommer over et ukjent ord, slå det opp i en ordbok, og øve bruke det i en setning.
 • En består historie eller erfaring er like god som en ekte en, så lenge det er relatert til det du skriver og beviser oppgaven din. Det er ikke som om din engelsklærer vil ringe til familie og venner for å se om det du har skrevet om faktisk skjedde. Være sikker, men at dine historier er spesielt godt skrevet, realistisk, ikke beskrive ulovlige aktiviteter, etc.
 • Lærere vil heller lese en interessant essay enn en kjedelig en.
 • Hvorfor ikke prøve å bli en online skriver klubben å dele arbeidet med og få råd fra?
 • Lære latin, gresk og fransk, som vil hjelpe deg å gjette på betydningen og opprinnelsen til vanskelige ord (både på engelsk og spansk) når du ikke har en ordbok for hånden. På et minimum, lære de engelske røtter som kommer fra disse språk.

Advarsler

 • Når du bruker en synonymordbok, ikke sette i store ord bare fordi de er oppført. Sørg for at du vet hva ordene betyr nøyaktig. Bare fordi det er et synonym betyr ikke at den har nøyaktig samme mening. Se det nye ordet opp før du bruker den.
 • Ikke krangle med læreren om små punkter på en quiz eller test, fordi noen vil bli forverret dersom du nitpick for mye.
 • Ikke lese mens du går. Mens det kan demonstrere din dedikasjon, kan du ende opp med å gå inn i noen, noe eller verre - å bli truffet av en bil.