Wkono

Hvordan få en 7 i IB Diploma engelsk

IB engelsk kan være ganske utfordrende å få en syv i, spesielt på et høyere nivå, men tipsene nedenfor skal hjelpe alle IBers satse på en 7!

Trinn

Hvordan få en 7 i IB Diploma engelsk. Arbeid hardt på hvert oppdrag i løpet av året.
Hvordan få en 7 i IB Diploma engelsk. Arbeid hardt på hvert oppdrag i løpet av året.
 1. 1
  Arbeid hardt på hvert oppdrag i løpet av året. Du vil ikke ha en sjanse på en 7 i den endelige eksamen hvis du har fått 5s hele året. Sørg for at dine oppgaver er alle godt strukturert [IB engelsk oppfordrer til bruk av god struktur] og alle argumenter er støttet opp med passende fotnote sitater fra boken.
 2. 2
  Hold en verden tent. Journal. Verdens Lits gi deg en del av dine karakterer, og siden de er gjort i relativt enklere forhold [i forhold til eksamen og muntlig] det er lettere å score bra i dem. Holde en detaljert verden Lit journal vil hjelpe deg å identifisere de store temaene, ideer, plot poeng og stilistiske aspekter.
 3. 3
  Terminliste verden tent møter på forhånd, og utarbeide detaljerte planer siden råd på det første utkastet kan bare gis én gang. Snakk med læreren din, og diskutere hensiktsmessigheten av strukturen din på lengden.
 4. 4
  Hold alle dine notater fra klassen godt organisert og helst i en perm eller bærbar PC for enkel referanse, noe som er spesielt nyttig for revisjon og kan noen ganger finne viktige aspekter ved teksten til deg [for eksempel hvis læreren drøfter visse plottepunkter i stor detalj i forhold til andre]
 5. 5
  I klasse 12, gjør en tidsbestemt kommentarer hver uke for å trene deg opp til å planlegge og skrive en kommentar innen en frist og under relativt mer stressende forhold enn de tidsangitte oppdrag for lekser.
 6. 6
  Ta hensyn til aspekter av språket, og lære navnene på litterære enheter som assonance og aliteration. Når du leser poesi, ta hensyn til måten ordene lyden og effekten det har på diktet [for eksempel: lang trukket ut vokaler bremse ned tempoet].
 7. 7
  Alltid markere sammenhengen og betydningen av passasjer slik at du kan innlemme dem i kommentaren, siden IB markerer referanser til sammenhengen høy.
 8. 8
  Ta hensyn til syntaks og tegnsetting, sammen med måten passasjen er organisert og diskutere dens virkninger i kommentaren, og tar den til en annen, mer teknisk, nivå.
 9. 9
  For den muntlige eksamen, forberede deg godt på forhånd, og friske opp dine offentlige taler ferdigheter hvis du er nervøs. Ta høyde for det faktum at du kan snakke raskere enn vanlig hvis du er nervøs. Prøv å holde nær den maksimale tidsfristen som det begrenser antall spørsmål som kan bli stilt [du ikke ønsker å ende på åtte minutter og har fire minutter av spørsmål kastet på deg]
 10. 10
  Les alle de tildelte tekstene flere ganger, gjør detaljerte notater på alle sammen og markere punkter av overgangen.
 11. 11
  Alltid vurdere den dramatiske spenning og andre aspekter av ytelse ved håndtering spiller som Theban spiller eller ingen exit, som det tar kommentaren til et annet nivå.