Wkono

Hvordan lære vokabular ved å skape et monster

Hvis elevene eller barn lærer ordforråd, hvorfor ikke prøve å skape et monster for moro skyld? vokabular leksjoner, spesielt for grunnleggende ord, kan bli kjedelig slit hvis ikke gjort interessant. Moro, deltagende leksjoner vil gjøre det lettere for elevene å lære og huske nye ord. Fordi monstrene er gjort opp, kan både barn og voksne ha det gøy å finne opp sprø funksjoner for dem å ha.

Trinn

Hvordan lære vokabular ved å skape et monster. Innføre ulike kroppsdeler på det språket du lærer.
Hvordan lære vokabular ved å skape et monster. Innføre ulike kroppsdeler på det språket du lærer.
 1. 1
  Innføre ulike kroppsdeler på det språket du lærer. Monstre kan ha de vanlige kroppsdeler som folk har, som ansikter, føtter, armer, ører, hender og hoder. De kan også ha animalsk kroppsdeler som antenner, fangs, haler, vinger og pels. Spesielt hvis du arbeider med barn, ikke glem de morsomme delene, som magen knapper og øyevipper.
 2. 2
  Snakk om forskjellige farger. Kroppsdeler på fantasifulle monstre kan komme i alle slags forskjellige farger.
 3. 3
  Diskutere hva monstre slitasje. Noen monstre har forferdelig motesans.
 4. 4
  Bland i noen andre adjektiver. Monster deler kan være skremmende eller morsom, skarp eller runde, krøllete eller rett, stor eller liten. Vær kreativ, og tenk på en rekke forskjellige adjektiver. Brainstorm adjektiver sammen med klassen.
 5. 5
  Legg preposisjoner hvis klassen er klar for dem. Har monster blå pels på sin store magen? Har det skarpe tenner i munnen sin? Hva det har i sine lommer eller i ermet?
 6. 6
  Gi elevene papir og fargestifter eller fargeblyanter og ha det gøy å lage monstre av alle slag.
 7. 7
  Merke dem har de definerende trekk ved sine monstre. Bytter presentere monstrene til klassen.
 8. 8
  Snu aktivitet rundt. Har alle skrive ned beskrivelsen av et monster i ord, så bytte beskrivelser og tegne en annens monster. Eller, har elevene slå seg sammen og beskrive (men ikke viser) et monster de tegnet. Se hvilket lag som kan beskrive sine monstre mest nøyaktig til hverandre.

Tips

 • Ikke gjør monstrene for skummelt-poenget er å utdanne, ikke skremme.
 • Ikke klasse for mye på kunst hvis poenget er å være kreativ og lære noen vokabular.
 • Inneholde tall. Har monster har fem øyne eller ti armer?
 • Lag en modulær monster. Lage ulike monster deler av fargerikt papir eller filt. Elevene kan gå til styret, binders eller tape på en mer benplass, og si: "Nå monster har seks ben" og så videre. Dette fungerer spesielt godt for klasserommet del av diskusjonen.
 • For å forlenge leksjon, snakke om monster vaner. Hva spiser den? Hva gjør det for moro skyld? Betyr det å danse med andre monstre eller bare jage dem vekk?
 • Hvis du vil, har en stemme for den beste monster, den skumleste monster, eller den sprøeste monster.
 • Vis frem dine monstre. Henge dem opp rundt i klasserommet.
 • Ha det gøy!
 • Denne aktiviteten kan utvides til andre fag. For eksempel kan et ordforråd tid med sprø biler diskutere deler av en bil (hette, bagasjerommet, dekk / hjul, fendere), hvor en bil stasjoner (parkeringsplass, garasje, motorvei, vei), osv. En vokabular tid for mote design kan diskutere ikke bare klær, men de delene av klær (sko = tungen, hæl, såle, bue), spesialitet farge nyanser (blågrønn, magenta, purpur), tekstiler (Suede, Calico, fløyel), etc.