Wkono

Hvordan forberede IELTS

Så hvis du vet at neste skritt er å studere i utlandet (UK / Australia / CANADA). Da må du fjerne IELTS først. Her er noen trinn hvordan du kan gjøre det til dine forventninger.

Trinn

Hvordan forberede IELTS. Prøv å finne ut dine svake punkter og begynne å jobbe på dem (e.
Hvordan forberede IELTS. Prøv å finne ut dine svake punkter og begynne å jobbe på dem (e.
 1. 1
  Begynn med å søke på nettet. Der vil du finne mye informasjon om testen, for eksempel test format, hvor mange seksjoner det har, osv.
 2. 2
  Ta kontakt med din nærmeste British Council, som de vil gi deg mange nyttige materialer for å ta testen, eller du kan gjerne bli med British Council å ha praksis klasser for testen.
 3. 3
  Prøv å finne ut dine svake punkter og begynne å jobbe på dem (e. G.-hvis du ikke er så sterk i skriftlig del så bør du starte med dette, og etter hvert vil du ende opp i like det), eller hvis du har problemer i den snakkende delen bør du begynne å snakke og tenke på engelsk, så det er ingen bedre måte å snakke. Hvis du tror på engelsk vil du være i stand til å uttrykke deg ordentlig.
 4. 4
  Begynn å lese aviser, tidsskrifter og artikler, og du bør være godt informert om aktuelle saker for å snakke og skrive emner.
 5. 5
  Lytt til BBC og CNN, eller se britiske filmer og serier. Bruke 30 minutter på å lytte til BBC nyhetene hver dag hvis du ikke er en innfødt.
 6. 6
  Velg et realistisk og oppnåelig mål. For å få en tilfredsstillende IELTS Band Score, er det nødvendig å være realistisk. Hvis målet er å nå et visst nivå av engelskkunnskaper, kan suksess bare oppnås med nok dyktighet og engasjement. Det er viktig å vite hva en IELTS score på noen av de Sub-tester betyr før du setter deg et mål.
 7. 7
  Øve, øve, øve. Sett til side maksimalt antall timer du kan avse hver dag til å praktisere engelsk for alle fire deltester. Ikke konsentrere seg kun om dine svakeste områder. Være vanlig i praksis, og gi deg selv en pause mellom oppgaver. Ta minst en dag ut av uken til å hvile og glemme testen completely.The hemmeligheten bak suksessen er å arbeide mot målet ditt sakte, jevnt og regelmessig
 8. 8
  Øk din personlige hastighet. I IELTS test, er tiden din fiende. Kandidater som har tatt testen og ikke utføre så godt som de hadde håpet ofte klager over at de ikke var i stand til å gi alle svarene i lytteprøve fordi båndet var for fort, og at de gikk tom for tid i Reading Test. Til å begynne med, ikke bekymre deg hvis du ikke er ferdig med testene. Husk at test utviklet for å måle kandidater over et område av score 0-9 (0 indikerer at testen ikke ble forsøkt). Kandidater som engelsk er nær perfekt kan forvente å score ni, men selv innfødte engelsktalende folk ville være usannsynlig å fullføre hver lytteprøve svaret helt eller avslutte Reading Test lang tid før eksamen slutter.
  • Den lytting, lesing og skriving tester er gitt i den rekkefølgen, og holdes vanligvis på en eneste morgen. Den kombinerte lengde av disse tre tester er 2 timer og 30 minutter. (Den muntlige prøven er gjennomført på en fastsatt tid på ettermiddagen.) Bare en kort pause er gitt mellom lesing og skriving tester, så du må være på ditt beste for en lengre periode, noe som er grunnen til at du må sove og spise godt før testen. Hint og retningslinjer i denne artikkelen skal hjelpe deg å nå dine "maksimal hastighet". Jo mer innsats du legger i, jo raskere din personlige hastighet vil være på dagen.
 9. 9
  Utvikle et minne for engelsk. I Reading Test, lønner det seg å huske så mye som mulig av det du nettopp har lest, men minst ordene kan leses igjen. Men i lytteprøve kan du ikke gå tilbake, og båndet er bare spilt en gang. Hvis svaret kommer før søkeordet / frasen, er ditt minne av det du nettopp har hørt enda viktigere. Likevel følger svaret som regel søkeord / setninger som du hører, og er nær i tid til de viktigste søkeord / setninger du hører etter.

Tips

 • Prøv å snakke foran speilet hvis du er sjenert til å snakke. Dette vil hjelpe deg eller du kan spørre læreren din til å hjelpe deg.
 • Sett dine mål. hvis du ønsker å ta testen innen tre måneder da være konsekvent til praksis leksjoner. tre måneder av å trene for IELTS er bra.
 • Prøv å snakke engelsk hjemme med foreldrene dine eller venner
 • Studyau.com er et godt nettsted for dem som forbereder seg til.

Advarsler

 • Bli med i en klasse og snu til en ekspert er en smartere måte å ess IELTS.
 • IKKE prøv å blande det med, selv om de er engelske språktester, men de er faktisk forskjellige.
 • Unngå aksenter eller slang (bruk akademisk ordforråd)
 • Ikke la din lærdom for fremtiden eller overlate til dine teacher.always husk det er dere som skal studere i utlandet, og du blir nødt til å bestå testen.
 • Unngå sammentrekninger og kortformer av ord.
 • Gjør deg klar for noen aksent og variasjon av engelsk (European, britiske, australske, etc.)
 • IELTS handler om nøyaktighet. Test brikker vil straffe noen og enhver grammatisk / tegnsetting feil de kommer over.

Ting du trenger

 • IELTS bøker.
 • Lytte CDer eller kassetter
 • Internett
 • British Council
 • Konsistens