Wkono

Hvordan finne en jobb hvis du har en funksjonshemming

Hvis du har en funksjonshemming, kan finne passende arbeid være utfordrende, men det er noen teknikker som kan hjelpe deg å finne den jobben. Å ha en funksjonshemming på arbeidsplassen ofte betyr ganske enkelt å være "annerledes abled."

Trinn

Hvordan finne en jobb hvis du har en funksjonshemming. Når vi leter etter jobber, noen vil tilby obligatoriske intervjuer til noen funksjonshemmede søkeren.
Hvordan finne en jobb hvis du har en funksjonshemming. Når vi leter etter jobber, noen vil tilby obligatoriske intervjuer til noen funksjonshemmede søkeren.
 1. 1
  Vurdere dine evner. Hvilke aktiviteter kan du gjøre uten innblanding fra funksjonshemming din? Tenk å ha en yrkesfaglig interesse inventar gjort. Matche resultatene av interesse inventar med dine evner og de ledige stillingene. Lag en liste over jobbmuligheter basert på dine unike evner.
 2. 2
  Når vi leter etter jobber, noen vil tilby obligatoriske intervjuer til noen funksjonshemmede søkeren. Få mest mulig ut av disse til bag selv noen intervju praksis, selv om du ikke er så interessert i jobben. Hvis du blir tilbudt jobben, ta den. Gjør ditt beste. Ikke å kunne beholde jobben vil støtte ditt krav til uførhet, bør du søke om det senere.
 3. 3
  Når du fyller ut søknadsskjema, må du bruke sunn fornuft når erklære din funksjonshemming. Ikke å informere en arbeidsgiver er grunnlag for oppsigelse i mange applikasjoner. På den annen side, kan du ha en meget positiv opplevelse, og likevel ikke få jobben på grunn av funksjonshemming. Arbeidsgiver kan bruke en annen unnskyldning for å ikke ansette deg, men det kan være funksjonshemming som er den avgjørende faktoren.
 4. 4
  I europa, se etter "positivt om funksjonshemmede"-ikonet på stillingsannonser. Bare fordi dette ikonet er ikke det betyr ikke at etableringen er ikke positivt om funksjonshemmede. ADA er i kraft, noe som gjør det ulovlig å diskriminere på grunnlag av nedsatt funksjonsevne. Arbeidsgivere er pålagt å gjøre rimelig overnatting eller "realistisk oppnåelig" modifikasjoner på arbeidsplassen miljøet. Dette inkluderer ramper, som er kompatible toaletter, øke, endre eller senke skrivebord og arbeidsflater, utvide dører, kompatibel parkering mv
 5. 5
  Kontakt myndighetsorganer som tjener folk med funksjonshemninger. Ofte kan en statlig arbeidskontor eller yrkesrettet attføring sentrum bistå med jobbsøking og plassering.
 6. 6
  Spør rundt for å se om noen vet om noe arbeid som du kunne gjøre.
 7. 7
  Kontakt en SSI / SSDI informasjonsrådgiver. Når du søker på en jobb du må vurdere den omtrentlige formelen. Når formelen er overskredet SSI vil bli redusert, men SSDI kan stoppes.
  • Den første 15€ er ignorert, men etter at 5€ kan bli trukket fra din SSI sjekk for hver 5€ du tjener, og
  • Du har lov til å gjøre en gitt beløp per måned, noe som endrer år til år. For et omtrentlig tall, multiplisere minstelønn etter 60 timer per bi-ukentlig lønn perioden. Kontakt en SSDI konsulent eller Social Security Administration for de riktige tallene.

Tips

 • Hvis du fortsatt har spørsmål (i Europa)
  • Social Security Administration har informasjon om "rett til å arbeide programmer" og
  • Department of Economic Security rehabiliterende Services Administration eller yrkesrettet attføring Department, (navnene varierer fra en tilstand til en annen) vil ha mer informasjon om statlige programmer.
  • Det er også frivillig Disability Advokater og uførhet / uavhengig informasjon konsulenter som kan også finne masse informasjon.
 • I Europa, vet Social Security Administration at funksjonshemming lønn er ikke nok til å leve av, men det er under finansiert. Vurdere å ta opp et håndterlig deltidsstilling, siden pengene du tjener senker uførhet sjekk.
 • Noen ganger, når du mister jobben på grunn av, eller delvis på grunn av, uførhet spørre din arbeidsgiver å skrive det i brevet eller 'pink slip'. La ham / henne vet at dette ikke vil bli brukt til å skade selskapet, men er for medisinsk historie og uførhet dokumentasjon.
 • Vær trygg.
 • Ikke mist motet. Det tar mye arbeid for alle å finne en jobb.
 • Det er ulovlig (i Storbritannia og USA, i alle fall) for arbeidsgivere å diskriminere deg på grunn av en funksjonshemming. Gjør denne loven fungerer for deg. (Jobber som politi, badevakt er osv. unntatt fra disse lovene, av åpenbare grunner.)

Advarsler

 • Hvis den omtrentlige SSDI formelen er overskredet for 9 måneder, enten de er sammenhengende måneder eller bare akkumulert måneder, kan det hende at SSDI bli stoppet.