Wkono

Hvordan å bli en sertifisert zumba instruktør

Zumba er et treningsprogram som kombinerer elementer fra salsa, merengue, samba, reggaeton og hip-hop med andre aerobic øvelser. Hvis du elsker å danse til latinske rytmer, har en upbeat holdning, og ønsker å hjelpe andre mennesker å komme i form, da er du en god kandidat for Zumba instruksjon! Les denne artikkelen for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan å bli en sertifisert zumba instruktør. Meld deg på riktig opplæringsprogrammer.
Hvordan å bli en sertifisert zumba instruktør. Meld deg på riktig opplæringsprogrammer.

Del én: å få sertifisert

 1. 1
  Besøk zumba academy trening nettside. Fordi Zumba er en varemerkebeskyttet treningsprogram, må du være sertifisert gjennom Zumba Academy.
 2. 2
  Meld deg på riktig opplæringsprogrammer. Det første trinnet i å oppnå din Zumba fitness instruktør lisens er å melde deg på en av følgende emner:
  • Zumba Basic Steps Nivå 1: Dette kurset vil lære deg grunnlag for å undervise Zumba. Du vil lære de fire grunnleggende dans elementer: merengue, salsa, cumbia og reggaeton, og hvordan du bruker de ulike dansetrinn du lære å sangene du velger for din klasse.
  • Hoppe starte Gold: Dette kurset vil lære deg hvordan å undervise Zumba til et eldre publikum, og hvordan å målrette de fysiske og psykologiske behov hos elevene.
 3. 3
  Fullfør zumba instruktør kurs. Disse kursene er en kombinasjon av forelesninger og praktisk opplæring for å gi deg de ferdighetene du trenger for å undervise Zumba. Når du har fullført kurset, vil du få ett års lisens til å undervise Zumba. Denne lisensen må fornyes over tid hvis du ønsker å fortsette undervisningen.
 4. 4
  Hold zumba instruktør lisens strøm. Lisenser til å undervise Zumba vare i ett år, og bør straks fornyes ved utløp hvis du ønsker å fortsette undervisningen.

Del to: andre hensyn

 1. 1
  Praksis zumba. Før du kan undervise Zumba, må du først mestre stilen og koreografi av treningsprogram. Hvis du ikke allerede har, melde deg på en Zumba klasse og delta på minst 3-5 dager per uke.
  • Vær sikker på at du kan holde tritt med Zumba klasser av alle forskjellige nivåer før du vurderer å undervise en klasse. Du må være i god fysisk stand til å undervise denne eller noen annen øvelse klasse.
  • Ta Zumba klasser på forskjellige studioer og med forskjellige instruktører. Dette vil hjelpe deg å plukke opp om de ulike teknikker, og velge hva slags lærer du ønsker å være. Vær oppmerksom på hvilke klasser synes å tiltrekke seg den største gruppen av studenter, og legge merke til unike elementer (om det er dansetrinn, musikk valg, eller samlet energi) som den aktuelle instruktør bringer til bordet.
 2. 2
  Vurdere hvor du ønsker å lære zumba. Husk at kravene til undervisning Zumba kan variere mellom forskjellige studioer og / eller treningssentre. Noen studioer vil godta en Zumba-sertifisering på egen hånd, men andre kan kreve at du har en gruppe fitness instruktør sertifisering også.
  • Ta kontakt med personen som er ansvarlig for gruppen fitness instruksjon på treningsstudio eller studio som du har tenkt på å undervise på. Sette opp et møte med denne personen, og finne ut hva sertifiseringer du trenger (hvis noen) andre enn Zumba Instructor Certification.
 3. 3
  Tenk å få HLR-sertifisert. Selv om dette kravet kan variere mellom treningssentre, er det en god idé å være HLR sertifisert hvis du underviser en treningstime i tilfelle en nødsituasjon.
  • Registrer for en HLR kurs gjennom den europeiske Røde Kors i ditt område. Sørg for å skikkelig fornye sertifisering etter behov.

Tips

 • Hvis du har en sertifisering gjennom European Council on Exercise (ACE) eller Aerobic og Fitness Association of Europe (AFAA), ta en Zumba klasse kan du tjene videreutdanning studiepoeng.
 • Medlemskap i Zumba Instructor Network (ZIN) er valgfritt. Sammenføyning gir deg tilgang til koreografi, musikk, markedsføringsmateriell, rabatter på Zumba treninger og sjansen til å bygge nettverk med andre Zumba instruktører.
 • Vurdere å bli sertifisert til å undervise én eller flere varianter av tradisjonell Zumba: Aqua Zumba, som finner sted i et svømmebasseng, Zumba som fokuserer på kropp-toning, og Zumbatomic, en barnas versjon av Zumba. Utforsk de forskjellige kursene som er tilgjengelige gjennom Zumba Academy å bestemme dine interesser.