Wkono

Hvordan få en grad på nettet

Et sted langs linjen, har du kanskje funnet din Scholastic enterprise avbrutt av karriere, familie, eller bare livet generelt. Du kan også ha funnet ut at de beste jobbene går til personer med mer utdanning, så du har besluttet å se nærmere på å gå tilbake til skolen, på nettet, på din egen tid og egne premisser, og tjene som grad.

Online grader har blitt rikelig, og det er skoler spratt overalt. Finne en skole der du kan tjene en AA, BA, BS, eller MBA online er fortsatt en utfordring for å arbeide voksne. Dette er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan få en grad på nettet. Bestem hva slags grad du ønsker å forfølge.
Hvordan få en grad på nettet. Bestem hva slags grad du ønsker å forfølge.
 1. 1
  Bestem hva slags grad du ønsker å forfølge. Dette kan virke som en enkel steg for noen, men for avanserte grader er det veldig viktig å være konkret. En skole som har en utmerket general Environmental Studies programmet er kanskje ikke så høyt rangert som den skolen som tilbyr en Environmental Water Resource Management program.
  • Tenk på dine karrieremål, og hvordan den grad du velger, vil hjelpe deg å nå disse målene.
 2. 2
  Bruk internett. Bruk Google til å søke på skoler som tilbyr en grad i feltet ditt, og finn ut hvordan online høgskoler i forhold til hverandre.
  • For eksempel Online utdanning database rangerer og [Guide til Online Schools de beste online høgskoler, pluss mye mer informasjon som kan hjelpe deg med å velge riktig college.
 3. 3
  Eliminer høgskolene som ikke passer. Noen online institusjoner kan ha uoverkommelig bratt prising, eller krever en forpliktelse over tid at du ikke kan matche. Hvis en høyskole ikke oppfyller dine kriterier, klø den av listen.
  • Lær om asynkron versus synkron læring. Synkron læring gir mulighet for sanntids interaksjon på nettet mens en asynkron klasse åpner for mer fleksibilitet for når du kan sitte ned og jobbe på undervisningen.
 4. 4
  Fokuser på dine topp 3 valg. Ta deg tid til forskning og lese om programmene de tilbyr i ditt felt, både for å fastslå om det er riktig passform for deg, og hvis det er en bane du virkelig spent på å forfølge.
  • Finn ut hva Forutsetninger du trenger for hver skole. Disse vil variere, og kan ha en innvirkning på ditt valg.
 5. 5
  Grave dypere. Finn ut om skolens sertifisering og akkreditering. [Ww.detc.org The Distance Education and Training Council] håndterer vanligvis mye av online skolen akkreditering, og er en utmerket ressurs for din online college forskning.
 6. 6
  Ta kontakt med din skole. Etter å ha gjort grundig bakgrunn forskning, kontakt med skoler som har gjort ditt kuttet. Snakke med noen i Opptak avdeling om deres behov, deres søknadsprosedyrer, og alt annet de føler at du burde vite som er unik for sin institusjon.
 7. 7
  Fyll ut søknadsskjema. Fylle ut skjemaene for de endelige kandidatene, betale påmeldingsavgiften, og avvente resultatene.
  • Hvis søknaden blir akseptert i alle college valg, må du ta en beslutning-men etter å ha gått gjennom prosessen med eliminering, vil du ha en klar idé om dine første, andre eller tredje valg.
  • En skole representant vil kontakte deg og lede deg gjennom prosessen med påmelding.
 8. 8
  Lykke til! Komme i gang, gå til klassen, og tjene som grad!

Tips

 • Kontakt alltid en skole rett før du leverer dem noen penger, og gjøre research på forhånd slik at du vet hva du kan forvente.
 • Mange "murstein og mørtel" skoler som Harvard, MIT, Berklee College of Music, og mer, tilbyr online klasser-både betalt, for graden-orientert, og gratis, for den personen som bare liker å fortsette sin utdanning gjennom hele livet. Mest tradisjonelle universiteter har nettsteder: hvis man interesserer deg, kan du besøke deres nettsted og se hva de har å tilby.
 • Hold en journal av forskningen din, slik at du kan komme tilbake til det når som helst. Etter å ha undersøkt 50 eller 60 høyskoler, kan det hende du ikke husker avfeiende som var det beste partiet skolen, som hadde den mest gunstige mann: kvinne ratio, eller som hadde det beste programmet.

Advarsler

 • Være skeptisk til steder som sender deg en diplom for en sum penger. Til syvende og sist, er de ikke verdt bekostning, og kan være en karriere fare dersom en arbeidsgiver finner ut at du har en falsk diplom.