Wkono

Hvordan du får en undervisning sertifikat i texas

Texas lider av en økende mangel på nye universitetsutdannet kvalifisert til å undervise. The Texas Education Agency aksepterer nå ikke bare sertifikater fra nye universitetsutdannet, men også fra nyutdannede og fagfolk i nesten alle felt, til å bli lærere i Texas. Hvis du er interessert i en karriere utdanne Texas barn, du trenger bare å forstå hvordan du får en undervisning sertifikat i Texas.

Trinn

Hvordan du får en undervisning sertifikat i texas. Skaff din undervisning sertifikat via den vanligste ruten.
Hvordan du får en undervisning sertifikat i texas. Skaff din undervisning sertifikat via den vanligste ruten.
 1. 1
  Skaff din undervisning sertifikat via den vanligste ruten. Gå til en akkreditert Texas høyskole eller universitet etter videregående skole og fullføre en akademisk major i tillegg til et obligatorisk lærerutdanningen. (Texas høyere utdanningsinstitusjoner tilbyr ikke en faktisk grad i utdanning.)
  • Folk som ønsker å lære handel kurs som sveising eller dataassistert tegning (DAK) er fritatt fra å måtte fullføre graden krav for å sikre sin karriere og teknologi sertifisering.
 2. 2
  Søk om aksept i en texas-godkjent lærerutdanning. Du må ha en bachelor-grad å bli akseptert i et av disse programmene. Hver av de 20 Regional Education Service Senter Headquarters overvåker sine egne state-godkjente programmer. Et kart av disse regionene med tilgang til detaljer om sine programmer er tilgjengelig fra State Board of Educator Certification (SBEC) nettside.
 3. 3
  Bestå eksamen som kreves for opptak på undervisningsopplegget du har valgt, enten de texas undersøkelser av pedagog standarder (TExES) eller eksamen for sertifisering av lærere i texas (excet). Undersøkelsene sikre at du har den kunnskapen de TEA anser nødvendig som en entry level lærer i Texas offentlige skolesystemet, og de fleste er gitt i en multiple-choice format.
  • Vanligvis disse eksamenene inkluderer matematikk / vitenskap test, grammatikk, lesing / skriving og avhengig av valgt tema, samfunnsfag delen. Avhengig av programmet som du søker, kan du ha to eller tre sjanser per måned for å passere disse testene.
  • Folk som ønsker å undervise som holder mastergrader må fullføre Texas Eksamen for Master Teachers (TExMaT) program i ett av fire områder: lesing, matematikk, naturfag og teknologi.
  • Lærere som for tiden holder en Texas klasseromsundervisning sertifikat kan utvide sin salgbarhet ved å kvalifisere til å undervise i flere områder og legge til et klasserom sertifisering område til repertoaret deres ved bestått eksamen for et annet område av undervisningen.
  • Enkeltpersoner som ønsker å undervise døve og hørselshemmede studenter må fullføre Texas Vurdering av Sign Communication (TASC). Tar dette ett skritt videre, en enda mer spesialisert test, Texas Vurdering av Sign Communications-europeisk Sign Language (TASC-ASL), er nødvendig for undervisning døve eller hørselshemmede elever som snakker et annet språk enn engelsk.
 4. 4
  Fullføre kurs og klasserom områder kreves gjennom den alternative sertifisering program der du er registrert. Dette kan ta alt fra noen måneder til et år å fullføre, avhengig av programmet du skriver. På slutten av denne tiden, vil du motta en midlertidig undervisning sertifikat som tillater deg å finne en prøvetid jobb som lærer.
 5. 5
  Sikre en ett-års prøvetid kontrakt med en texas offentlig skolekrets og fullføre det første året av undervisning på midlertidig sertifikat. Under de fleste av de alternative eller akselerert sertifisering programmer, vil du arbeide med en mentor, lærerne og rektor ved skolen der du underviser. De vil rapportere om at kvaliteten på undervisning og egnethet for en lærerstilling.
 6. 6
  Motta den offisielle texas undervisning sertifikat etter fullført undervisning program og delta på jobbmesser holdt av de fleste skolekretser om våren og igjen i sommer for å sikre en pedagogisk kontrakt. Texas offentlige skolen kontrakter er tildelt på årsbasis, så de fleste skolekretser ha posisjoner åpne hvert år som lærere flytte rundt innenfor sitt distrikt eller til andre distrikter innenfor staten.

Tips

 • Lærere som har undervisning sertifikater fra andre stater bare trenger å lykkes bestå Texas sertifisering tester som trengs for sitt fag og klassetrinn. Hvis Texas SBEC anser de testene som kreves i det landet der du er sertifisert til å undervise er lik og er minst like strenge som Texas eksamener, kan du kvalifisere for en automatisk Texas sertifisering ved gjennomføring av riktig test verifisering skjemaet.
 • En rekke programmer og tilskudd innenfor staten bistå enkeltpersoner i å bli Texas lærere. Disse inkluderer Teach for Texas, Certified Educational Aide Fritak Program, Teach for Europa, Tropper for lærere, Lærer lån tilgivelse, statlig økonomisk støtte og GI Bill.
 • Noen videregående skoler tilbyr en kontrakt til nyutdannede som planlegger å få sin undervisning sertifikater når de leder til college etter videregående skole. Denne "vokse-din-egen"-programmet garanterer disse studentene en jobb som lærer på den skolen distriktet ved mottak sin undervisning sertifikat.