Wkono

Hvordan bli bedre på algebra

Har du noen gang blitt frustrert på beregning problemer? Har du noen gang tenkt at algebra kan være umulig? Hvis du kan lese, kan du lære algebra. Tro det eller ei, er matte bare et språk - et språk av mønstre og tall. Her er hvor du starter.

Trinn

Hvordan bli bedre på algebra. Gjennomgå hver gang læreren din lærer deg.
Hvordan bli bedre på algebra. Gjennomgå hver gang læreren din lærer deg.
 1. 1
  Gjennomgå hver gang læreren din lærer deg. Hvis du ikke forstår noe, spør dine foreldre, dine venner, eller til og med eldre søsken. De ville definitivt være glad for å hjelpe deg. Du bør gå gjennom materialet svært dag at læreren lærer deg fordi hvem vet? Kanskje neste dag når du prøver å gjennomgå, innser du at du har glemt en viktig del. Gjennomgå mens det fortsatt er friskt i tankene dine.
 2. 2
  Gjøre en prep studien. Forberedelse studier hjelpe deg. Hvis du forberede deg til å "tenke i matematikk språk", vil du vite hva læreren snakker om neste gang hun lærer deg en lekse. I stedet for det høres ut som "blah blah blah", vil den begynne å gi mening.
 3. 3
  Fokusere og stille spørsmål under klassen. Hvis du ikke fokusere, vil du ikke få mye informasjon ut av hva læreren sier. Hvis du har spørsmål om leksjonen, kan du spørre læreren, eller, hvis du er en sjenert person, spør personen som sitter ved siden av deg uten å distrahere klassen eller læreren. Eller enda bedre, kanskje du kan spørre dine venner etter klasse. Det må være så snart klassen er over, slik at du ikke glemmer. Du kan også spørre læreren etter skolen, hvis han / hun er fri.
 4. 4
  Studier, studier, studier! Men aldri pugge. Noen mennesker tror at stapper er bra fordi det gjør dem studere mer. Imidlertid vil stapper gjøre deg glemme materialet neste dag når du har en test. For mange nye ting på en gang bare ikke vil bo i tankene dine. To uker før testen, studere et sted mellom 30 minutter til 1 time hver dag.
 5. 5
  Jo flere problemer du løse, jo bedre. Øve er alltid den beste måten å studere algebra. Poenget i å løse problemer er å bli vant til å bruke formlene! På den måten kan du løse problemer raskere, og du kan tenke raskere. Øve, øve, øve. Dette gjelder alt, egentlig. Hvis du praktiserer du vil bli bedre på det, og du vil lykkes!
 6. 6
  Aldri jukse! Aldri jukse på en prøve. Fusk kan få deg en stor gammel gås egg, 0. Du ønsker ikke at det skal skje deg? Fusk kan føre til suspensjon og selv utvisning, så hvis du noen gang føler behov for å blikk over og sammenligne svarene kontrollere deg selv, du vet aldri hva konsekvensen kan være.. men det verste er at når du jukser, trenger du ikke lære. Hvis du går til skolen, og du ikke lærer, synes hele greia som bortkastet tid. Fusk jukser deg ut av en utdanning.
 7. 7
  Ikke få panikk under en test. Ditt sinn vil ikke være i stand til å tenke klart, og du vil glemme formler. Hvis du har studert og kan løse de problemene du gjøre for lekser, vil du sannsynligvis gjøre det bra på testen. Ikke få panikk.
 8. 8
  Aksepter dine karakterer. Det er riktig, godta det. Når du får din test tilbake og finne ut at du har fått en dårlig karakter, godta det som ditt eget ansvar. Som gjør at du vil finne ut hvordan å lære stoffet. Viktigst, sørg for å sette inn ekstra innsats neste gang du studere for en test Fikk du en dårlig karakter fordi du ikke studerer nok? Visste du gjør uforsiktige feil? Uansett grunn, finner du det og fikse det så fort som mulig uten å bli for ned på deg selv. Alle har dårlige dager nå og da.
  • Se på poengsummen din. Ønsker du å gjøre det bedre? Aldri tenke, "Hurra! Jeg fikk 100! Nå har jeg ikke trenger å studere lenger!" Hvis du tror det, så du vil få en dårlig karakter neste gang fordi du vil føle at det ikke er behov for å studere. Hvis du får en 100, bare tenker: "Jeg må holde den opp!"
  • Foreta korrigeringer. Se på de problemene du fikk galt og finne ut hvor du gikk galt. Praktisere dem igjen og igjen til du får det riktig. Gjennom hver dag. Hele poenget med de testene du tar i skolen er å finne ut hva ting du fortsatt trenger å lære, så å jobbe med disse tingene.
  • Reflekter over din score.
 9. 9
  Du vil være bedre i algebra hvis du utvikle og holde opp gode innsats, slik at du kan bygge opp din selvtillit ved å etablere gode studievaner!

Tips

 • Prøv å forstå, snarere enn tydelig memorering, den førstnevnte fører deg å sette pris på algebra (og matematikk som helhet), og vil bidra til å skape et hyggelig miljø for deg å fortsette reisen inn i verden av matematikk.
 • Hvis du er som folk flest, er den beste tiden å studere når du er frisk. Hvis du er for trett, kan tankene gå uskarpt. Prøv en rask gjennomgang av studiene dine i morgen, så snart du våkner opp, eller kanskje etter frokost. Gå gjennom enkle beregninger, gjennomgang trinn, teknikker og regler som du allerede har begynt å forstå før du går videre til de delene som du ennå ikke forstår. Som vil holde deg fra å slå deg opp om noe du ikke forstår. Studerer høyre kan tømme tankene og kanskje til og med hjelpe deg å ha større frimodighet for andre fag.

Advarsler

 • Ikke over studie (kalt stapper for en test) så mye at du får ikke sove, får så sliten at du ikke kan se rett, eller bli for nervøs til å tenke. Ta pauser og ikke overdriv. Over-studere vil ikke gjøre deg lære mer, men det kan gi deg en dårlig hodepine.