Wkono

Hvordan å være oppmerksom når du er forvirret

Hvordan kan du håndtere eller unngå en i [[forbedre dine språkkunnskaper ved å lese, skrive, lytte og tale | lytter] og gjennomgang, opplæring, gå på forelesning, lesing, teknisk og analytisk materiale, eller litteratur?
Noen mennesker liker å leve i en boble og ikke ønsker å komme ut... Konsentrerer, føler generelt avslappet eller hyperfocused. Hvordan kan de gjøre det, og vil du selv ønsker å gjøre det?
Er du enig i at: du skape forvirring når du ikke klarer å følge nøye? Har du eller noen du bryr deg om bare skate eller skli gjennom livet - måtte få trekkraft.
Ikke vite eller ikke forstå lesing, fag eller undervisning er virkelig spinne med hjulene?
Her er hvordan du bli kvitt det brent gummi lukt: betale bedre oppmerksomhet og komme i gang i positive tanker og handlinger!

Trinn

Hvordan å være oppmerksom når du er forvirret. Hold øynene på ballen eller veien, på høyttaleren på jobb, faget på eller hvor.
Hvordan å være oppmerksom når du er forvirret. Hold øynene på ballen eller veien, på høyttaleren på jobb, faget på eller hvor.
 1. 1
  Stille spørsmål. Hvis du føler deg spørrende, vil ingen tvil om andre føler rådvill i tillegg, så når du slår forvirring inn spørsmål ikke bare vil det være nyttig for deg, men også du kan hjelpe andre. Du kan starte med å vurdere å spørre noen av de 5 W s: Spør hva, når, hvor, hvorfor / hvordan og / eller hvem?.

Focus er en endret

 1. 1
  Hold øynene på ballen eller veien, på høyttaleren på jobb, faget på eller hvor. Få i sonen, som en idrettsutøver som ikke kan gå glipp av, i en endret bevissthetstilstand. En synonymt setning er "endrede tilstander av bevissthet" eller "endret sinnstilstand"... Det kan være assosiert med kreativitet: kunstneriske innsats eller Reveries av den inspirerte ingeniør. Så være i en tilstand av kreativ innsats i ditt område av or. Være på kanten av setet ditt, lean litt mot den som snakker, være klar til å lære og for å gjøre dine innganger.
  • Få hver brikke i puslespillet, og hver setning, forstå hver klausulen og setning, og til slutt få plass til alt sammen. Målet er å få bildet, se panoramabildet ved å finne og få biter av bildet alle sammen i livet ditt og i studier og dine kortsiktige og langsiktige mål.
 2. 2
  Nikker positivt. Riste på hodet "Ja!" i klassen under foredrag og diskusjon i klassen eller når høre, lese og forstå et lite punkt, det er alle de små saker som danner hele emnet, så arbeidet med å forstå hver detalj. Selvfølgelig bredt syn er like viktig for å se hvordan det passer og forståelse - for ikke å lære utenat (ikke av pugging). Det målet er å forstå, ikke bare for å huske tull (som det kan virke uten en bedre forståelse).
 3. 3
  Utvikle stikksag biter som du forstår i det store bildet som et puslespill. Begrepene er å forstå... Men, må regler, aksiomer, postulater, identiteter, konsepter, historie og definisjoner beherskes, og deretter brukt og manipulert i matematikk, og til og med detaljer, fremmedspråk, eller grammatikk, osv. må mestres av pugging og deretter bruke dem.
 4. 4
  Bestem deg for å puzzle-det-ut, gjør din vei gjennom labyrinten... Mange ting som tusen stykke puslespill er ikke som et bilde av deres - et fag for å lære er som en stor, ny gåte - men det er basert på hva du har gjort før og hva du allerede vet og bygget opp. Det er selvfølgelig hvorfor det er grunnleggende å aldri glemme, og vurdere hvert som du avanserer... Du vil begynne å sette ideer sammen. Utvikle de små biter forstått i det store bildet som et puslespill.
 5. 5
  Komme i en vane å vie tid og sinn-kraft: oppfylle dine egne forventninger som du vil, aktivt og lese aktivt med total konsentrasjon som en ekstrem-utøveren konsentrerer seg om de farlige trekk. Hver bevegelse av en snø boarder eller skiløper er en risiko og en utfordring. En stor idrettsmann er på kanten, han / hun vet hva de andre gjør. Så det er i din karriere, din kunst, din studere, undervisningen, og din bedrift: være der - på toppen av det. På toppen av spillet ditt.
 6. 6
  Være interessert: Unngå å bli lei: så ikke studere sprekker i gulvfliser, eller de woodgrain mønstre av døren eller treverk, eller analysere talerens aksent, som heter "mellomrom ut" en form for dissosiasjon...
  • Noen mennesker ser ut til å bruke mildere former for mellomrom ut (men ikke når du trenger å lytte og være oppmerksom på andre mennesker) som en strategi for å komme med under stress for å unngå å bli overveldet. Hvis du ikke har denne evnen komme i sonen til en viss grad, kan du ellers gå nøtter fra følelsesmessige eller sanseopplevelse.
 7. 7
  Hensikt betaler nær oppmerksomhet til hvem har gulvet. Hold øye med "ball" i idrett eller i å holde tritt med hva folk gjør i noen konkurrerende aktivitet eller virksomhet. Vel i klassen, betyr at lytte til læreren og til elevene som deltar.
 8. 8
  Smil og gjør en tommelen opp som når du forstår et skritt i å lese eller lytte, som å få et svar på et spørsmål. Bygge på de tingene som gir mening, være glad når du forstår.
 9. 9
  Sier affirmasjoner som "okay, yeah!", "Det er ideen!" eller "du har det!" og "Det er hvordan du gjør (jeg gjorde) det!" eller "Sharp idé!"

Være litt av en fanatiker

 1. 1
  Delta i hele møtet eller aktiviteten i klassen, diskusjon, en liten gruppe, eller papirarbeid / styrearbeid (gå til styret og prøv problem). Være i det. Være på.
 2. 2
  Enig med sjefen / læreren og med kolleger / studenter som gir løsninger eller gå til styret - diskutere eller vise hvordan svaret er / ble funnet.
 3. 3
  Komme inn på temaet som om det tilhører deg. Ikke kjemp imot! Prøv å resitere viktigste ideene i tankene dine når det er en pause eller pause i presentasjonen, materiale eller i annen opplæring, ikke bryte dagdrøm. Folk kan føle seg som om de lever i en boble, som de ikke nødvendigvis ønsker å komme ut av... Konsentrasjon og følelsen beskyttet av noen form for separasjon fra resten av verden. Det hjelper å føle generelt avslappet og hyperfocused på her og nå. Begår kompleksiteten til minne og forstå det i sammenheng er nødvendig. Gjør det til en del av deg... ikke bare fakta, den drama, ordningens av det hele, hva er det, og hvordan hvert enkelt konsept passer inn hele panoramaet av motivet.
 4. 4
  Være på gang, holde deg oppdatert: gjøre lekser i ditt område av ekspertise eller på skolen... Få hjelp til å avklare ideer eller tekniske saker hvis du trenger det. Kanskje du har en venn i samme klasse som skal jobbe med å studere for en stor salgs-presentasjon eller en test eller hardt lekser eller andre oppgaver med deg. Få en venn! Gjør din del.
  ~ Være som en utøver eller en idrettsutøver i sonen. Du kan finne denne plassen for den spesielle aktiviteten i rush og knuse av øyeblikket da jobbet med å fullføre på en tidsfrist, eller å fullføre et arbeid. Polere det stykke av en eller at kreativ skriving...

Kassen høydepunktene

 1. 1
  Les bildetekster,, delemner når du leser kapittel eller en finansiell rapport, sjekk ut fet og kursiv, sitater, osv.. Du kan plukke opp mye Scan bakover gjennom materialet for å hjelpe se hvor konklusjonen ble nådd.
 2. 2
  Ta korte pauser når du leser eller studerer, prøv å stå opp under skanning over materialet. Endre. Prøv å få til en slags mind-control, nesten som selvhypnose, hvis du trenger å bruke noen meditasjon, og bruke bønn.
 3. 3
  Understreking eller fremheve viktige saker. Gjør prikker ved siden av ting å tenke på og haker for ting forstått, etc. Disciplines som er intensivt knyttet til å visualisere og forestille er særlig i stand til å bli altoppslukende til hjernen din og selv nervepirrende. Så prøv å slappe av litt.

Techno Analytics

 1. 1
  Stå opp for de tekniske og analytiske spørsmål ved ganske å være på kanten. Slapp av musklene dine og tankene dine noen ganger - ikke bli for stramt, men opphold engasjert og involvert i emnet på hånden.
 2. 2
  Ta gode notater. Studer selskapets produkter og kjenner faget bakover og fremover. Lær å forkorte lange ord. Ved å få det ned på papiret du blir tvunget til å konsentrere seg.
 3. 3
  Utvikle en ivrig interesse for faget, med virkelig prøver til og forstå hver setning av materialet, og du vil bli skarpere, sterkere og klokere... Du betaler oppmerksomhet selv om du er litt forvirret. Forvirring kan utvikle seg til klarhet ved å forstå hver setning og hvert avsnitt.
 4. 4
  Pass på at du vet og forstår ditt oppdrag, mål - hvordan du gjør jobben din, som et unikt individ med unike behov og bakgrunn. Selvfølgelig må man / bør ta ansvar for sin egen suksess i arbeid eller læring i ens egen måte.
 5. 5
  Vet hva som fungerer for deg: som en strategi. Læringsstiler kommer fra perspektivet om at du, som et individ, svare unikt til verden i ens egen måte. Dette som et resultat har erfaring som en tilnærming til læring (praktiske behov versus kurs med teori) som kalles en "eksperimentell modell av læring."

Tips

 • Mens du prøver å lære på din egen måte, hjelper det ikke å svare på feil spørsmål (misforståelse) - eller å bruke en prosedyre som var for gårsdagens oppgave (var oppdatert), men er ikke dagens konsept... Så vær i kontakt med virkeligheten alltid skiftende mål og neste plan.
 • Vurdere å slippe en høyskole kurs og prøve igjen neste semester, hvis du trenger en sjanse til å "re-fokusere" (studere og få det klart). For eksempel når du ikke tror din karakter vil være bra nok for dine mål, det vil si: prostens Liste: Honor Roll!
  • Gi deg selv en sjanse til å komme tilbake med en viss forståelse fått fra denne slags "selvfølgelig innføring" - som du trakk å starte på nytt.
  • Studer terminologi og begreper, i mellomtiden, for å være klar ta kurset på nytt.

Advarsler

 • Ikke akseptere læreren, emne, oppgaver, eller konsepter - betyr en "mental sperre" og sannsynlig eller tilbaketrekning. Så da er det vanskeligere å betale oppmerksomhet eller å forstå. Din beste motivasjon er umulig når du ikke er "in", så får involvert.
 • Ikke godta mindre enn å være på toppen av spillet ditt. Ikke kysten eller sitte. Sørg for at du får godt grep: å holde et grep og gjør de nødvendige... i sonen (læring).
 • De "dumme spørsmål" er de som du ikke spør, men trenger svar (men ble bedt av no-en).
 • Vær modig. Aldri frykt: "spør for mange spørsmål."
  Vær høflig, men spør! Lene seg fremover, men hvis du lar kritikere sette deg av - så kan du "synke ned" i setet, i klassen din karakter og i din sinnstilstand.

Sitater og kilder