Wkono

Hvordan være en modell fot

Mange tror at foten modellering er ikke like anerkjent av et felt som ansikt og kropp modellering i form av high fashion. Modeller som allerede har fine føtter i visse henseender, men å ha perfekte, close-up stil føtter for de dyreste sko samlinger på planeten er ikke lett. Hvis du tror du har føttene det som trengs, forberede seg til å bli overrasket av hvordan du virkelig være en fot modell.

Trinn

Hvordan være en modell fot. Finne ut om du har gener for det.
Hvordan være en modell fot. Finne ut om du har gener for det.
 1. 1
  Finne ut om du har gener for det. Dessverre, å være en fot modellen er 90% basert på genetikk. Du kan ikke gjøre mye med en fot som har tær ut av proporsjoner eller for mange åreknuter på ankelen. Flate føtter vil gi deg mer trøbbel når gå i høye hæler hele tiden, og noen andre typer foten skader kan føre til en smertefull høy hæl karriere. Up front, bør du kjenne til styrker og svakheter ved føttene og hvordan å takle dem.
 2. 2
  Se hva slags buer du har. Mest fot modeller har høye buede føtter, noe som gir føttene en naturlig elegant kurve. Du vil ikke alltid være iført sko som en fot modell, så hvis du ikke har en naturlig slank kurve til føttene, du meget vel ikke kan kalles tilbake.
 3. 3
  Prøve andre metoder for å beskytte føttene. Hvis du vet at du ofte blemme i hælene, prøv å bruke andre hud. Second Skin er en type spray-on plaster som vil forhindre blemmer. Mange fot modellbyråer bære dette, og i de fleste photo shoots vil de sannsynligvis ha det på settet, men tenker på å bære din egen, slik at du ikke får gnagsår før du selv gå inn for å skyte.
 4. 4
  Hold føttene rene og sunne. Bruk rene, tørre sokker og nyere sko. Hvis du vet at føttene lukter, kjøpe foten deodorizers for skoene dine og holde dem hendig.
 5. 5
  Tren dine føtter og ankler. Heldigvis er en av de beste måtene å skape skulpturerte føtter ved iført høye hæler, som er mye av hva du skal gjøre. Vil nok av kalv reiser på siden, skjønt, og du fortsatt trenger å være i grei form, så fett butikker overalt. Bare fordi du er en fot modell betyr ikke at du kan ignorere hva resten av kroppen din ser ut.
 6. 6
  Når du har etablert rene, friske og naturlig vakre føtter, lage en profesjonell portefølje av føttene. Komme profesjonelle bilder tatt av føttene i ulike sammenhenger, både med og uten sko, vil komme godt med når du prøver å gå til et byrå.
 7. 7
  Hvis du blir ansatt, sørg for å få hyppige fotpleie og for å fortsette å holde føttene og anklene i form. Som folk blir eldre, vokser de åreknuter på anledningen. Hvis du får disse, må du kanskje vurdere kosmetisk kirurgi for å fjerne dem. Vær alltid høflig og profesjonelt og få rikelig med fotmassasje å holde føttene fornøyd.

Advarsler

 • Langsiktig bruk av høye hæler kan føre til alvorlige helsemessige bivirkninger. Rådfør deg med ortopedisk før og under forfølge en fot modellkarriere.