Wkono

Hvordan være en gatemusikant

Hvis du kan spille gitar, synge litt, eller spille litt annet instrument, kan du være i stand til å være en gatemusikant. Tjene noen få dollar. Skjerpe ytelse ferdigheter. Mate din indre rockestjerne.

Trinn

Hvordan være en gatemusikant. Finn et sted å spille.
Hvordan være en gatemusikant. Finn et sted å spille.
 1. 1
  Finn et sted å spille. Mens begrepet "gatemusikant" innebærer å spille på eller i nærheten av gaten, ikke egentlig gjøre det med mindre du må, eller med mindre du er en trommeslager. Biler har en tendens til å drukne ut akustisk musikk, men hvis det er mange fotgjengere på fortauet, kan det være verdt et forsøk. Se etter et bondens marked med en åpen messe, et håndverk rettferdig, arts festival, eller noe annet sted folk kan sette pris på musikken flyter forbi. Generelt, jo mer gangtrafikk jo bedre, men hvis det ser så overfylt at du kan ha problemer med å finne en plass i det hele tatt, kan det være vanskeligere enn hvis det er noen åpne plasser her og der.
 2. 2
  Dress til tegn med musikk. Dette er mer effektive i å beholde et publikum. Det gjør også utsagn om at du er en seriøs musiker. Også musiker som har bevegelse i sine handle slik som dans, steppe for perkusjon, gjør en tamburin festet til en fot en mye mer interessant show.
 3. 3
  Be om tillatelse om du kan finne noen å spørre. Det er mye mer behagelig å spille et sted hvis du ikke trenger å bekymre deg for å bli stukket av med store eiere, eller enda verre, politi. Når det er sagt, i USA og mange andre land, er du fri til å sette opp og spille på offentlig eiendom, så lenge du ikke hindrer forbipasserende eller på annen måte skape en plage. Vanligvis er det verste som kan skje er at noen vil be deg om å forlate. Hvis du må plugge i en forsterker eller noe, men du bør spørre om lov først.
 4. 4
  Spille slik at folk kan høre deg. Stå opp når du spiller, hvis det er mulig. Stå opp å spille og / eller synge prosjekter lyden bedre. Hvis du er litt stille og sitte deg ned, kan du ikke bli hørt. Sett deg ned hvis du må, skjønt. Husk at lyden av klimprer akkorder på gitar bærer mye bedre enn fingerpicking gjør.
 5. 5
  Være nådig hvis noen ber deg om å forlate. Smile. Kanskje de vil foreslå et bedre sted å spille. Politi og store eiere er nesten alltid veldig fint om ber deg om å forlate, og du bør være fin, også..
 6. 6
  Samle tips. Husk å ta med lue eller tips cup, eller bare åpne gitarkasse foran deg. Folk kan ikke tipse deg hvis de ikke vet hvor du skal plassere penger. Når noen gir deg et tips, takke dem med et smil eller gest, men fortsette å spille.
 7. 7
  Ikke spill innenfor hørevidde av andre musikere. Gi dem deres soniske plass. Hvis du klynge for tett sammen, vil det skade alles inntjening. I noen situasjoner, det er for mange musikere i et område, slik at de vil ta svinger spille.
 8. 8
  Smile. En gretten holdning kjører bort lytterne. Ikke mist motet hvis du ikke gjør en masse penger. Kanskje du må prøve et annet sted, eller kanskje det bare er en av de dagene. Spiller på gaten kan være veldig frustrerende, men det kan også være svært givende, spesielt i forhold til å få din musikk der ute.

Tips

 • "Seed" hatten eller instrument tilfelle med noen dollarsedler og / eller en håndfull av mynter. Dette trekker øyet av forbipasserende og indikerer hvor de bør sette pengene. Hvis du ikke vil at mynter, ta ut alle myntene fra ditt tilfelle så raskt som mulig - ofte, vil dette øke inntekten som flere mennesker vil gi deg regninger. Hvis du ønsker å være slu, satt i en 5€ eller 10€ regningen, for å gjøre dem tror at andre mennesker før dem har vært veldig generøs, så de bør også!
 • Det kan være lurt å unngå områder med mye panhandlers. Disse flekkene generelt har nok av foten trafikk, men folk ofte blir slått av folk som spør etter penger, og vil være mindre sannsynlig å stoppe og gi deg litt penger.
 • En fin, fargerik drakt vil bidra til å tiltrekke oppmerksomhet og gi dine prestasjoner noen intensjon. Merkelige hatter er også et pluss, eller alle klær som fanger oppmerksomheten forbipasserende.
 • Akustiske instrumenter tilby deg mye mer fleksibilitet i forhold til hvor og når du kan spille enn noe som krever strøm.
 • Det kan være bra å tillate kroppen å bevege seg litt (eller mye) mens du utfører, på en måte som er uttrykksfulle og / eller vakker, men ikke altfor forstyrrende. Hvis du utfører med følelse, vil du bli mer vellykket. Det kan være nyttig å glemme at du utfører for penger eller oppmerksomhet, og å spille rett og slett slik at du kan lytte til musikken selv. Alternativt kan publikum være en kilde til energi eller inspirasjon til å bli trukket veksler på.
 • Noen kommuner krever tillatelse. Sjekk med den lokale By Clerk kontor.
 • Vær forberedt på forespørsler. Folk som ber om sanger kan være irriterende, spesielt hvis du spiller originaler, men de har også en tendens til å betale deg. Det er godt å vite noen deksler, og hvis du ikke kan spille den eksakte sang noen ber om, har en lignende låt eller en av samme kunstner.
 • Hvis du har CD-er for salg, ta dem med deg. Vise dem tydelig og sette opp et skilt med prisen. Du vil sannsynligvis ikke få mye av salget, men det er en god måte å få inn litt ekstra penger og få mer eksponering for musikken din. Merk at i noen byer må du ha tillatelse til lovlig selge CDer på gata.
 • Ikke sitte ned. Noensinne. Folk vil tro du er en panhandler og vil ikke gi deg så mye penger.
 • Slitasje interessante klær! Folk vil stoppe og lurer på hvorfor du er kledd sånn og også gi deg mer penger fordi det legger til underholdning faktor.

Advarsler

 • Unngå konfrontasjon med grunneiere, lokale tjenestemenn og politi. Å få disse menneskene sint på deg vil ikke hjelpe deg å gjøre noen penger, og det er bortkastet tid.

Ting du trenger

 • Et instrument og / eller en stemme
 • En god holdning og utholdenhet!
 • Ikke gi opp drømmene dine.. holde fokus og holde på å leve dine mål!