Wkono

Hvordan skrive et brev til amerikansk senator

"Kortfattet er beste anbefaling av tale, enten i en senator eller en taler." - Marcus Tullius Cicero

Skriving til senator din kan bidra til å løse problemene i staten. Det er en god måte å få deres oppmerksomhet, og kan lage din stemme hørt. Det er noen trinn for å få din stemme hørt riktig, imidlertid.

Trinn

Hvordan skrive et brev til amerikansk senator. Slå opp senatorens postadresse.
Hvordan skrive et brev til amerikansk senator. Slå opp senatorens postadresse.
 1. 1
  Slå opp senatorens postadresse. Nettsteder som senate.gov kan være til stor hjelp her.
 2. 2
  Skriv spørsmålet på konvolutten. Hvis brevet er om et problem for tiden foran Senatet, oppmerksom på problemet eller regningen nummer i nedre venstre hjørne av konvolutten. De ansatte vil håndtere mail som er relevant for den aktuelle økten først.
 3. 3
  Hold deg til ett problem og et problem bare når du skriver. Du er mer effektivt på denne måten. Nevne for mange saker vil bare forvirre den viktigste saken. Be for et svar.
 4. 4
  Bruk en virksomhet som tone, men ikke vær redd for å fortelle din personlige historie om hvorfor denne saken er viktig for deg.
 5. 5
  Bruk en datamaskin hvis du kan, for viktig å være nøye. Sørg for å holde brevet kort som mulig.
 6. 6
  Bruk standard engelsk og betaler noen oppmerksomhet til staving og grammatikk, men ikke irritere over dette. Du kan ha noen i stand proof-lese brevet for deg, hvis du virkelig vil, men det viktigste er å være klar i ideen din.
 7. 7
  Husk å oppgi navn, adresse og telefonnummer og e-postadresse, slik at de kan svare deg, og slik at de vet de å høre fra noen som bor i deres distrikt. Pass på at alt du skriver, spesielt din kontaktinformasjon, er leselig.
 8. 8
  Riktig form av adresse er: Kjære Senator (etternavn).

Tips

 • Mange stater har en skarp forskjell mellom Senators i form av respons, osv. Hvis du har et presserende personlig sak snakke med begge, og følge gjennom med hvilken personalet synes mest støttende. Mindre populære Senators ofte fokuserer mer på konstituerende tjenester.
 • Senators ikke svare personlig på mail. Praktikanter og ansatte assistenter vanligvis sorterer post ved problemet, er hvorpå svar skrevet av lovgivende korrespondenter og flere praktikanter. En Senator vil aldri se en standard del av post, men på grunn av notatet vil bli tatt av bekymringene uttrykt i brevet, og det vil bidra til å informere Senator beslutningstaking.
 • Ikke send standardbrev eller kopiere teksten i et annet brev. Slike brev er nesten alltid ignorert.
 • Vær på vakt mot affiliating deg med en bestemt gruppe (en pressgruppe, klubb, forening, etc.) i å skrive et brev, og dette vil redusere virkningen av brevet ditt, spesielt hvis hele en gruppe er skriftlig. I stedet gir en tydelig personlig eksempel på et stykke lovgivning innvirkning på livet ditt.
 • Ikke bli sint hvis du ikke får svar med en gang. Husk en senator er vanligvis opptatt, og mottar mange brev hver dag.
 • Senators kan ikke, og vil ikke, ta korrespondanse fra ikke-bestanddeler. Noen Senators vil svare indikerer at, andre vil videresende brevet til riktig Senator (er), andre vil bare ignorere brevet. Sørg for at du skriver til dine egne Senators uavhengig av problemet, selv om saken gjelder noe som skjedde i en annen stat.
 • Hvis du skriver om din politiske følelser på en sak, kan en reaksjon ikke være nødvendig, og du kan eller ikke kan få en. Bare være fornøyd minst at du har skrevet, og at noen i senatorens kontor har lest dine kommentarer. Dersom, på den annen side, trenger du et svar på et spørsmål du trenger umiddelbar personlig assistanse med, ikke vær redd for å gjøre en oppfølging telefonsamtale hvis du ikke hører fra senatorens kontor innen rimelig tid.
 • Hvis du skriver om en saksbehandling problem du bør ta opp brev til distriktet kontoret til Senator nærmest hjemmet ditt, og ikke den Washington DC-kontoret. En personvernet release form er nødvendig for en Senator til forbønn på dine vegne, og disse kan normalt bli skrevet ut på nettet fra Senator hjemmeside, og skal sendes med beskrivelsen av saksbehandlingen problemet.

Advarsler

 • Unngå enhver form for truende tone da dette ikke vil hjelpe din sak, og kan utløse et besøk fra Capitol Police eller Secret Service.
 • Med henvisning til historien din som en lojal velgernes / sende teposer / tyder på at du vil stemme noen ut av kontoret / etc. er generelt unhelpful.