Wkono

Hvordan skrive en kunde takknemlighet brev

En kunde takknemlighet brev er en type virksomhet brev som en skriver selskapet å vise takknemlighet til en kunde for å være en første gang kunde, en lojal kunde eller for situasjonen kan garanterer en kunde som blir verdsatt. Dette brevet er en fin måte å bygge og holde positiv rapport med kundene. Dette kan ikke bare bidra til å forbedre virksomheten med kunden, men også bringe ny virksomhet gjennom kunden.

Trinn

Hvordan skrive en kunde takknemlighet brev. Pass på at du skriver i en stil som er sannferdig, profesjonell og varm.
Hvordan skrive en kunde takknemlighet brev. Pass på at du skriver i en stil som er sannferdig, profesjonell og varm.

Skrive kunden takknemlighet brev

 1. 1
  Pass på at du skriver i en stil som er sannferdig, profesjonell og varm. Overdrive ros kan virke uekte. Du ønsker brevet å uttrykke ærlig takknemlighet på en profesjonell måte.
 2. 2
  Kjenn din kunde. Er en ny kunde? En tidligere kunde? En lojal kunde av fem år? Denne informasjonen vil endre dynamikken i brevet. Du kan ha en uformell sammenheng med en langvarig kunde. En ny kunde som du prøver å imponere kan nødvendiggjøre en mer profesjonell tone.
 3. 3
  Adressere kunden ved navn. Sørg for at kundens navn er stavet riktig. Brevet vil miste noen oppriktighet om kundens navn er stavet feil.
 4. 4
  Uttrykke årsaken til takknemlighet. Bruk spesifikk av din erfaring med dem og hvordan denne opplevelsen var positiv for virksomheten.
 5. 5
  Takker kunden genuint for sin virksomhet og støtte.
 6. 6
  Les nøye over kunde takknemlighet brev. Sørg for at det høres oppriktig og ikke inneholder noen feil.
 7. 7
  Skrive ut brev med din egen virksomhet brev hodet eller fint i ro. Signere nederst på brevet mellom utgående og skrevet representasjon av navnet ditt.

Tips

 • Mindre bedrifter kan velge å være mer presentabel ved å komponere et håndskrevet brev.
 • Hvis du skriver brevet på vegne av en posisjon som holder medlem av din bedrift, som presidenten eller administrerende direktør, har dem signere brevet i stedet for deg selv.
 • En god avsluttende setning eller avsnitt er en som ser frem til å se eller snakke til mottakeren igjen. Også legge til en mer "takk" eller "vi setter pris på din business" i stengetid.
 • Hvis du jobber for et stort selskap, kan det være lurt å ha en redaktør se over din kunde takknemlighet brev, og sørge for at det er hensiktsmessig.
 • Alltid signere brevet, selv om den er skrevet og skrives ut.
 • Inneholde noen form for incitament i takknemlighet brev for å gjøre kunden føler seg enda mer spesiell og virkelig verdsatt. En kupong eller gavekort gir en utmerket takk incitament.
 • Skriv brevet ikke altfor lenge etter opplevelsen med kunden. På denne måten hendelser er friskt i tankene dine, så vel som kunder. 2 til 3 dager etter at erfaring er en god tid å sende takkebrev.
 • Sørg for at du holder en profesjonell, men oppriktig tone gjennom hele brevet. Hold det to-the-point og unngå springende eller over priste. Husk at folk vet som regel når du ikke være ekte. Ideen er å gjøre kunden føler seg bra.