Wkono

Hvordan få en klasse 3 våpenkort

Du er pålagt å ha en klasse tre våpenkort fra Bureau of Alcohol, Tobacco, skytevåpen og sprengstoff (ATF) hvis du har tenkt å eie begrensede skytevåpen som helautomatiske våpen eller tilbehør som undertrykkere. For å få denne type lisens, vil du måtte betale ekstra skatt og følge bestemte retningslinjer når du overfører skytevåpen i tillegg til en tradisjonell Federal våpenkort (FFL). Betegnelser og kostnader for denne ekstra lisensiering komme til en høy pris, så mange pistol forhandlere velger å ikke investere i det. Det kan være gunstig for virksomheten din, skjønt, og prosessen er rett frem.

Trinn

Hvordan få en klasse 3 våpenkort. Kvalifiserer for valgbarhet for en føderal våpenkort (FFL) av.
Hvordan få en klasse 3 våpenkort. Kvalifiserer for valgbarhet for en føderal våpenkort (FFL) av.

Forstå hvem som er kvalifisert

 1. 1
  Kvalifiserer for valgbarhet for en føderal våpenkort (FFL) av:
  • Å være minst 21 år.
  • Ikke blir forbudt fra transport, mottak eller inneha skytevåpen eller ammunisjon.
  • Ikke å ha forsettlig brutt Gun Control Act av 1968 eller noen av dets bestemmelser.
  • Ikke å ha unnlatt å formidle eller lage falske uttalelser om søknaden din.
  • Å ha lokaler for å drive forretninger eller å hente fra. Bygningen må være regulert riktig og i samsvar med statlige og lokale lover.
 2. 2
  Husk å gi det lokale politiet med en ferdig kopi av søknaden din og installere sikker pistol lagring eller sikkerhetsinnretninger på anlegget ditt.

Søke om lisens

 • Legg til Klasse 3 skytevåpen utmerkelsen som et tillegg til FFL din. For å søke om en Klasse 3 Federal våpenkort:
 1. 1
  Gå online for å http:/ / www.atf.gov/forms/dcof/.
 2. 2
  Bla ned til "f 5310 0,12 (F7) - Søknad om lisens under 18 USC 44 Kapittel, Firearms" fanen på høyre side, i det blå sidebar området.
 3. 3
  Velg det skjemaet og trykk på "add"-knappen øverst til høyre i den gule delen.
 4. 4
  Fyll ut kundeinformasjon på venstre del av skjermen, og trykke på send-knappen. Fortsett gjennom kassen for å fullføre bestilling din pakke.
 5. 5
  Fylle ut vedlagte papirarbeid ved mottak av pakken din.
 6. 6
  Inkluder en pass-stil fotografi samt fingeravtrykket posten. Din lokale politiet kan hjelpe deg med den finger utskrift om nødvendig.
 7. 7
  Skaff en sertifisert sjekk for å sende sammen med søknaden.
 8. 8
  Bruk sertifisert post for å sende ATF form, dine bilder, sjekk og fingeravtrykksposter tilbake til byrået for alkohol, tobakk, skytevåpen og eksplosiver.

Tips

 • Ofte stilte spørsmål om skytevåpen og eksplosiver lisensiering kan bli funnet på ATF stedet: http://www.atf.gov/firearms/fflc/ffl/ffl_faqs.htm. Hvis du ikke finner svaret du trenger, kan du sende dem på: nlc@atf.gov.
 • Du kan ringe byrået for alkohol, tobakk, skytevåpen og sprengstoff distribusjonssenter på (703) 455-7801 for å ha en pakke sendt til deg via post fra USA i stedet for å gå gjennom det elektroniske skjemaet.

Advarsler

 • Ikke kjøpe, lagre eller selge skytevåpen eller ammunisjon til du offisielt har din tillatelse til å gjøre det. Selv om du er godkjent, hvis ATF finner ut at tidlig overført våpen, kan de trekke tilbake lisensen og fine deg.