Wkono

Hvordan komme opp med en forretningsidé

Lag en idé eller produkt som du tror kan være vellykket. Dette er lettere sagt enn gjort. Kommer opp med et levedyktig produkt eller idé er ofte vanskeligere enn å bygge en forretningsplan. Å ha en god forretningsplan er viktig for hver entreprenør, men hva om du ikke har en idé ved å bygge en plan?

Trinn

Hvordan komme opp med en forretningsidé. Få kreative juices strømmer.
Hvordan komme opp med en forretningsidé. Få kreative juices strømmer.
 1. 1
  Få kreative juices strømmer. Det er mange forskjellige måter å utføre denne oppgaven. Spille et spill, lese en bok, male et bilde, spille en sport, osv. Poenget er, gjør noe som får deg tenke og deretter fokusere på at energi inn i å skape en ide / konsept / produkt. Utsetter deg for mange forskjellige miljøer som er utenfor din komfortable sone. Få mer engasjert med dine hobbyer. Kompetanse vil bidra til å komme nærmere en levedyktig forretningsidé. Ikke prøv å tvinge en idé å skje fordi dette vil vanligvis resultere i dårlige ideer! Ta deg god tid, fokusere din tanke, og skape det rette produktet for deg.
 2. 2
  Kjenn dine begrensninger. Fastsettelse av disse faktorene vil hjelpe deg å fokusere din tankeprosess. For eksempel, hvis du er interessert i datamaskiner, men har ingen utdannelse eller erfaring med datamaskiner utenfor internett surfing eller tekstbehandling, vil det være vanskelig å lage en salgbar idé for dataprogrammer komponenter. Hold tankeprosess rimelig. Med andre ord, ikke la fantasien løpe løpsk. Når du blir god på å skape ideer, så kan du la fantasien gjøre noe arbeid, men ikke med det første.
 3. 3
  Gripe noen inspirasjon. Noen ganger vil ideer dukker opp på de merkeligste tider. Få en liten notisbok å bære rundt med deg og skrive ideer i. På denne måten kan du se på den bærbare datamaskinen og senere begynne å utvikle din idé. Spør deg selv, hva ville typer av bedrifter du bruke? Hva er noen vanlige problemer som din tilknyttede klager om som kan løses gjennom en bedrift.
 4. 4
  Identifisere et problem. Tenk på hvordan du kan gjøre verden til et bedre sted med din oppfinnelse eller forretningsidé. Bedriften skal revolusjonere måten vi lever livet, selv om det bare er en liten måte. For eksempel, hvis du er interessert i matlaging, kanskje du har et problem med måten en ovn kan tørke ut en kylling når matlaging. Nå som du har identifisert et problem, brainstorming og tenke på så mange løsninger som mulig. Det spiller ingen rolle hvor gale løsningen er, bare tenke på dem og skrive dem ned. Etter at du har skrevet ned alle mulige løsning, uansett hvor gal, gå gjennom listen og finne den løsningen som du føler du best kan oppnå. Surprise! Du har sannsynligvis kommet opp med en original idé. Dette betyr ikke at du bør kaste denne ideen i morgen. Alt dette betyr er at du skal utvikle ideen din, forme ideen din, og perfeksjonere din idé til noe du tror folk vil kjøpe hvis du er i markedet. Dessuten vil denne måten å tenke på få kreative juices strømmer. Du kan finne deg selv på reise en annen vei fra den opprinnelige felt av interesse. Hvis dette skjer, følger tanken før ferdigstillelse. Du kan bli overrasket over hvor det fører!
 5. 5
  Studere demografi å se hvilke type kunder vil sette pris på din forretningsidé mest. Bedrifter generelt person appell til et bestemt sett av demografi før de viral. Avgjøre om ideen har potensiale til å bli viral blant en liten gruppe mennesker. Tenk om potensiell konkurranse for de samme demografi og hvordan du kan sette deg ut fra dem.

Tips

 • En annen levedyktig alternativ er å la fantasien løpe løpsk i starten, men deretter bringe det tilbake til virkeligheten under ideen eliminering prosessen.
 • Ikke tving dine ideer, ta en pause hvis du trenger en, og være tålmodig!
 • Skriv ned ideer når de treffer eller sitte ned, fokus på tanken din, finne et problem, tenke ut en løsning, og utvikle den opprinnelige ideen.
 • Ikke forvent mirakler første gang. Gå gjennom prosessen og alt skal ordne seg.
 • I en stund tonnasjen vil treffe målgruppen for produktet i dag krevde basert på klima og kundens preferanser.

Advarsler

 • Sørg for å utvikle ideen din før du prøver å skrive en forretningsplan rundt det.