Wkono

Hvordan du skriver et salg plan

Skrive et salg plan er en integrert del av å utvikle og implementere markedsstrategi. Bedrifter lage salg planer om å holde dem på sporet i dag-til-dag arbeidet med å annonsere sine produkter og generere inntekter. Tenker gjennom alle fasetter av din virksomhet, inkludert produkt verdi, markedsposisjonering, annonsering strategi, marked dynamikk og inntekter mål vil hjelpe deg til å skrive en effektiv salgs-plan.

Trinn

Hvordan du skriver et salg plan. Definer verdien av produktet eller tjenesten.
Hvordan du skriver et salg plan. Definer verdien av produktet eller tjenesten.
 1. 1
  Definer verdien av produktet eller tjenesten. Identifisere de unike og spesifikke fordeler produktet eller tjenesten gir for målgruppen. Produktet kan spare folk penger, forbedre sin helse eller fremme sine kunnskaper. Klargjøre den eksakte behov som du møter.
  • Identifisere verdien av flere tilbud. Hvis du tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, definerer den unike verdien av hver. Også vurdere alt selskapet planlegger å diversifisere produktlinje eller å utvide tjenestene.
 2. 2
  Analyser din posisjon i markedet. Fastslå den eksakte nisje for ditt produkt eller tjeneste. Definere alder, sted og egenskapene til målgruppen. Produktet kan være et nyskapende verktøy for å løse et felles problem i en bestemt demografisk. Eller det kan være lik andre produkter, men mer overkommelige for en bestemt demografisk.
 3. 3
  Undersøke prisstruktur. Skrive et salg plan er en mulighet til å etablere en prisstrategi. Forskning lignende produkter og tjenester i bransjen og sett prisene tilsvarende. Prisene bør tillate deg å forbli konkurransedyktige og fortsatt generere profitt. Inkluderer planer for trinnvis prisøkninger i tråd med produksjonskostnadene.
 4. 4
  Skissere dine langsiktige og kortsiktige inntekter mål. Være så realistisk som mulig i prognosen. Bruk dine siste inntektene historie som en guide, og står for betydelige endringer i markedet som kan redusere inntektene eller skape nye muligheter i fremtiden.
 5. 5
  Identifisere ideelle steder for dine produkter og tjenester. Åpne en ny butikk plassering og gjøre dine produkter tilgjengelig for forhandlere er mulige alternativer. Salget planen bør inneholde hvor alle dine salgsaktivitet vil finne sted, og kostnadene forbundet med hvert sted.
 6. 6
  Definer din annonsering tilnærming. Nettsider, trykte publikasjoner, TV-reklame og bannere er noen annonsering alternativer. Evaluere ytelsen til hver markedsføringsstrategi hele historien av virksomheten din og inkludere de vellykkede i markedsføringen.
 7. 7
  Skissere aktivitetene til salg og markedsføring team. Ta med salg strategier som har vist seg effektive i det siste. Kaldt ringer, deltar messer og samarbeider med organisasjoner er eksempler på salgs-og markedsaktiviteter. Beskriv tilnærming som salgsteamet vil bruke både på kort og lang sikt for å generere potensielle kunder og inngåelse av avtaler.
 8. 8
  Inkluder alle andre inntekter muligheter. Skissere gi muligheter, offentlige forslag og alle andre inntekter opsjoner i konkret. For eksempel kan et mål å arbeide for offentlige kontrakter være beskrevet i numerisk form som "identifisere og sende seks regjeringen forslag i en 12-måneders periode."