Wkono

Hvordan prisen på produktet

Som du vet, det er mange måter å prise et produkt. Ulike retningslinjer og strategier arbeide i ulike situasjoner.

Trinn

Hvordan prisen på produktet. Produktlinje prising.
Hvordan prisen på produktet. Produktlinje prising.
 1. 1
  Premium prising: Bruk en høy pris der det er unikhet om produktet eller tjenesten. Denne tilnærmingen brukes der en betydelig konkurransefordel eksisterer. Slike høye prisene er ansvarlig for luksus.
 2. 2
  Penetrasjon priser: Prisen for produkter og tjenester er satt kunstig lavt for å vinne markedsandeler. Når dette er oppnådd, er prisen økes.
 3. 3
  Økonomi prising: Dette er en grei lav pris. Kostnaden for markedsføring og produksjon er holdt på et minimum. Supermarkeder har ofte økonomien merkevarer for supper, spaghetti, osv.
 4. 4
  Pris skimming: Charge en høy pris fordi du har et betydelig konkurransefortrinn. Imidlertid er fordelen ikke er bærekraftig. Den høye prisen har en tendens til å tiltrekke seg nye konkurrenter inn i markedet, og prisen uunngåelig faller på grunn av økt tilførsel.
 5. 5
  Psykologisk prising: Denne tilnærmingen brukes når markedsfører ønsker forbrukeren å svare på en følelsesmessig, snarere enn rasjonell basis. For eksempel pris punkt perspektiv 99 cent ikke én dollar.
 6. 6
  Produktlinje prising: Der det er en rekke produkter eller tjenester prisingen reflektere fordelene av deler av området. For eksempel bilvask. Grunnleggende vask kan være 5€ vask og voks 5€ og hele pakken 5€.
 7. 7
  Valgfritt produkt prising: Selskaper vil forsøke å øke mengden kunden bruker når de begynner å kjøpe. Valgfri 'ekstra' øke den samlede prisen på produktet eller tjenesten. For eksempel vil flyselskapene ta betalt for ekstrautstyr som garanterer en vindusplass eller reserverer en rad av seter ved siden av hverandre.
 8. 8
  Captive prissetting: Hvor produkter har utfyller, vil selskapene kreve en premium pris der forbrukeren er fanget. For eksempel vil en barberhøvel produsenten kreve en lav pris og hente sin margin (og mer) fra salget av de eneste design av blader som passer høvelen.
 9. 9
  Produkt bunt prising: Her selgere kombinere flere produkter i samme pakke. Dette tjener også til å flytte gamle lager. Videoer og CDer blir ofte solgt med bunten tilnærming.
 10. 10
  Salgsfremmende priser: Priser for å markedsføre et produkt er en svært vanlig applikasjon. I korte ord: Buy One Get One Free.
 11. 11
  Geografisk prising: Geografisk prising er tydelig hvor det er variasjoner i pris i ulike deler av verden. For eksempel sjeldenhet verdi, eller hvor fraktkostnader øke prisen.
 12. 12
  Verdi prising: Denne tilnærmingen brukes der ytre faktorer som resesjon eller økt konkurranse tvinge selskaper til å gi "verdi" produkter og tjenester for å beholde salget f.eks

Tips

 • Vær trygg og bestemt på prising mønster.
 • Du må forstå din segment.
 • Sett pris i henhold til markedets etterspørsel ikke etter hva du tror verdien er.

Advarsler

 • Senker prisen langt under gjennomsnittlig børskurs kan presentere produktet som mindreverdig.