Wkono

Hvordan være en spesialpedagog i california

Spesialundervisning spesialister er de fantastiske menneskene som jobber med virkelig trengende studenter på en daglig basis. Som spesialpedagog vil du bli kjent med og forstå virkelig unike lidelser og funksjonshemninger og lære en forståelse for alle mennesker. Det er en rolle som gir en uvanlig mulighet til å fokusere på student og læringsprosessen. Derimot, de fleste lærere fokusere på innholdet og levering, som er en del av hva som fører til en slik forskjell i læringsresultater.

Spesialundervisning tjenester leveres til studenter med nedsatt funksjonsevne fra et bredt utvalg av bakgrunner. Mange studenter vil komme fra sosio-økonomisk vanskeligstilte bakgrunn og mange er engelsk språkstudenter. Hvis du er interessert i å bli med de mange nye lærere som er interessert i å undervise disse ulike elever, deretter spesialundervisning er den banen du kan virkelig ønsker å følge.

Bli en spesialpedagog - eller rettere sagt, en spesiell utdanning spesialist - i delstaten California kan være en svært givende karriere. Det vil tillate deg mulighet til å forfølge din lidenskap for livslang læring og sivile rettigheter advokatvirksomhet, mens oppfylle ditt ønske om å bidra til en større sak. Følgende er grunnleggende trinnene på å bli en spesialpedagog i delstaten California.

Trinn

Hvordan være en spesialpedagog i california. Starte så snart som mulig med å få erfaring.
Hvordan være en spesialpedagog i california. Starte så snart som mulig med å få erfaring.
 1. 1
  Starte så snart som mulig med å få erfaring. Se etter muligheter i en spesiell dag klasse, en ressurs rom, eller noen annen setting hvor du får mye interaksjon og håndtere oppgaver som krever arbeid med mennesker med funksjonshemninger. Søke om å bli en para-pedagog (aka, en lærers aide, paraprofessional, dedikert student assistent, en på en assistent, etc.), eller. I motsetning til en lærerstilling, para-pedagoger har et konkurransedyktig og svært ettertraktet jobb, så vær forberedt på å gjelde for mange steder, og å fungere som en sub, eller deltid.
 2. 2
  Plukk en funksjonshemming befolkningen til å fokusere på. Fokus på funksjonshemming befolkningen du er mest interessert i å jobbe med. I California er det fem viktige områder du kan bli akkreditert i: Early Childhood Spesiell utdannelse, Milde - funksjonshemninger Moderat, Moderate - alvorlige funksjonshemminger, synshemming, og døve eller tunghørte.
 3. 3
  Få en bachelorgrad. Graden kan være i alle felt av ditt valg, men følgende liste over majors vil i stor grad informere din fremtidige praksis og forberede deg for den type utdannet arbeid du skal gjøre:, sosiologi, barns utvikling, etniske studier, og matematikk / Norsk utdanning. Hvis du har en grad i noe annet, skjønt, vil det trolig ikke påvirke sjansene dine til å ha en vellykket karriere, bare sørg for at du gjør minst en del arbeid studie på områdene utdanning, psykologi, sosiologi, eller andre relaterte felt.
  • I mange CSUs (San Jose State, CSU Monterey Bay, CSU Los Angeles, etc.) vil du kunne få en mindre i spesialpedagogikk mens du får din bachelor-grad, og som kan sette en betydelig bulk i skremmende mengde Jobber du må gjøre for ditt nivå jeg legitimasjonen. Det anbefales at du gjør så mye du kan for å minske mengden av kurs du må ta i høgare utdanning.
 4. 4
  Forskningen din påloggingsinformasjon program. Bare en håndfull av private skoler, og ingen UCS, tilby legitimasjon i ethvert område av spesialundervisning. Hver CSU tilbyr en foreløpig credential programmet i spesialpedagogikk i minst ett felt (av mild / moderat, moderat / alvorlig, etc.). Noen universiteter, som San Jose State, eller San Francisco State, tilbyr nesten alle mulige credential og har store avdelinger i spesialpedagogikk. Noen, som Humboldt State, har bare ett eller to programmer. Gjør din forskning og finne ut hva du vil gjøre før du bestemmer deg for hvor du ønsker å delta.
 5. 5
  Ta CBEST test og CSET flere fag test (hvis du ønsker å undervise i videregående skole kan du ta en CSET enkelt fag test). Passing score på begge testene er pålagt å gjelde legitimasjon programmer.
 6. 6
  Gjelder. Få alt i orden på forhånd. Vær forberedt på å søke så tidlig som et helt år før starten av programmet du ønsker, spesielt siden de endringer CSUs har måttet gjøre på grunn av statlige budsjettkutt som betyr ofte innleggelser er begrenset til høstsemesteret og enkelte programmer kan ha mer begrenset evne til å innrømme studenter.
 7. 7
  Møte med en, og regne ut din programplanen. Hvis du allerede har en credential for allmennutdanning, enten flere eller enkelt emne, vil du være i stand til å frafalle flere av klassene og tester som kreves for Special Education credential. Hvis du ikke har en credential allerede, kan du gå rett inn i en spesiell utdanningsprogram.
  • Husk at en spesiell utdanning credential lar deg lære spesialundervisning i alle trinn K-12, med unntak av Early Childhood som begrenser deg til Birth - 5 og Moderat - Alvorlig, som lar deg lære voksne studenter opp til 22 år i tillegg til K-12 helningsområde.
 8. 8
  Avgjør om du ønsker å gjøre et eller ikke. Ikke la deg lure til å tro at dette er "bare" et internship. Et internship i spesialpedagogikk som lærer er i utgangspunktet gjør en full-time vanlig lærerjobb, men også ta klasser på heltid på universitetet din samtidig. Et internship er en utmerket måte å komme inn i et distrikt, får de to første årene ut av veien (kjent for å være den vanskeligste tiden i en pedagogisk karriere), og gjør en utmerket lønn mens du er i gang.
  • Være fullt klar over at et internship er mye hardt arbeid (og det er et understatement), men det kan være svært givende når du endelig får din foreløpige credential og innse at du allerede har fått to års erfaring under beltet.
  • Praktikant credential er bra for to år, og ikke lenger. Du må planlegge å ha alle dine klasser ferdig før internship credential utløper.
 9. 9
  Søk om legitimasjonen din. Det er to legitimasjonen du får, Nivå I og Nivå II. Etter at du er ferdig med Level I legitimasjonen, som vil omfatte de fleste av klassene, vil du ha 5 år på å fullføre nivå II (et program som tar to år på et behagelig tempo) og som omfatter flere kurs på en og minimum to hele år med undervisningserfaring.
  • Dette gjøres gjennom universitetet og BTSA prosess som allmennutdanning lærere komplett, men litt mer intens. Det kan være kombinert med en mastergrad i spesialpedagogikk, som ligger kun 1-3 klasser av ekstra arbeid sammen med en mastergrad prosjekt, avhandling, eller seminar. Etter tre og et halvt år, er det virkelig verdt å legge en ekstra semester av arbeidet, og de fleste distrikter vil gi deg et lite stipend for å ha en MA.
  • Du kan gjelde for universitetet å få Nivå II hvis du velger å flytte eller bare prøve en annen høyskole, trenger du ikke å fortsette i samme universitetet du startet på. Din skolekrets vil arrangere BTSA del av ditt nivå II legitimasjon med deg.
 10. 10
  Søke på jobber! Spesialundervisning er et felt med mange flere ledige stillinger enn søkere, så er det en stor vekst i antall studenter som får spesialundervisning og ganske mye lærer omsetning. Det spesialpedagogiske feltet utdanning gir mange jobbmuligheter for dem som er interessert! Du vil nesten helt sikkert ha en jobb i hvilket som helst sted i California, og jobbsikkerhet er uslåelig. Hvis du noen gang tenkt at du bare kan være interessert i å arbeide med mennesker med spesielle behov, så vil du sannsynligvis finne deg selv veldig glad i dette feltet.

Tips

 • Få en smart telefon slik at du kan sjekke og svare på e-poster i løpet av dagen, så du må.
 • Ikke nekte deg selv noen mulighet du har til å nyte deg selv eller de-stress! Du trenger det.
 • Staten vil betale opp til 14 180€ av studielån tilbake for noen etter videregående læring du som fører opp til en lærerstilling i spesialpedagogikk gjennom aple - Forutsetning Program for lån for utdanning. Dette er et økonomisk bistand for å fremme lærer rekruttering til spesialundervisning, matematikk og naturfag, og under-utfører skoler.
 • Selv om de fleste UCS ikke tilbyr spesialundervisning legitimasjon er det to som tilbyr doktorgrader i felles programmer - UC Berkeley i forbindelse med San Francisco State og UCLA i forbindelse med CSU Los Angeles. UCLA tilbyr en Spesialpedagogikk credential gjennom dens forlengelse. UCSB tilbyr også en Special Education credential programmet. Dette er en utmerket forlengelse av ens utdanning og aktivitet innen forskning i spesialpedagogikk. Det vanligste stedet for studenter å tjene sine akkreditiver er California State University System, som er spesielt rettet mot lærerutdanningen, og tilbyr en lavere kostnad program.
 • Arbeidet med dine kommunikasjonsferdigheter. Du vil bli bedt om å bygge nettverk og kommunisere effektivt med mange forskjellige typer mennesker, fra studenter, til foreldre, til oppdragsgivere og administratorer.
 • Hold en kalender. Keep it up. Sjekk det flere ganger om dagen.

Advarsler

 • Hjelpere kan gjøre eller ødelegge et klasserom. Gode ​​hjelpere gjør det de blir bedt om, gi råd som er nyttig, og holde elevenes behov i tankene når de søker høyere utdanning for seg selv. På den annen side kan noen hjelpere være svært vanskelig å jobbe med og du blir nødt til å lære å være en sterk leder.
 • Foreldre til elever med spesielle behov skal gjennom sorgprosessen - i alle stadier av utvikling og spesielt ved hver milepæl (overgang til barnehage, overgang til ungdomsskole, overgang til videregående skole). Du vil måtte forholde seg til mange velmenende men aggressive og til tider rett og slett sinte foreldre og foresatte som er ute etter noen å skylde på når de beveger seg mot å akseptere barnets funksjonshemming. Du er nødt til å lære å bli en fast stein som de betro seg til, samtidig opprettholde en passende profesjonell avstand.
 • Vær forberedt på å bruke mye tid på kveldene og i helgene til skolearbeidet ditt hvis du skal praktikant undervisning ruten. Du vil ikke ha så mye ledig tid til deg selv.