Wkono

Hvordan starte en verving byrå

En rekruttering byrå, også referert til som en bemanning eller midlertidig byrå, søker etter, intervjuer og skjermer søkere til jobben plassering. Målet med en verving byrå kan være å fylle midlertidige ledige stillinger, faste stillinger eller begge deler. Alternativt kan en bemanningsbyrå fokusere bare på en bestemt bransje nisje, som for eksempel utøvende eller sykepleier rekruttering. Den vellykkede starten på en verving byrå innebærer en solid forretningsplan, en bakgrunn i rekruttering strategier, kunnskap om lover om lisensiering, ansettelser og avgifter, og en markedsføring plan for å få kunder. Her er fremgangsmåten for å starte en verving byrå.

Trinn

Hvordan starte en verving byrå. Bestemme hvilken type rekruttering tjenester du ønsker å tilby.
Hvordan starte en verving byrå. Bestemme hvilken type rekruttering tjenester du ønsker å tilby.
 1. 1
  Bestemme hvilken type rekruttering tjenester du ønsker å tilby. Studere strukturen av andre rekrutteringsbyråer for å forstå fordelene og utfordringene i de ulike byrå typer. Du kan velge å fylle bare midlertidig ledige jobber på tvers av mange ulike bransjer eller fokusere på en bestemt bransje.
  • Identifiser rekruttering nisje. Vær konkret om området for å rekruttere som du ønsker å fokusere. For eksempel kan du velge å fokusere på utøvende rekruttering for banknæringen.
 2. 2
  Vurdere konkurranse og marked klima. Avgjøre om et krav finnes for din valgte nisje. Hvis markedet allerede er mettet, kan du velge å endre fokus, partner med en eksisterende byrå eller åpne etaten i en annen geografisk plassering.
 3. 3
  Undersøke rekruttering opplevelse. For å være effektive i å rekruttere kunder og finne egnede ansatte, trenger du en solid forståelse av rekrutteringsstrategier. Som bedriftseier, du også vil lede rekruttering ansatte som trenger veiledning og støtte.
  • Styrke rekruttering ferdigheter. Få rekruttering erfaring ved å arbeide for en rekruttering firmaet før du starter ditt eget byrå. Hvis målet ditt er å rekruttere til en bestemt bransje, bør du vurdere å jobbe i den bransjen først eller arbeider for en nisje-spesifikke rekrutteringsbyrå.
 4. 4
  Vurdere å rekruttere byrå oppstart kostnader og din økonomiske situasjon. Beregne kostnadene av overhead, rekruttering ansatte, ytelser til ansatte, forsikring, markedsføring og andre forretningsmessige utgifter. Finn ut om du har midler eller tilgang til lån eller småbedrifter tilskudd til effektivt å starte og opprettholde virksomheten.
 5. 5
  Forskning lover knyttet til å starte en verving byrå i din jurisdiksjon.
  • Avgjøre om en bedrift lisens er nødvendig. I noen jurisdiksjoner og innen enkelte bransjer, kan en lisens kreves. Ta kontakt med din lokale myndigheter for krav.
  • Forskning lover relatert til reklame for ansatte. Bli kjent med likestilling sysselsetting lover og restriksjoner om hvordan du kan unngå diskriminerende praksis i reklame ledige stillinger.
  • Lær om virksomheten skatter. Forske på beløpet og forfallsdato for arbeidsgiveravgift og inntektsskatt.
  • Forskning lokale lover relatert til forsikring. Finn ut om du må bære uførhet, arbeidsledighet eller andre typer forsikring for dine ansatte.
 6. 6
  Velg en plassering for rekruttering etaten. Å øke synligheten og adgang for både kunder og jobbsøkere, velge en profesjonell og sentralt tilgjengelig sted.
 7. 7
  Lag en verving byrå markedsføringsplan.
  • Lag en liste over potensielle kunder. Disse kan være din egen personlige kontakter, en liste over selskaper i en bestemt bransje eller en generell liste du har fått fra en Internett-søk.
  • Bestem på markedsføring tilnærming. Du kan kontakte potensielle kunder ved mailing brev, sende e-post og / eller følge opp med telefonsamtaler. Plassere annonser i aviser, business magasiner og online jobbsider er vanlige tiltak for å rekruttere jobbsøkere.
  • Produser markedsføringsmateriell. Lage en logo for kontordokumenter. Designe et nettsted. Utvikle et selskap nyhetsbrev som sendes til potensielle kunder. Design selskapets visittkort.
 8. 8
  Utleie rekruttering ansatte. Gjennom nettverk i bransjen eller ved å plassere stillingsannonser, for å rekruttere personalet hjelpe deg med rekruttering oppgaver. Ansette administrativt ansatte til å svare på telefoner, skrive kontor kommunikasjon og håndtere utsendelser. Ansette erfarne rekruttering personalet å kontakte potensielle kunder, og å intervjue og vurdere jobbsøkere.