Wkono

Hvordan søke om tilskudd for enslige mødre

Det er vanskelig å være alenemor. Ta vare på barn mens du prøver å betale regninger er vanskelig. Noen ganger virker det som en endeløs kamp for en enslig mor. Den gode nyheten er at regjeringen gir tilskudd til folk som trenger det. Her er hvordan å søke om tilskudd for enslige mødre.

Trinn

Hvordan søke om tilskudd for enslige mødre. Sørg for at din inntekt nivå gjør deg kvalifisert.
Hvordan søke om tilskudd for enslige mødre. Sørg for at din inntekt nivå gjør deg kvalifisert.
 1. 1
  Sørg for at din inntekt nivå gjør deg kvalifisert. Enslige mødre med lav inntekt kan søke om Offentlige tilskudd skreddersydd til dine behov. Så lenge du er kvalifisert for kravet, kan du søke om offentlige tilskudd.
 2. 2
  Se på nettet og i lokale kontorer. Det er mange tilskudd tilgjengelig online og i din lokale myndigheter. De ansatte på regjeringen kontoret kan hjelpe deg og fortelle deg hvilke programmer som er tilgjengelige.
  • At regjeringen kontoret, bør mødre alltid spørre hva tilskudd som er tilgjengelige og hvordan du søker etter dem.
 3. 3
  Stille spørsmål. Det er viktig å stille slike relevante spørsmål som:
  • Hvordan få stipend
  • Hva frister søke om tilskudd
  • Hvilke ressurser som kreves for å få tilskudd
  • Hvor lang tid det å tar tildeles (ettersom tid er en avgjørende faktor for en enslig mor).
 4. 4
  Finn flere tilskudd. Ser på en regjering nettsted som Grants.Gov å finne tilskudd. Som mange finansielle hjelpeprogrammer, er det "førstemann til mølla". Noen tilskudd har en begrenset mengde av midler slik at du må søke så snart som mulig.
 5. 5
  Tenk på skole. For en enslig mor, går på skole er en av de enkleste stipend du kan få. Det kalles Pell Grant, og er et føderalt finansiert program som hjelper lav inntekt studenter til å motta tilskudd til å betale for skolepenger, bøker, regning kostnader og relaterte skolen utgifter.
  • I tillegg til Pell gran, t er det også statens Grant at mødre kan søke om. Det er viktig at du besøker skolens økonomisk støtte kontor om hvordan du kan søke om det.
 6. 6
  Være grundig over kravene. Noen tilskudd er lett å få tak i og noen tilskudd er vanskelig å skaffe.
  • Noen tilskudd krever en viss berettigelse til å selv søke om dem.
  • Noen tilskudd tilbys avhengig av nasjonalitet, etnisitet, lav inntekt, og andre krav.
  • De fleste tilskudd kreve å skrive noen form for essay som forklarer hvorfor du trenger tilskuddet.
 7. 7
  Hvis du har problemer med å skrive, gå til skolens skriver sentrum, eller spør en venn, og i forhold til å korrekturlese essay før du sender den.

Tips

 • Det flotte med å få et stipend er at den ikke trenger å bli tilbakebetalt, og det er bare din for å holde. Tilskudd er for folk som virkelig fortjener det og trenger det.

Advarsler

 • Det er lurt å se etter stipend og gjelder for dem så snart som mulig. Aldri vente til siste minutt som tilskudd er begrenset.