Wkono

Hvordan skrive et seminar papir

Et seminar papir er et verk av original forskning som presenterer en bestemt oppgave og blir presentert for en gruppe interesserte kolleger, vanligvis i en akademisk setting. Selv seminar papirer har spesifikke formål og retningslinjer på noen steder, som for eksempel jus, er den generelle prosessen og format det samme. Trinnene nedenfor vil guide deg gjennom forskning og skriving prosessen om hvordan å skrive et seminar papir og gi tips for å utvikle en godt mottatt papir.

Trinn

Hvordan skrive et seminar papir. Identifiser din problemstilling.
Hvordan skrive et seminar papir. Identifiser din problemstilling.
 1. 1
  Identifiser din problemstilling. Det bør ligge innenfor spesifikasjonene til eventuelle instrukser gitt og bør være lett artikulert.
 2. 2
  Oppsøke litteratur om din problemstilling via internett søk, akademiske databaser og biblioteket.
 3. 3
  Ta notater mens du leser, med et øye mot uløste eller uuttalte problemer.
 4. 4
  Formulere en konkret oppgave som inkluderer et argument og adresser din problemstilling på en ny og potensielt kontroversiell måte.
 5. 5
  Begynn å utforme argumenter til forsvar av avhandlingen.
 6. 6
  Artikulere svar på forfattere, bøker og papirer du skal siterer.
  • Papiret bør engasjere seg direkte med annet arbeid som allerede er gjort angående din problemstilling, men skal ta en annen holdning til emnet.
 7. 7
  Skriv kroppen på papiret.
  • Det bør flytte fra argument til argument i en konsis og logisk måte. Legg seksjoner og Overskriftene om nødvendig. Ta med en konklusjon.
 8. 8
  Skriv en del av papiret som beskriver original forskning du har gjort og hvordan det har bidratt til utformingen av avhandlingen.
 9. 9
  Lese hva du har skrevet så langt og redigere for grammatikk, flyt og konsistens.
 10. 10
  Bli kvitt noen repetisjoner og utdype noen punkter som er spesielt obskure eller vanskelig.
 11. 11
  Skriv din introduksjon.
  • Dette gjøres best etter å ha skrevet mesteparten av papiret som du vil ha en klarere idé om hva du vil si.
 12. 12
  Konstruer bibliografien din.
  • Følg format foreskrevet, slik at du har all publisering informasjon korrekt. Sjekk alle henvisninger i papiret for konsistens med bibliografi.
 13. 13
  Rediger papir igjen og lese det høyt for deg selv eller en venn.
 14. 14
  Stavekontroll papir og kontrollerer at den oppfyller alle stilistiske, formelle og lengde krav.

Paper hjelp


Tips

 • Da gjennomfører original forskning, er det alltid en god ide å nærme din problemstilling fra flere vinkler. Bruk søkeord som kan virke ulogisk først og oppsøke bøker og papirer som ikke er direkte relatert til emnet. Ofte er relevant informasjon begravd i ellers uviktige kilder.
 • Hold nøyaktige og detaljerte notater på dine kilder. Hvis det er mulig, skriver papir mens de fortsatt i stand til å se på kildene, slik at du kan sikre at du har nøyaktige sitater og at du ikke plagiere.
 • Når man kommer opp med en bestemt oppgave, begynner ved å argumentere noe bred og deretter gradvis vokse mer spesifikk i de punktene du ønsker å krangle.

Advarsler

 • Ikke vær redd for å innrømme eventuelle mangler eller vanskeligheter med argumentet ditt. Din oppgave vil bli gjort sterkere hvis du åpenlyst identifisere uløste eller problematiske områder i stedet for å dekke over dem.

Ting du trenger

 • Paper oppdrag eller seminar emne
 • Tilgang til bibliotek, akademiske databaser eller Internett
 • Tekstbehandler