Wkono

Hvordan skrive en fortelling essay

A Major utfordringen high school-elever er deres essay oppgaver. Skrive et essay, med blanke ideer som svever rundt i tankene, kan være et slit. Men her er stikkordet: Passion. Være drevet av lidenskap og alt begynner å bli interessant og spennende. Narrative essays, er valgt for elevene, fordi du kan score høyt i denne typen uten å måtte opprettholde den høyeste standard av engelsk. Her er et trinn til trinn guide til å skrive bedre narrative essays.

Trinn

Hvordan skrive en fortelling essay. Vær klar til å fortelle en historie.
Hvordan skrive en fortelling essay. Vær klar til å fortelle en historie.
 1. 1
  Vær klar til å fortelle en historie. I grunnleggende begreper, er en fortelling essay et verk av fortellerstemme: historiefortelling. Den viktigste murstein for å bygge en fortelling essay er et handlingsforløp. Rett etter at du får emnet i hånden, ta en frisk, levende side og begynne brainstorming tomten din.
 2. 2
  Har noen form for innstilling. En tomt har et varierende struktur. Men, må du ha en innstilling: et sted der historien starter eller finner sted i begynnelsen. Du må beskrive innstillingen-det er fysisk utseende, enten ved hjelp av beskrivende ord eller metafor og bilder.
 3. 3
  Da bør du bygge figurene dine, som kan være så mange du vil. Imidlertid er det anbefales å alltid holde fokus på ett eller to tegn, fordi det gjør skrive mindre trykksetting. Intrikat, beskrive tegn funksjoner, inkluderer sin tale, atferd og også hvordan man motsier med den andre.
 4. 4
  I mellomtiden bør du tenke på din klimaks, vri i historien. Det kan være en død, en hemmelig endelig avslørt, etc. Ikke innføre klimaks rett i begynnelsen eller plutselig, forberede leseren sakte for klimaks og bringe det på slutten. Dette vil holde leseren limt til det siste ord.
 5. 5
  Som du bygger for klimaks din, gi leseren små hint. Slik at når klimaks vises leseren er skrikende og gryntende, "Helvete, nei, jeg visste det da. Han er den!".
 6. 6
  Beskrive alle situasjoner som leseren kan visualisere det. Bruk sensoriske ord og inkludere alle fem sanser: syn, berøring, hørsel, lukt og smak.

Tips

 • Husk alltid å ha en kraftig fortellertradisjon og en mind-krasj klimaks (dette er hva drenerer farge av lesernes ansiktet).
 • Skriv bare når du har en perfekt historie å fortelle. Når en leser ferdig med å lese historien, han \ hun skal føle alle disse følelsene sive rett gjennom hans \ hennes ribcage.Only da som en forteller, har du lyktes.
 • Hjelp, andre-person eller tredje person fortellerstemme (du, hun) kan være interessant snarere enn første-person (jeg, meg).
 • Ikke bekymre deg hvis du ikke kan gripe det i begynnelsen, holde fokus og praksis-vil du fukte hendene på den.
 • Dele essay i avsnitt, som du har sagt grense: en introduksjon, to body para. og en konklusjon. Din introduksjon kan enten være en shocker en, eller man bare beskriver innstillingen; konklusjon kan avsløre en spenning, slutt med bare et snev av klimaks-holder det siste spørsmålet som skal besvares av leserne.

Ting du trenger

 • Nytt papir og penn.
 • Noen gode bøker med kraftig fortellerstemme som en inspirasjon: En God of Small Things-Arundhati Roy, Namesake-Jhumpa Lahiri, Two States-Chetan Bhagat og bøker av Sidney Sheldon, Dorothy Koomson.