Wkono

Hvordan passere en matte klasse

Regnestykket er ikke så skremmende som det ser ut, det handler om å følge enkle regler. Gjentatt bruk av disse reglene bygger forståelse og confidence.You også må ta hensyn og være positivt for dine svar og din mark.

Trinn

Hvordan passere en matte klasse. Vær oppmerksom på læreren din.
Hvordan passere en matte klasse. Vær oppmerksom på læreren din.
 1. 1
  Vær oppmerksom på læreren din. Hvis du er i et hektisk matte klasse, vil de sannsynligvis bare lære et konsept en gang og gå videre. Dette betyr at hvis du ikke betaler oppmerksomhet, har du bare gått glipp av en sjanse til å lære det.
 2. 2
  Gjøre lekser. Dette vil hjelpe deg å vite konseptene mye bedre. Lekser vil trolig være den eneste gangen du kommer til å praktisere det du nettopp har lært før en test, så du må passe på at du gjør det! Hvis du går glipp av en dag, sørg for å få lekser du savnet så snart som mulig.
 3. 3
  Snakk med læreren din når du ikke forstår noe. En matte klasse er ikke en klasse du ønsker å bare tror du vet hva du gjør.
 4. 4
  Lære terminologien. Å vite hva som er bedt om av deg er halve problemet. Matematikk er et eget språk (løse, utvid, forenkle, etc.). Å bli vant til dette vil virkelig nytte for deg. Markere viktige ord i spørsmålet å finne ut hva du trenger for å finne ut. Forsøk på tidligere eksamensoppgaver vil gi deg en følelse av hva du kan forvente, mange er tilgjengelig for nedlasting fra eksamenskommisjonen.
 5. 5
  Kjøp en god kalkulator avhengig av hvilken klasse du tar. Hvis du tar en grunnleggende algebra klasse, bør en vitenskapelig kalkulator nok. Hvis du tar en kalkulus klassen, vil en grafisk kalkulator trolig være nødvendig. Læreren din eller professor bør ha en god ide om hva som er nødvendig i tillegg, så spør dem i begynnelsen av begrepet ville være en god idé.
 6. 6
  Vet hvordan du skal bruke kalkulator. Det spiller ingen rolle om din kalkulator kan gjøre alt dette fancy ting, hvis du ikke engang vet hvordan du legger til med det, du kaster bort alle sine funksjoner.
 7. 7
  Sitt ved siden av vennlige, positive mennesker. Disse bør være folk du kan slå til når du har et spørsmål om noe, eller ikke vet hva de skal gjøre for et bestemt problem. Men sørg for at de vil ikke bare gi deg svaret.
 8. 8
  Finn ekstra læremidler. Ofte vil ulike kilder være bedre å forklare noen ting enn andre. Hvis du kan utsette deg selv for en annen forklaring på et begrep, kan du forstå noe mye bedre. Bare bruke "jukse bøker" for å sjekke svaret.
 9. 9
  Vis alt arbeidet. Mesteparten av tiden, trenger lærerne dine ikke bryr seg så mye om hva du putter ned som et svar som det arbeidet som du viser. Mange vil bare gi delvis kreditt for det riktige svaret, resten må opptjenes ved å vise arbeidet ditt riktig.
 10. 10
  Være organisert. Hvis du ikke er organisert, vil gjøre alt som fungerer på hjemmet ditt arbeid gjør noe for å hjelpe deg. Mange ganger tror du at du organisert, men å få en sann perspektiv på om du er organisert eller ikke, spør noen du kjenner som vil gi deg en ærlig mening.

Tips

 • Ikke vær for sjenert til å stille spørsmål
 • Produsere formler flash-kort. For eksempel på den ene siden vil du skrive spørsmålet "Hva er arealet av en trekant", og på den andre siden ville du ha "Bredde x Høyde / 2". Hold en haug med deg og gå over dem når du finner noe ledig tid, for eksempel når du er på bussholdeplassen. I tillegg, hvis du har mange flash-kort, vil du kanskje vurdere hulling dem og sette dem på en ring.
 • Hvis noen du kjenner har tatt klassen før deg, kan du prøve å snakke med dem for tips eller notater.
 • Gjør så mange spørsmål som mulig, vil du etterhvert se trinnene du må følge for å løse spesielle problem. Går utover og gjør flere problemer enn tildelt vil ikke bare øke din forståelse av begrepet, men vil sette deg på din lærerens gode side.
 • Vurdere å ta notater på leksjonen hvis du kan holde tritt med hva læreren sier. Dette vil hjelpe deg å huske stoffet bedre og la deg gå tilbake hvis du glemmer noe i tid.
 • Holder på å øve.

Advarsler

 • Aldri jukse uansett hvor fristende det er. Fusk kan lede deg i alvorlig trøbbel.
 • Ikke sitt i ryggen eller ved siden av klassens klovn, med mindre han / hun er nyttig.

Ting du trenger

 • En kalkulator (type avhengig av kurset du tar)
 • Blyanter
 • Penner (pass på at de skriver jevnt og vil ikke smøre)
 • Binder
 • Løs-blad papir
 • Sufflørkortene