Wkono

Hvordan man snakker et språk med de innfødte aksenten

Prøvd å lære et språk, og funnet ut at folk ikke kan forstå deg når du snakker? Dette er en trinnvis artikkelen for å hjelpe til med dette.

Trinn

Hvordan man snakker et språk med de innfødte aksenten. Prøv å finjustere øre til lyden / aksent av det nye språket ved å lytte til toner, bøyninger, og deretter fraser og setninger som snakkes av en rekke morsmål.
Hvordan man snakker et språk med de innfødte aksenten. Prøv å finjustere øre til lyden / aksent av det nye språket ved å lytte til toner, bøyninger, og deretter fraser og setninger som snakkes av en rekke morsmål.
 1. 1
  Prøv å finjustere øre til lyden / aksent av det nye språket ved å lytte til toner, bøyninger, og deretter fraser og setninger som snakkes av en rekke morsmål. Du kan lære vokabular i løpet av denne prosessen, men mange timer med nøye lytting til de nye tale lyder og rytmer vil være svært verdifull før du begynner å prøve å uttale dem selv. Flere timer i uken, for et par måneder vil gi deg en god start mot å anskaffe innfødte som tale ferdigheter i det nye språket.
 2. 2
  Når du har stilt øret til språk, kan det være lurt å lære det i ditt eget tempo. Få ut noen kassetter fra ditt lokale bibliotek og sørge for at de inneholder engelske forklaringer.
 3. 3
  Når du lære noen fraser, spør en venn (helst en innfødt av språket du lærer) for å lytte til uttalen din og korrigere det som er nødvendig. Sørg for at de forstår at du virkelig ønsker å oppnå en autentisk uttale, ellers vil de la deg "komme etter" med feil du ville virkelig liker å fikse.
 4. 4
  Prøv å praktisere språket ved å registrere deg på en tape og lytte til den.
 5. 5
  Prøv å finne Internett-ressurser i det språket du lærer.
 6. 6
  Prøv å gjøre grunnleggende oversettelser og / eller tolke på ditt språk.
 7. 7
  Plasser vokabular diagrammer på veggene, slik at du kan se på dem ofte.

Tips

 • De to viktigste tingene å gjøre er å snakke språket og å lytte til morsmål. Se på TV i språket og prøve å snakke med andre så mye som mulig.
 • Lytte til og etterligne en innfødt er den viktigste og raskeste måten å lære. Husk at når du var ung du lært et språk ved å lytte og deretter gjenta ordene mens etterligne dialekten.
 • Som du forbedre evnen til øret, blir taler en automatikk. Når øret kan "høre" en lyd munnen har en bedre sjanse til å produsere den.
 • Som et barn din evne til øret for å behandle ulike frekvenser av lyd er utvidet, slik at du kan skille og gjengi lyden av språk som omgir deg. For effektivt å lære et nytt aksent du må utvide muligheten for øret ved å lytte over og over til eksempler på dialekten.

Advarsler

 • Aldri kjøpe en språklæring produktet før du har testet det ut.
 • Ikke risiker å lage en aksent foran folket, de kan bli fornærmet hvis det ikke er for god. De tenker kanskje din gjør narr av dem! Du ønsker ikke det!
 • Ikke prøv å lære et språk fra en bok alene som din uttale ikke kan være riktig og feil er vanskelig å korrigere senere.