Wkono

Hvordan legge inn din CV på nettet

Når du er ute av arbeid eller leter etter en bedre jobb, legge din CV på nettet kan hjelpe deg å dekke din foundation. Av de ulike kildene kan du finne din neste jobb, blir det stadig mer sannsynlig at du vil finne en jobb gjennom noen karriere nettsted. Gjenoppta oppslaget kan gi deg et hopp start på den nye jobben ved å øke sjansene for å bli sett av potensielle arbeidsgivere og rekrutterere.

Trinn

Hvordan legge inn din CV på nettet. Hvis du ikke har en CV ennå, lag en som skissert i andre googles oppført nedenfor.
Hvordan legge inn din CV på nettet. Hvis du ikke har en CV ennå, lag en som skissert i andre googles oppført nedenfor.
 1. 1
  Hvis du ikke har en CV ennå, lag en som skissert i andre googles oppført nedenfor.
 2. 2
  Oppdater din CV, slik at det er bedre formatert til å bli lagt ut på nettet.
  • Konverter din CV til et tekstdokument (se tips nedenfor).
  • Oppdater ord og uttrykk i din CV, slik at en arbeidsgiver eller rekrutterer gjøre en online søk vil finne din CV.
   • For eksempel: Hvis du er en dataprogrammerer og din jobb tittelen var "Programmer / Analytiker II ', men hva du ønsker en jobb for er virkelig relatert til HTML-side programmering, bør du sørge for at du nevner HTML, websider, programmering og andre relaterte ord og uttrykk over i din CV. Ikke over-gjøre det-din CV bør likevel lese pent, men pass på at du inkluderer søkeord og fraser som du ønsker å bli funnet under.
  • Hold et Word formatert kopi av din CV så mange jobbportaler også tillate deg å laste opp. Doc-versjon. Plus, vil interesserte ansette ledere generelt be om en bedre formatert CV enn hva jobben styret gir dem.
 3. 3
  Hvis din CV er lang, kan det være lurt å vurdere å utarbeide flere spesialiserte CVer for hver type jobb du vil vurdere. Dette gjør at du kan tilpasse din CV til noe matche din potensielle arbeidsgiver, uten at du vet hvem som arbeidsgiver er.
 4. 4
  Lag et følgebrev som gjør mer fornuftig til en arbeidsgiver som finner deg på nettet. Du kan ikke være konkret og snakke direkte til den nye sjefen etter navn på en jobb bord, så du bør endre følgebrev å reflektere det. Følgebrevet bør også bli konvertert til et tekstdokument (se tips nedenfor).
 5. 5
  Målrette de store jobbportaler første, men ikke fullstendig ignorere de mindre styrene:
  • Det er mange jobb boards som er spesifikke for en industri. Hvis du finner jobbportaler for din bransje, kan det være best å legge til alle dem til å øke dine sjanser.
  • Mange av de mindre generelle styrene er også et godt skudd. Mange arbeidsgivere ønsker ikke å betale en masse penger til de store jobbportaler, slik at de bruker et mindre bord for å søke etter en ny medarbeider.
  • Jo flere jobbportaler du er på, blir de større er sjansene for funnet av din fremtidige arbeidsgiver.
 6. 6
  Noen gjenoppta poste nettstedene kan du legge inn bilde eller video sammen med din CV. Andre kan videresende din CV til bedrifter i ditt område søker etter folk med din kompetanse. Noen nettsteder lar deg både å bygge din CV samt laste det opp til stillingsannonse nettsteder.
 7. 7
  Mange karriere styrene har det de kaller en gjenoppta byggherre og / eller en lime din CV delen. Slik fyller du ut en jobb styrets gjenoppta byggherre delen, må du samle din jobb historie, din utdanning informasjon og kompetanse fra ut av din CV og skriv dem inn separat.
  • For hver jobb, liste:
   • Navnet på selskapet du jobbet for.
   • Start-og sluttdato.
   • Hva arbeidsoppgavene dine var.
   • Dine store prestasjonene på den jobben.
 8. 8
  Dra nytte av gratis verktøy som mye av jobben boards tilby når du legger inn din CV på deres nettsted.
  • Mange av områdene har det de kaller Job Agenter eller noe lignende, som er automatiske søkemotorer som ser etter jobber som passer til det du ønsker. Mange karriere nettstedets jobb agenter kan settes opp til å sende deg en liste over matchende jobber så ofte du vil. Det er verdt å ta seg tid til å sørge for at du har flere ledige agenter setup å sende deg ikke for mange og ikke for få jobb fører. Prøv å sette opp noen forskjellige agenter som er rettet mot jobber som er litt mer bred enn akkurat det du leter etter. Dette gjør at du kan filtrere ut jobben meldinger du ikke vil, men gjør at du får alle de du ikke ønsker å gå forbi.

Tips

 • Vurdere å bruke en profesjonell gjenoppta skribent som har erfaring med online gjenopptas. Det kan være en vitenskap å sette de rette ferdighetene og uttrykk inn i en CV for deg å komme ut på toppen av en arbeidsgivere søker. Hvis du leie en CV forfatter, sørg for og stille opp foran om de har online innlegg erfaring og sammenligne noen forskjellige forfattere.
 • Flertallet av jobbportaler ber deg om å lime inn en tekst-CV. Når en jobb bord ber deg om å lime inn din CV, ikke lim fra en HTML-eller Microsoft Word formatert gjenopptas. Lagre din CV som en txt-fil, åpne den i Notepad og formatere avstanden som følger.:
  • Ikke prøv å midtre eller høyre-align tekst. Denne formateringen vil gå tapt og vil ikke se ut slik du vil at det skal. Venstre-align all tekst.
  • Siden du ikke vil være i stand til å bruke fet, understreket eller kursiv, kan du fortsatt gjøre ting ser fint ved å utnytte kapitteloverskrifter og bruker blanke linjer mellom avsnittene.
  • Sett ett eller to blanke linjer mellom hver jobb i jobben din historie, og deretter sette bare en vognretur etter hver linje av data.
 • Vurder å bruke en CV innlegg tjenesten eller en gjenoppta distribusjon tjeneste for å spare tid og få det bredeste eksponering raskt. Selv om de fleste av distribusjonstjenester koster fra 40€ - 75€ dollar eller mer, er hvor mye penger du taper ved ikke å ha jobben din raskere? Ved hjelp av en ekstern tjeneste kan du også fokusere tid på mindre kjedelige metoder for jobbsøking.
  • Vær oppmerksom på hva du får for pengene dine. Noen nettsteder sende din CV ut via e-post til arbeidsgivere og rekrutterere, noen steder fakse din CV for arbeidsgivere, og andre faktisk legge inn din CV på nettet som om du hadde gjort det selv. Det kan være lurt å bruke en eller flere av disse typer tjenester.
  • Hvis du sammenligner ulike tjenester til hverandre, sørg for at du forstår hvilken type tjeneste hver tilbyr slik at du kan gjøre en epler til epler sammenligning.
   • Mest gjenoppta fortelle oppslaget nettstedene du hvor mange sider du vil bli lagt til. Ikke bare basere avgjørelsen på antall nettsteder. Dette kan være vanskelig fordi noen ganger hvis du legger inn din CV til et nettsted, er det faktisk å sette deg ut på ulike søster-sider samtidig. Et stort eksempel på dette er avis nettsteder. Noen av selskapene liste hver avis eller regional området og regner det som en av de nettstedene de legger til. Dette blåses kunstig sine tall over konkurrentene sine.
  • Det ville ikke skade å se opp selskapet på BBB.

Advarsler

 • Ta en beslutning om å sette en gateadresse på CVen. Noen menneskelige ressurser ledere krever eller sterkt foreslå å sette en hjemmeadresse på en CV, mens andre ikke gjør det. De som foretrekker eller krever det kan se en hjemmeadressen din som et tegn på stabilitet og kan selv forkaste gjenopptar som mangler hjem adresser på grunnlag av at en slik søkeren gjør det "virke som det er noe å skjule" fra selskapet. Men når avgjørelsen veie konsekvensene for personvernet i forbindelse med dette valget.
 • Se opp for spam! Ligner på hjemmeadressen beslutning, er valget å bruke en bestemt e-postadresse på CVen en viktig en. På nesten alle jobb nettstedet, når du registrerer deg for å legge inn din CV på nettet, må du oppgi en e-postadresse. Legger inn e-post på jobb boards er en sikker brann måte å få både jobbmuligheter og en viss mengde av spam. Tenk å få en egen midlertidig e-postadresse som du kan bruke til akkurat din jobbsøking, og deretter kaste den når du er ferdig. Noen av gjenopptas poste tjenester kan gi deg en e-postadresse på deres servere og selv filtrere ut spam for deg.

Ting du trenger

 • Din CV
 • Følgebrevet
 • Tilgang til en datamaskin med Internett-tilgang
 • En e-postadresse (helst en egen en du ikke bruke til noe annet)
 • Tid (5-30 minutter for hvert område du legge inn din CV til)
 • Men hvis du bruker en CV innlegg service, du bare legge inn din CV med dem, og de legger det på mange jobbportaler på en gang, i dette tilfellet må du sannsynligvis 40€ til 75€.
 • Du vil også trenge en datamaskin.