Wkono

Hvordan forsvare pro choice tro

Når en kvinne blir gravid, noen ganger, for en eller annen grunn, ønsker hun å avbryte svangerskapet. Denne handlingen har blitt et "hot topic" for diskusjon de siste årene, med nesten alle velger den ene eller andre på abort problemet. Det er den som hevder abort er galt, og Pro Choice side, som hevder at mens abort er ikke en fantastisk ting, det er ikke galt. Her er hvordan de skal forsvare ditt valg hvis du velger å være enig med Pro Choice side av abort problemet.

Trinn

Hvordan forsvare pro choice tro. Forklar at selv om abort var ulovlig, ville det være umulig å håndheve slike lover.
Hvordan forsvare pro choice tro. Forklar at selv om abort var ulovlig, ville det være umulig å håndheve slike lover.
 1. 1
  Forklar at selv om abort var ulovlig, ville det være umulig å håndheve slike lover. Fremgangsmåten benyttes ved utførelse av aborter er identisk med den fremgangsmåte som brukes for å undersøke dårlige celleprøver. Slik aborter ble dekket opp i fortiden.
 2. 2
  Forklar at abort lover, for eksempel det som er nevnt i rogn vs. Wade, var ikke om de moralske implikasjonene av abort. De var om sikkerhet.
  • Moderne medisin og sanitære forhold er relativt nye medisinske begreper. Legene ble bokstavelig talt å bruke medisinske instrumenter for å fjerne infisert vev og deretter bruke samme utstyr for å utføre aborter. Kvinner var døende oftere av lege utførte aborter enn fra self-provoserte aborter. Loven veltet i Roe vs Wade gjorde ikke forby aborter, bare leger som utfører dem. Høyesterett avgjort at begrunnelsen bak loven ikke lenger var gyldig (Loven ble skrevet før sanitære praksis ble innstiftet.)
 3. 3
  Prøve og finne en middelvei med den andre personen. Hvis de sier abort er galt i alle tilfeller prøve og finne en sak der de er enige at det ikke ville være galt. Tilfeller av voldtekt, incest, og tilfeller der en fødsel av barnet ville drepe moren er ofte gode mellomgrunner.
  • Prøve og strekke middelvei. Hvis de er enige om at tilfeller av for eksempel voldtekt, ville være fint for en abort, spør om det ville være greit hvis kvinnen fikk en abort hvis fosteret ikke skulle leve etter fødselen, og hun visste. Vanligvis bare prøve og finne flere måter som de enige abort bør tillates.
  • Fortsett å presse ulike saker. Den personen du er debattere bør innse, etter at de har blitt enige om å noen scenarier der abort ville bli tillatt, at kanskje abort er ikke så fryktelig - tross alt, handler det med juridiske, følelsesmessig og fysisk traumatiserende hendelser. Hvis de ikke skjønner dette, nevner det, men bare etter at de har blitt enige om et par tilfeller der abort bør tillates. Hvis de tror krigen kan rettferdiggjøre drap på voksne som det minste av to onder så hvorfor ikke abort?
 4. 4
  Nevn mors velvære. Spør om de tror fødselen av et uønsket barn til en ung, lovende kvinne ville hindre henne livet. De vil være enig i at det vil, det er åpenbart. De kan nevne, på dette punktet, at dersom kvinnen ikke ønsker å få barn, hun skal ikke ha hatt sex. Nevn tilfeller av voldtekt, la det bli med det.
  • Spør om tilfeller der mor kan bli alvorlig skadet av fødselen av barnet, eller til og med drept. Dette er også noe godt å nevne når du prøver å finne en middelvei med hvem du diskuterer abort med - selv de mest die-hard Pro Livet supporter normalt vil være enig i at abort bør tillates i tilfeller der mor blir drept etter fødselen.
 5. 5
  Understreke omfanget av skader på barn som blir født av foreldre som mangler interesse for sine foreldres ansvar i en slik grad at de vil skade barnet fysisk, følelsesmessig, eller både under oppveksten sin.
  • Hvis de nevner gi opp barnet for adopsjon, rett og slett teller med det faktum at barnehjem over hele verden er overfylte med for mange barn, og det ville veldig muligens være enda mer skadelig for barnet å stå i en barnehjem i atten år, som skjer for å en svært stor del av barn gitt opp for adopsjon. Les noen av biografier av mennesker som opplever denne smerten og hvor ofte skaper stor nød i sitt voksne liv, Marilyn Monroe er et godt eksempel.
  • Slippe en omtale av hjemløse rate er også en god idé for å forsvare abort. Det er for mange mennesker i verden til å tvinge foreldrene til å få barn når de er på langt nær ferdig, eller når det er bare en mor.
 6. 6
  Be dem om å vurdere følgende spørsmål: Hvis vi ikke kan bestemme på hvilket punkt livet faktisk begynner, kan vi bestemme på hvilket punkt livet ut? Hvis de ikke kan svare på, snakke om hjernedød, og hvordan legene uttale en pasient døde når hjernen slutter å sende puls signaler til kroppen. Spør dem om de vet når hjernen faktisk begynner å sende signaler. Svaret er åtte uker inn i svangerskapet. Bruke dette argumentet for å vise at siden livet slutter når hjernen stopper, bør ikke livet begynner når hjernen begynner?
 7. 7
  Hvis de insisterer på at livet begynner ved befruktning, påpeke at inntil to uker etter befruktning, kan det klump av celler splittes opp i identiske tvillinger. Hvor ble det nytt liv kommer fra?
 8. 8
  Hvis de insisterer på at livet begynner ved befruktning, spør hva de synes om kloning? Forutsatt at menneskelig kloning foregår - trolig et spørsmål om tid - ingen befruktning finner sted i det hele tatt, har den nye personen nøyaktig samme genetiske informasjonen som "donor", men de er helt klart atskilte individer.
 9. 9
  Minne personen som pro-choice folk ikke er "pro-abort" - De forstår alvoret i beslutningen, og ingen av dem tror abort er alt solskinn og valper. Men de innser også at lovlig eller ikke, har det alltid vært uønskede svangerskap og en etterspørsel etter abort, og når abort er ikke lovlig det stopper ikke skjer, blir det bare mye mer farlig og til og med dødelig. Å være pro-choice betyr som ønsker å holde abort trygg, lovlig og sjeldne.
  • Be dem om å vurdere samfunn der abort var ulovlig som kommunistiske Romania og se film 4 Måneder, 3 Uker og 2 dager. Det samme rate av kvinner forsøkt å ta abort, men mødredødelighet og barn oppgivelse priser steget.

Tips

 • Vær høflig. Bare fordi du er uenig med den andre personens mening om abort, ikke avbryte og rope på dem. Rolig forklare poenget ditt, og tillate dem å gjøre det samme.
 • Sørg for at dine argumenter kan støttes av logikk og / eller vitenskapelige bevis.

Advarsler

 • Hvis du nevner religion for mye, være forberedt da dette kan slå inn på en never-ending argument.
 • Ikke forvent å endre noens sinn i fem minutter. Hvis du føler veldig sterkt om dette, da de sannsynligvis føle like sterkt om sine egne meninger. Gi dem tid til å tenke på det, og aldri presse for hardt. Pushing vil bare føre til den andre personen til å føle seg antagonized, og du kommer ingen vei.
 • Forstår at dette er et veldig ømfintlig tema for de fleste, og at det kan bryte vennskap, og forårsake nag. Hold deg unna "varme knappen" spørsmål som abort hvis du føler at det kan føre til en kamp eller opprette en rift mellom to personer.
 • Pro-Vita folk bruker ekstremt grafiske bilder vanligvis av sen term aborter som ikke er en betydelig andel av alle aborter.