Wkono

Hvordan å studere for en test uten stapper


Det er en måte å studere for en test uten stapper. Bare hvis du ikke la det til siste minutt. Den første og viktigste måten for at dette skal fungere, er basert på notater tatt i klassen. Hvis du ikke er villig til å ta notater, så dette er ikke for deg. Begynn med å prøve denne metoden med en klasse du er komfortabel i. Når du ser hvor godt det fungerer, vil du definitivt ønsker å sette den på plass for de andre klassene.

Trinn

Hvordan å studere for en test uten stapper. Få om lag ti ark med kopi (datamaskin) papir, en spiral notebook stort nok for klassen du er til stede, og en tre-ringed bindemiddel, enten stor nok for klassen du er til stede, eller å inneholde notater for flere klasser, som stadig er best for deg.
Hvordan å studere for en test uten stapper. Få om lag ti ark med kopi (datamaskin) papir, en spiral notebook stort nok for klassen du er til stede, og en tre-ringed bindemiddel, enten stor nok for klassen du er til stede, eller å inneholde notater for flere klasser, som stadig er best for deg.
 1. 1
  Få om lag ti ark med kopi (datamaskin) papir, en spiral notebook stort nok for klassen du er til stede, og en tre-ringed bindemiddel, enten stor nok for klassen du er til stede, eller å inneholde notater for flere klasser, som stadig er best for deg.
 2. 2
  Brett og kutte kopi papir ark i to, noe som gjør dem 8 0,5 "x 5.5". På toppen av det første arket for den dagen, skriver klasse du er i og datoen. Dette vil hjelpe til med organisering av informasjon på et senere tidspunkt. Du bør aldri blande opp notatene dine med flere klasser. Hver gruppe av notater ark bør holdes i den tilhørende bok.
 3. 3
  Bruk disse arkene til å ta notater på i klassen. Ikke bekymre deg om hvordan de ser ut, hvis du skraper noe ut, hvis du har å skrive ting i rekkefølge, eller opp ned. Hvis du finner det nødvendig å trekke instruksjonsvideoer bilder, eller linjer trukket fra ett punkt til en annen, definitivt gjøre det. Dette er bare til eget bruk, og den eneste personen som har behov for å forstå informasjonen er deg.
 4. 4
  Snu sidene om igjen, eller gå til et annet ark, som er nødvendig, gradvis nummerering hver side øverst i høyre hjørne. Ved å nummerere dem, hvis de skulle komme seg ut av bestillingen, kan du lett finne hvordan de bør organiseres. Igjen, ikke bekymre deg om hvordan ting ser ut. Det viktigste her er å få informasjon gitt i klassen slik at du er i stand til å bruke det på et senere tidspunkt.
 5. 5
  Husk at så snart du kommer hjem fra klassen, hvis noen leser er nødvendig for å korrespondere med dagens lærdom, ville det være verdt å ta notater, igjen på notatet papir.
 6. 6
  Vet at så snart som mulig, helst den kvelden, men før en test er planlagt, omskrive den informasjonen du tok i klassen, og eventuelle tilknyttede lesing notater, inn i en spiral notebook. Dette spiralblokken skal være for denne klassen bare. Det bør være en bærbar PC for hver klasse. På denne tiden, bare skrive informasjonen på en mer organisert måte enn på notatet ark.
 7. 7
  Når en test er planlagt for den klassen, en dag eller to før testen, omskrive informasjon fra spiralblokken inn i tre ringed bindemiddel. På denne tiden, bør du passe på å sørge for at all informasjon er så organisert som mulig. Ved hjelp av en disposisjon kan være svært nyttig.
  • Hvis det er noen tilhørende tegninger, for eksempel en tegning av en plante celle og alle det er komponenter kontra et dyr celle, inkludere den i ringperm din så detaljert som mulig. Ikke bekymre deg om dine ferdigheter som kunstner, men konsentrere seg om riktigheten av opplysningene. Dessuten vil fargestoffer i elementer i tegningene dine hjelpe deg å huske hvordan ting ser ut. Når du har fullført trinnene ovenfor, sette alt bort, og ikke se på det lenger før testen.
 8. 8
  Få til sengs på en rimelig time natten før testen, og få en hel natts søvn. Kontroller at du har alle dine materialer som trengs for test, det vil si, penner, blyanter, kalkulatorer etc.
  • Morgenen test din, stå opp tidlig og spise en sunn frokost. Tar en test på tom mage, eller en mage uten riktig mat, er som å prøve å kjøre bilen 100 miles på to liter gass. Du vil flytte seg fint en stund, men vil etter hvert bæsj ut.
  • Kommer til å teste litt tidlig for å unngå panikk og rushing.When du er i klassen din på pulten din, ikke få panikk om testen. Ta et par dype pust og slapp av. Du har gjort mye arbeid å forberede seg til testen, og informasjonen er i hjernen din klar til å bli kalt på.
  • Som du ta testen, vil du finne du vil være i stand til å huske informasjonen du har skrevet eller tegnet. Noen ganger, etter å ha lest et spørsmål, kan du lukke øynene, og du vil faktisk være i stand til å se notatene i tankene dine. Ideen er, har du sett den informasjonen så mange ganger, har du faktisk lagret denne informasjonen i hjernen din med ut prøver å stappe den inn der.
 9. 9
  Forstå at det denne metoden fungerer, er din utholdenhet i følge ovennevnte bemerket trinn. Hvis du ikke gjør alle trinnene, mest sannsynlig vil du ikke være i stand til å beholde informasjonen også. Lykke til! Alle har sin egen måte å studere.

Tips

 • Få en god natts søvn.
 • Så snart som mulig etter klassen din, helst at kveldene, kopiere alle notatene inn i en spiral notebook bare for at klassen i en mer organisert måte.
 • Hvis noen tegninger er nødvendig, ikke bry deg om den kunstneriske kvaliteten på tegningen, men nøyaktigheten av informasjonen.
 • Morgenen av testen, spise en sunn frokost.
 • Morgenen test, gjør noen korte øvelser som hopping knekt, kjører på plass eller sit-ups. Dette vil få blodet flyter og bidra til å motivere deg.
 • Antall hver note ark å holde informasjonen i orden.
 • Natten før testen, organisere materialer som trengs for testen.
 • Ta noen dype åndedrag, og slappe av.
 • Ta nøyaktige notater i klassen ikke bekymre hvor ryddig informasjonen er.
 • En dag eller to før en planlagt test, skrive notater fra spiral notebook til et tre ringmerket bindemiddel så pent og så organisert som mulig ved hjelp av en disposisjon format.
 • Ta notater fra eventuelle tilknyttede lesing.
 • Indikere klassen og datoen øverst på første tone arket.
 • Skjær ca 10 ark med kopipapir slik at de er 5.5 "x 8.5".
 • Marker svært viktig informasjon, og bruke farger for illustrasjonene.
 • Komme til testing området tidlig.

Advarsler

 • Hvis du ikke er en note taker, vil denne metoden ikke fungerer for deg. Men hvis du ønsker å få gode karakterer så kanskje du bør lære å ta notater.