Wkono

Hvordan å håndtere en virksomhet konvolutt effektivt

Hvis du vil at post for å få til mottakeren raskt og nøyaktig, kan du gjøre mye for å hjelpe på din del av å skape posten. Et riktig adressert konvolutt gjør alles liv enkelt og bidrar til å sikre at elementet når den personen det skal nå, på rekordtid.

Trinn

Hvordan å håndtere en virksomhet konvolutt effektivt. Velg ensfargede konvolutter.
Hvordan å håndtere en virksomhet konvolutt effektivt. Velg ensfargede konvolutter.
 1. 1
  Velg ensfargede konvolutter. Unngå å bruke fancy konvolutter når det gjelder en virksomhet transaksjonen, eller annet offisielt transaksjon som skriver til regjeringen eller en domstol.
 2. 2
  Bruk svart eller blå penn bare. Stokk med regulering penner hvis du skriver direkte på konvolutten. Andre farger er distraherende og foreslå en mangel på profesjonalitet som kan holde ting opp i noens i-skuffen.
 3. 3
  Mål å skrive ut en etikett i stedet for å ta det for hånd. Etiketter er lettere å lese og ser umiddelbart profesjonelt. Det er ikke avgjørende, men hvis du har rotete håndskrift, er det klokt! Når du skriver ut, bruker Times New Roman, Genève, Verdana type fonter. Unngå å bruke noen fancy fonter som gjør det vanskeligere å lese (både for det menneskelige øyet og til postvesenet skanning maskiner).
 4. 4
  I adressefeltet, husk å inkludere riktig "oppmerksomhet til" detaljer. Ved hjelp av "Att:" eller "oppmerksomhet" fremhever den nøyaktige personen som er ment for å lese e-posten din. Hvis du ikke har en eksakt navn, skrive ned posisjonen navn. Denne notasjonen bør legges før gateadressen til mottakeren.
 5. 5
  Skriv ut adressen i sin helhet. For å unngå eventuelle feil, gjør ingen forutsetninger at de som leser adressen vet hva forkortelsene betyr. Dessuten, ikke engang anta at vanlige forkortelser er like vanlig som du tror! Stave State navn, byen navn, folks navn, for å være sikker.
 6. 6
  Sjekk med USPS (eller din lokale post carrier) for å validere adressen. For å unngå eventuelle feil kan du bruke for å verifisere og normalisere adresse for raskest mulig levering. Stave navnene på byene og mottakere, for å være sikker.
 7. 7
  Plasser adresse i sentrum av konvolutten. Bruk en blokk innstilling og holde adresse sentrert så mye som mulig, slik at plassen under, over og til sidene av adresseområdet.
 8. 8
  Legg din retur detaljer. Dette er avgjørende for retur hvis noe går galt under fødselen. Skriv din retur detaljer klart, eller bruke en klistrelappen som er forhåndstrykt med din adresse. Bruk riktig adresse for returnere - vurdere om det bør være din hjemmeadresse, en jobbadresse, en forretningsadresse, etc. I Nord-Europa, plasserer denne returadresse på øverste venstre hjørne av konvolutten (venstre når du ser på konvolutten). I andre land er det mer vanlig for enkeltpersoner å plassere returadresse på den andre siden av konvolutten, om hvor konvolutten er forseglet, selv om selskapene har en tendens til å foretrekke foran hjørne stil.

Tips

 • Plasser viktige tillegg under svaradressen blokken på forsiden av konvolutten, eller i det øvre hjørne på motsatt side i stempelet. Bruk hovedsteder for slike tilsetninger. Eksempler på dette er:
  • TO:
  • FRA:
  • FORTROLIG
  • FOR RECIPIENT KUN
  • I TILLIT
  • SVAR ASAP / UMIDDELBART
  • HASTER