Wkono

Hvordan bruke en stiftemaskin

Ved hjelp av en stiftemaskin er lett å lære og er en veldig nyttig ferdighet når de mestrer. Det finnes mange typer stiftemaskiner tilgjengelig; denne artikkelen bruker et hjem stiftemaskin som en demonstrasjon, men prinsippene er de samme for de fleste kontor stiftemaskiner, bortsett fra de svært store.

Trinn

Hvordan bruke en stiftemaskin. stifter i stiftemaskin.
Hvordan bruke en stiftemaskin. stifter i stiftemaskin.
 1. 1
  stifter i stiftemaskin stifter> Gjør dette ved å åpne stiftemaskin -. gripe den øvre og nedre halvdelen av den åpne enden av stiftemaskin og trekk fra hverandre hvis det er tilstrekkelig stifter inne, fortsett. Hvis ikke, legge til noen stifter før du fortsetter.
 2. 2
  . inn mellom metall-del og bunnen i> Dette er viktig for at papir som ikke er riktig innrettet, deretter stiftegrensen vil måtte bli gjort på nytt og unpicked,. dette er ikke bare tidkrevende, men etterlater en skjemmende linje av hull hvis du var ikke veldig presis.
 3. 3
  Trykk ned på den øverste delen av stiftemaskinen så hardt du kan signatu re "klump" signatu>.
 4. 4
  Sjekk for å være sikker på at stiften har fullt trengt papiret. Du er ferdig!

Tips

 • Sørg for at stifteren har stifter i den Hvis det ikke er det, vil du ikke være i stand til å stifte avisene;. Du vil vite dette ved å se et innrykk på papir laget av metall kantene av stiftemaskin men ingen stift vil vises.
 • Stiftemaskiner vandre på jobb og skole når andre dem låne, husk å legge igjen navn eller din seksjon områdenavn på stiftemaskinen slik at den boomeranger etter lån!
 • Hvis papirbunken er for tykk til å stifte, vurdere bare papir klemme det. Du kan også dele bunken med papir i to først, eller del den ut i forskjellige fag som avisene nevner. Når det er ferdig kan du papir klippet dem sammen. Det er imidlertid funnet lettere bare å binders alt sammen fra starten.

Advarsler

 • Pass på å ikke plassere fingrene i veien for stifter, og dette er ganske smertefullt. Også se våren-back mekanisme på større stiftemaskiner når etterfylling, får klemt er ubehagelig. Aldri stifte folks ansikter eller øyelokk det kan være smertefullt.

Ting du trenger

 • En stiftemaskin
 • Staples
 • En bunke med papir til å stifte
 • Duct Tape eller vanlig tape