Wkono

Hvordan å dyrke jord med griser

De fleste moderne landbruket teknikker krever tung tilling av jord og farlige kunstgjødsel. At metoden er kostbar, fører til jorderosjon, og er farlig for bøndene, forbrukeren og miljøet. Ved hjelp av svin for å dyrke og gjødsle jorda er en langvarig metode som gir gode planting senger og lykkelige griser!

Trinn

Hvordan å dyrke jord med griser. Velg et område for å lage en hage.
Hvordan å dyrke jord med griser. Velg et område for å lage en hage.
 1. 1
  Velg et område for å lage en hage. Du vil ønske å se etter en level området mest sannsynlig dekket med gress eller en tidligere vokst avling. To gryte klokken pigs kan dyrke opp en 10ft x 10ft (3 meter x 3 meter) beite området i sommer i ca en måned.
 2. 2
  Få en gris hus. Du vil ønske å ha et sted for griser å søke ly fra stormer og få skygge på solfylte dager. Huset kan være bunnløse å tillate grisene å lage et reir i jorden under det. Huset skal også være lett nok til at du vil være i stand til å flytte den. Tolv baller av strå arrangert i 3,5 sider gjør en stor, bærbar gris huset, spesielt hvis toppet med polykarbonat som overlapper kantene, spesielt på skyggesiden, og er vektet ned med heavy metal. Grisen vil nesen løs halm i sengene og Nestlé innenfor det om natten.
 3. 3
  Sett opp et gjerde rundt snart å være hage. Hvis du bruker en permanent gjerde, sørg for at gjerdet er svært solid - griser er sterk. Storfe paneler fungere godt hvis de er godt forankret. Griser kan presse ned eller rot under mange gjerder. Hvis du planlegger å flytte grisene å gjøre hagen større (eller hvis du vil være sikker på at du har et gjerde grisene ikke kan komme ut av) kan det være lurt å sette opp et elektrisk gjerde. Flere tråder av polytape eller elektrisk tape suspendert omtrent en fot av bakken kan inneholde griser, når de er opplært til gjerdet. ElectroNet gjerder også vil fungere godt.
 4. 4
  Finn minst to griser. Griser er svært sosiale dyr og liker å leve med minst en annen gris. En gris størrelsen avhenger av sin rase, og kan variere fra en £ 150 pot bellied gris til en £ 700 Hampshire villsvin. Hvis du ikke har noen erfaring med stor buskap, er det beste valget trolig en mindre rase.
 5. 5
  Sett dine griser i snart-å-være hage. Pass på at grisene har tilgang til vann via et stort vann bolle eller trau.
 6. 6
  Vent. Griser elsker noe mer enn å rote rundt i jorda, spiser gress, røtter, insekter og andre lekkerbiskener de kan finne. Mens utstilling denne naturlige atferd, grave opp de alt som vokser og etterlate dyrket jord som er full av organisk materiale og grisene egen naturlige "gjødsel".
 7. 7
  Flytt grisene. Når området er snudd og det meste av forrige bunndekkende har blitt spist, har du to valg. Enten flytte gjerdet med griser i den og grisen huset omtrent halvveis, noe som gir grisene et nytt område å dyrke opp og forlater deg med første halvår dyrket og klar til å begynne planting eller flytte grisene helt inn i et nytt område.
 8. 8
  Forbered sengen. Du vil sannsynligvis trenge å jevne ut ny seng som grisene vil ha områder gravd ut, spesielt der grisen huset pleide å være. Dette bør også flytte rundt på "gjødsel" og få hagen klar for planting. Enhver annen forberedelse (gjør hevet senger, osv.) er opp til deg
 9. 9
  Plant. Du vil ønske å plante så snart som mulig for å gi frø eller transplantasjoner et forsprang mot ugress som grisene tygget ned.
 10. 10
  Belønn griser med noen friske grønnsaker høstet fra den nye hagen.

Tips

 • I vintermånedene, vil jorda være for vanskelig for griser å rykke opp. Hold griser i et sikkert område i løpet av disse månedene, og sørg for å gi dem tilstrekkelig mat, vann og husly.
 • Jo større område, jo mer tid grisene vil ta å dyrke det opp. Men du bør aldri gi grisene for liten et område, siden de vil bli stresset og vil ikke dyrke så effektivt.
 • Griser trenger mye vann. Sørg for at grisen har en konstant kilde til rent drikkevann, samt en velte ha dam stor nok til å rulle i. Pigs veldig sensitiv hud, og ved å vasse i gjørme grisen vil beskytte seg selv fra å bli for solbrente samt forstemmende bitende skadedyr.
 • Du vil sannsynligvis ikke trenger å mate griser mye, siden de vil få det meste av maten sin fra forankring. Men når du mate griser, kan du sette mat på områder som fortsatt ikke har vært dyrket for å oppmuntre dem til ikke glipp av flekker.
 • Adopter en pott bellied gris! Den tidligere pet kjepphest av potten bellied griser har lenge dødd ut, slik at mange voksne griser i Dyrevern og gris redder. Hvorfor ikke gi disse grisene en ny lykkelig og sunt jobb?

Advarsler

 • Griser er veldig sterk. Store raser av griser kan være svært farlig, så ta forsiktighet.
 • Sørg for å gi griser fly spray eller andre Myggmidler som du foretrekker og fly feller i sommermånedene, da disse skadedyr kan skade dem.
 • Bruken av et elektrisk gjerde kan være farlig for både deg og grisene hvis dere begge ikke er opplært i hvordan å bruke en.

Ting du trenger

 • To eller flere griser
 • En gris huset (avhengig av gris størrelse)
 • Fekting materialer (enten en sterk standard gjerde eller en elektrisk gjerde)