Wkono

Hvordan å bli involvert med Greenpeace

Greenpeace har jobbet mot miljø-og politisk endring siden 1971, og det har vokst til å bli en internasjonal veldedighet, og tilbyr muligheter for sysselsetting, frivillige, givere og andre støttespillere fra ulike steder og bakgrunner. Greenpeace støttespillere og ansatte gjør det til sin oppgave å dokumentere miljøødeleggelser, nonviolently konfrontere dem som bidrar til det og øke bevisstheten om miljøspørsmål. Greenpeace arbeidere og frivillige reiser over hele verden beskytte land, hav, luft, planter og dyr.

Hvis du ønsker å bli involvert med Greenpeace, har du mange alternativer å vurdere når man skal avgjøre hvilken rolle du vil spille i organisasjonen.

Trinn

Hvordan å bli involvert med Greenpeace. Besøk din regionalt eller lokalt Greenpeace nettside.
Hvordan å bli involvert med Greenpeace. Besøk din regionalt eller lokalt Greenpeace nettside.
 1. 1
  Besøk din regionalt eller lokalt Greenpeace nettside. Gjennom nettstedet til å bli kjent med hva Greenpeace talsmenn for og på hvilke måter det uttrykker sin miljøaktivist. Selv om Greenpeace har en global tilstedeværelse, kan de fokusere på problemstillinger som er spesifikke for ditt lokale område, og det er en god idé å finne ut hva de arbeider aktivt med, for å finne ut om du er interessert i å bli en del av en slik kampanje.
  • Sjekk også ut Greenpeace nyhetsfeed og sosiale medier sider for å se hva de up-to-date problemene er, og å fange noen samtaler for øyeblikkelig hjelp. Selv spre ordet av en bestemt kampanje via Facebook, Google+, etc., kan være en stor hjelp når andre finne ut mer om problemet. Selv om alt du gjør er retweet sine tweets, du gjør dem en stor tjeneste!
 2. 2
  Avgjør om du ønsker å jobbe eller for Greenpeace. Det er ofte ledige stillinger med Greenpeace, men du må få de nødvendige ferdigheter som kreves (for eksempel pengeinnsamling, kommunikasjon og media, prosjektplanlegging, ekspedisjon planlegging, vitenskapsmann, etc.), og du må kanskje flytte. Også forvente hard konkurranse om de fleste posisjoner. Alternativt kan du ønsker å donere litt av din fritid som frivillig, i så fall er det mer sannsynlig å være i stand til å delta ganske raskt og i et ganske bredt spekter av aktiviteter.
  • Hvilke typer jobber du kan være i stand til å få inkludere mannskap om bord på et Greenpeace-skipet, programvare analytiker og utvikler, kampanjeleder, forsker, økonomisk controller, menneskelige ressurser, database manager, teknisk sjef (av skip), koordinator, etc.
  • De typer av frivillig stillinger du kan være i stand til å få inkludere cyberactivist,, kampanjeleder, samfunnet lederskap,, snekring, markedsføring, maleri, etc. Muligheter kan vare fra noen timer til et år eller så.
 3. 3
  Hvis du velger å jobbe for Greenpeace, sjekk ut deres hjemmeside i ditt lokale område for ledige stillinger eller sjekk ut Greenpeace hvis du er fornøyd med å gå et annet sted i verden. Les gjennom utvalgskriteriene for å se om du oppfyller kravene, deretter bruker som skissert. Unngå å sende i jakt for en ikke-annonserte jobb, som du ikke er sannsynlig å få andre å gjøre det, det er bedre å spørre og snakke ansikt til ansikt med noen om ikke-annonserte muligheter, eller å bli med som frivillig først og å være på vakt for jobbmuligheter som de kommer opp.
 4. 4
  Hvis du bestemmer deg for å bli en frivillig, fyll ut skjemaet på "frivillig" delen av Greenpeace nettside med din nåværende kontaktinformasjon. Du vil bli bedt om å sende inn en 80 - til 100-ordet erklæringen forklarer hvorfor du ønsker å jobbe frivillig.
  • Du må være over 14 år for å bli vurdert for frivillige muligheter i Europa. Denne aldersgrensen varierer fra land til land (for eksempel, er det 18 i London, UK kontor), så sjekk nettsiden for individuelle detaljer.
  • Greenpeace nettstedet sier at det har frivillige muligheter for alle, uansett hvor de bor, selv om du trenger å sjekke pass / bosted restriksjoner for hvert område for å være sikker på at du oppfyller kravene. Greenpeace har mange frivillige stillinger som kan omfatte reiser og deltar direkte i ren-ups og andre typer aktivisme eller arbeider på lokale kampanjer.
  • For amerikanske Greenpeace frivillige muligheter, se: http://www.greenpeace.org/usa/en/getinvolved/get-involved/volunteer-with-greenpeace/.
  • For Greenpeace International frivillige muligheter, se: http://www.greenpeace.org/international/en/about/volunteers/.
 5. 5
  Gjennomgå "ta action" delen av Greenpeace nettstedet. Du vil se informasjon om aktuelle tiltak Greenpeace foretak. Fyll ut elektroniske skjemaer som er nødvendige til og sende til politikere talsmann for Greenpeace holdning til problemene.
 6. 6
  Bidra et fradragsberettiget donasjon mot Greenpeace innsats. (Merk at fradragsberettiget karakter av en donasjon er avhengig av din egen landets skatteregler.)
  • Donasjoner godtas online via kredittkort eller Paypal. Du kan også donere med et kredittkort over telefon, eller sende en sjekk til Greenpeace har adresse.
  • Hvis du betaler med kredittkort, kan du velge å lage et månedlig bidrag på et bestemt beløp. Du vil automatisk bli belastet på samme dag hver måned.
  • Greenpeace nettsiden tilbyr ytterligere informasjon om å gi gjennom eiendommer og truster, samt gifting tingsinnskudd.
 7. 7
  Hvis du er i europa, vurdere å søke å fullføre et semester av ved Greenpeace sitt hovedkontor i Washington, D. C.
  • Velg en 5-ukers sommerskole sesjon for 1660€ i undervisning, eller en 13-ukers høstsemesteret program for 2950€ i skolepenger.
  • Deltakerne får aktivist trening og delta på en kampanje tur for å lære om grasrota organisere og arrangement planlegging. Høstsemesteret deltakerne også dra på en ekspedisjon tur til å jobbe førstehånds i kampen mot miljøkatastrofer.
  • De fleste elevene får internship eller selvstudium kreditt for å fullføre et pedagogisk program med Greenpeace. Mange høgskoler tilbyr tilskudd som kan bidra til å dekke kostnadene.
 8. 8
  Del informasjon om Greenpeace og deres initiativ via jungeltelegrafen, e-post og sosiale medier nettverk. Oppmuntre venner til å bli din innsats for å bli involvert.

Tips

 • Les om historien til Greenpeace fra dens begynnelse. Det er viktig å vite bakgrunnen til noen organisasjon du frivillig eller jobber for.
 • En verdensomspennende liste over Greenpeace kontorer finner du på: http://www.greenpeace.org/international/en/about/worldwide/.
 • Hvis du er en student, har amerikanske Greenpeace en spesiell student nettverk.

Advarsler

 • Alltid innlede kontakt direkte med Greenpeace når du ønsker å gjøre en økonomisk donasjon eller sette opp en månedlig gave. Ikke gi kredittkort informasjon til alle som kontakter deg og sier de representerer Greenpeace, som svindlere ofte uærlig hevder å være tilknyttet legitime veldedighetsorganisasjoner.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • Relevant kompetanse