Wkono

Hvordan være en flyvertinne

Konkurransen om en karriere som flyvertinne er høy, som det er flere søkere enn det er ledige jobber. Kravene til flyvertinnene har økt som kommersielle fly bærere bestrebe seg på å ansette utdannede, profesjonelle flyvertinnene. Siden lønnen er grei, det er mange som strever for å lære å bli en flyvertinne. Nedenfor er litt informasjon for å hjelpe deg i gang.

Trinn

Hvordan være en flyvertinne. Oppgradere videregående skole og gå på college.
Hvordan være en flyvertinne. Oppgradere videregående skole og gå på college.
 1. 1
  Oppgradere videregående skole og gå på college. Mens minstekravet for de fleste flyvertinne arbeidsplasser er en high school diplom, er flere fly bærere ute etter å ansette arbeidstakere med høyskole grad.
 2. 2
  Major i et felt som kommunikasjon, psykologi, sosiologi eller PR når møtende college. Siden jobben krever god kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter, har en grad i et folk-relaterte felt er gunstig.
 3. 3
  Delta flyvertinne trening sammen med å få en høyskole grad. Denne treningen er foretrukket av kommersielle fly bærere og kan hjelpe deg med å lande en jobb over noen som ikke har denne opplæringen.
 4. 4
  Lære å snakke et fremmed språk, for eksempel spansk, fransk, svensk eller japansk. Mange av dagens ledige stillinger for flyvertinnene krever at du er flytende i minst ett annet språk i tillegg til engelsk.
 5. 5
  Forstå flyvertinne høyde og vekt kravet om de fleste flyselskaper. Du vil ikke bli veid eller målt, men flyselskapene vil visuelt sjekke om din høyde og vekt er forholdsmessige. Siden sideskip er små og flyvertinnene må være i stand til å bevege seg raskt i en nødssituasjon, flyselskaper krever vanligvis at flyvertinnene er høyde og vekt forholdsmessige. Hvis du er i en sunn vekt rekkevidde for din høyde i henhold til legen din, da vil du sannsynligvis bli vurdert forholdsmessig av flyselskapene.
 6. 6
  Har noen medisinske tilstander ryddet før påføring. Hvis du trenger ditt syn eller hørsel sjekket og korrigert, så før du søker til et flyselskap. En medisinsk vurdering vil bli utført siden de høytliggende områder kan føre til at noen helsemessige forhold å forverres. Har en legens tillatelse skjema fylles ut før du søker, slik at du kan vise den til en potensiell arbeidsgiver, hvis det er nødvendig.
 7. 7
  Søke om pass før du ser etter et flyselskap jobb. De fleste operatører vil kreve at du har et pass, slik at du kan lovlig skrive landene betjente med transportøren.
 8. 8
  Lag en CV som viser dine evner til å håndtere godt med publikum, håndtere krisesituasjoner, hjelpe folk holde seg rolig og rasjonell når opprørt, og eventuelle andre erfaringer som beviser at du kan håndtere fremmede på en daglig basis.
 9. 9
  Vær ærlig i søknaden. Flyselskapene vil gjennomføre en omfattende bakgrunn etterforskning før du ansetter deg. Dersom det er forskjeller, vil du bli forbudt fra å jobbe med et flyselskap.
 10. 10
  Gå online til de forskjellige flyselskap bærere og spørre om åpninger. De fleste av de kommersielle flyselskap bærere har en karriere seksjon på siden sin. Dette vil liste alle ledige stillinger og de store krav. Det vil også veilede deg om hvordan du skal søke på jobben og hvor du skal sende din CV og andre kvalifikasjoner.

Tips

 • Passasjerfly vil forvente deg å bli kjent med FAA regelverk. Mens du vil delta på obligatorisk opplæring en gang ansatt, er det en god idé å lese opp på de generelle regler og forskrifter bør du trenger noe av informasjonen under et intervju.

Advarsler

 • Mange kommersielle flyselskap bærere forby synlige tatoveringer og overdreven piercing. Hvis du er seriøs om å være en flyvertinne, må du kanskje fjerne tatoveringer eller body piercings før du kan faktisk lande en jobb.