Wkono

Hvordan skrive en tale for skolevalg

Du trenger en tale skrevet? Ferdig! Ta disse trinnene, og du vil snappe det stedet på et blunk!

Trinn

Hvordan skrive en tale for skolevalg. Aldri lover noe du ikke kan levere.
Hvordan skrive en tale for skolevalg. Aldri lover noe du ikke kan levere.

Skrive din egen tale for skolevalg

 1. 1
  Aldri lover noe du ikke kan levere. Alltid snakke med de aktuelle ansatte før du sier at du kan gjøre noe. I stedet for å si: "Jeg skal kutte ned lekser og lage lunsj 15 minutter lenger!" prøv å si: "Jeg vil sørge for at du velger hva våre skolemat er!" Ved å si dette, kan du ordne noen favoriserte matvarer med kafeteria arbeidere og gjøre opp en avstemning for studentene!
 2. 2
  Lag en god kampanje. Legg merke til de tingene som du er god på og noen personlighetstrekk. Du kan fortelle folk til å stemme og gi dem noe som en blyant, eller en stor flyer og en stemmeseddel ark. Men ikke gi ut cupcakes eller informasjonskapsler, fordi hvis du gjør det, kan det hende du ser desperat for stedet. Å gi ut et enkelt noe med et varmt smil og en sprudlende personlighet vil vise at du er klar og klar til å ta opp stedet.
 3. 3
  Vise din tale med tillit. Ikke lek med håret eller stamme. Bare se opp og gi en rask smil til publikum hvis du blir nervøs. På denne måten vil avgi en enorm bris av contentedness - ikke bare til deg, men elevene, også! Ikke si at du er nervøs, ser ikke nervøs, ikke opptre nervøs. Bare fortell deg selv at du kan gjøre det i hodet ditt, og alltid fortsette smilende. Være begeistret, og husk det verste som kan skje er hvis du taper.
 4. 4
  Les talen din mens du snakker. Hvis du leser din tale og se fremover, vil du være i stand til å løfte hodet og se på publikum mens de fortsatt snakker. Du vil aldri øynene klistret til talen, fordi konsentrasjonen er din verste fiende - i alle fall når det er på frifot! Du ønsker å konsentrere seg for å være avslappende, og dette er en perfekt måte.
 1. 1
  Når du gjør din tale, sørg for å legge hvorfor du ønsker å bli valgt, hvorfor det er viktig for deg, og hvis noen ikke forstår din tale, sitt beste for å endre det.

Tips

 • Bare smile. Hold blinkende de vakre hvite tenner! Gjør din tale oppriktig, og alltid smile til alle mens kampanjen som skjer, enten det er de utstøtte eller den mest populære gutten på skolen. Selv den personen du kjører mot! Gå lett på dem, og du vil være enkelt for deg selv. Bare være veldig oppriktig om det, fordi folk ønsker en ærlig person. Hvis du ikke kan levere ærlighet, kan du ikke levere noe!
 • Vær positiv til motstanderen din i stedet utfylle dem det viser at du kan kontrollere temperamentet ditt, og det forteller andre om at du er respektfull!

Advarsler

 • Unngå å være frekk mot motstanderen. De vil være svært vanskelig for deg, og kanskje til og med ødelegge ditt rykte for kampanjen - eller videre!