Wkono

Hvordan skjule din drikking fra foreldrene dine når du er i college

Denne artikkelen forutsetter at den juridiske drikking alder i ditt land er tjueen.

Har du strenge foreldre som tror du er perfekt? Er du redd for at de vil straffe deg alvorlig hvis de finner ut du drikker mindreårige i college? Disse trinnene er å få deg til å ha en fantastisk tre år før du er myndig.

Trinn

Hvordan skjule din drikking fra foreldrene dine når du er i college. Periodisk ringe dem på en lørdag eller fredag ​​kveld, rundt ti eller elleve.
Hvordan skjule din drikking fra foreldrene dine når du er i college. Periodisk ringe dem på en lørdag eller fredag ​​kveld, rundt ti eller elleve.
 1. 1
  Periodisk ringe dem på en lørdag eller fredag ​​kveld, rundt ti eller elleve. Kontroller at du er i et rolig sted. Hvis de spør hva du gjør si at du går til en venns rom.
 2. 2
  Hvis de spør om drikking, fortell dem at det er "ikke din stil" eller kommentere hvor usunt det er. Dette kan høres cheesy, men antar at foreldrene virkelig ønsker å tro at du ikke drikker, vil de gripe enhver mulighet til å sette sitt sinn rolig.
 3. 3
  Lyver ikke, og hevder at ingen av dine venner drikke mindre du vet at foreldrene dine ikke vil tolerere selv dette. De fleste foreldre vet at det å være utsatt for drikking på college er uunngåelig og vil stole på deg mer hvis du hevder at noen av vennene drikke, men du gjør det ikke.
 4. 4
  Når de kommer opp til å besøke rommet sørge for at det ikke er alkohol i kjøleskapet, eller ligger rundt på rommet ditt. Ja, til og med alkohol som er forkledd som Gatorade har å gå. Jeg vil si kaste et stort pre-game party.
 5. 5
  Ta ned og skjule eventuelle bilder eller bilder av alkohol (dette inkluderer alle drikking vennene dine med kopper, bokser eller plakater). Lagre dem på et sted som du kan låse. I stedet satt opp bilder av deg og vennene dine på en fotballkamp eller engasjert i andre sunne aktiviteter for å fullføre illusjon.
 6. 6
  Få litt hvile før de kommer neste dag. Ikke våkne opp med en bakrus. Det er sterkt anbefalt å ikke drikke i det hele tatt dagen før.
 7. 7
  Hold deg frisk! Hvis du er konstant syk fra fester så de kan bli mistenksomme.
 8. 8
  Bli aktiv! Bli med klubber. Foreldre elsker når deres sønn eller datter er å holde opptatt. Det deres sinn, tyder det på at du fester mindre.
 9. 9
  Ikke gå ut dagen før en eksamen eller når du har en oppgave å gjøre. Får dårlige karakterer vil alarmere foreldrene dine og gjøre dem mistenksomme.
 10. 10
  Vær vennlig med foreldrene dine. Hvis du stadig hevder at du ikke ønsker å snakke med dem så de vet at noe er opp.
 11. 11
  Være konstant på vakt mot alt som kan tjene deg en drikking billett. Ikke drikk i offentlig og prøve å unngå å være beruset i offentligheten.
 12. 12
  Kjør aldri drukket eller sitte på med noen som kjører beruset. Foreldre er mer sannsynlig å tilgi en episode av drikking enn en DUI / DWI sitat. Hvis du er med noen som kjører beruset, kan du få en drikking billett. For ikke å nevne - i begge situasjoner, legger du livet ditt i fare. Det er verdt det å hoste opp ekstra penger for en taxi.
 13. 13
  Unngå å ringe foreldrene dine i fylla mindre det er tvingende nødvendig.
 14. 14
  Under ingen omstendighet svare telefonen hvis de ringer, e-post, eller kommunisere på noen måte mens du er enda litt beruset. Mange foreldre har en "sjette sans" om disse tingene, og kan godt forstå at du er beruset.
 15. 15
  Kast søppel på riktig måte. Mange har tatt av en autoritet figur da de tilfeldigvis oppdaget en tom boks i søpla.
 16. 16
  Ikke bort i binging med sprit. Dine brorskap brødrene bryr seg om deg. Du kan dø av denne typen fråtseri.
 17. 17
  Aldri drikke alene. Dette er for din egen sikkerhet og for å unngå å utvikle en seriøs, langsiktig alkoholproblem.
 18. 18
  Hvis fanget i en privat off-campus leilighet, husk at uansett hva politiet sier, du aldri trenger å åpne døren til en privatbolig for politiet hvis de ikke har en arrestordre. Politiet vet at de fleste vil bli skremt og la dem i, og har lov til å lyve for å få inngang. Men vær sikker på at politiet vil bare fordoble innsatsen for å få adgang til leiligheten din når du har nektet dem innreise, siden de vet at noe er på gang. I løpet av den tiden det tar dem å få en ransakelsesordre, må du ødelegge alle bevis uten å lykkes. Hvis de kommer tilbake med en ransakelsesordre, vil de finne noe skjult i leiligheten din.
 19. 19
  Husk at den vanligste grunnen til å komme i trøbbel med ra-tallet, campus politiet, eller noen av myndighet er fordi du gjorde for mye støy. Støy og høy musikk er sikker på å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

Tips

 • Sørg for å pusse tennene. Alkohol gjør munnen lukt og turn farger. Også alkohol gjør at man har en øl gut så gå til gym!
 • Spise hvitløk-brød er en god måte å skjule pusten fra alkohol. Det fungerte for meg når jeg drikker Vodka med vennene mine. Det er sterkt, og ingen liker å være nær den. Etter at du spiste mye hvitløk-brød, hadde en god natts søvn, kan du nå trygt pusser tennene, og pusten vil være i orden.
 • Det kan ikke skade å kaste i en liten spøk med foreldrene nå og da. For eksempel: "Hva gjorde du fredagskveld?" "Oh, mine venner og jeg bare hang out." "Really?" "Nei mamma, vi hadde egentlig en vill alkohol gjennomvåt fest og jeg ble kronet beer pong dronning." Drypp nok sarkasme og deres frykt vil avta.
 • Tempoet din drikking. Hvis du ikke drikker mye og klarte å si når lukten vil være borte på en stund. Men samme kan ikke sies om hele plassen lukter stank. Annenhånds lukten av alkohol kan likevel slå fast nybegynnere ut. Har en venn eller noen som ikke drikker eller ble ikke fester med du lukter rommet. Sansene kan bli matt av å være der hele tiden og denne persons følelse vil være frisk. Alternativt kan du gå ut en tur eller tilbringe litt tid utenfor rommet ditt i frisk luft og deretter gå tilbake til å teste lukten.
 • I en nødsituasjon, til bruk parfymene, parfymer, og munnvann skjule eventuell lukt. Du kan ikke lukte alkohol, men andre kan hvis de er mistenksomme av dere. Fortell dem at du har en sår hals og har vært gurgle med Listerine ofte for å unngå å få sykere.

Advarsler

 • Ikke prøv noen av disse aktivitetene hjemme med mindre du er en profesjonell.
 • Hvis du blir tatt og har ingen mulighet til å komme ut av det, ta straffen din ærefullt.
 • Hvis du blir konfrontert i en ikke-sovesal innstilling og campus politiet nærmer deg med en kopp i hånden mens hengende rundt utenfor, dumpe det ut og si at du dro. Ikke prøv å lyve, fordi de er opplært til å oppdage dette, og i din nåværende tilstand er du sannsynligvis ikke tenker rett likevel. Så, spør om du er fri til å gå og la! Sørg for at de ikke tror du kommer til å prøve å kjøre et sted.
 • Bærer en falsk ID kan være en alvorlig forbrytelse, og en som er mer sannsynlig å tjene deg et sitat. Hvis du blir tatt av politiet, skjule eller kaste bort din falsk ID. Ikke bære en falsk ID i offentlig hvis du ikke planlegger å bruke det (dvs. ikke bære den med mindre du eksplisitt har tenkt å bruke den til å kjøpe alkohol eller komme inn i en bar).
 • Ved stor fest byster, være sikker på at du og kompisene har en per-bestemt møtested og flykte til fots, spredning i ulike retninger. Fuzz kan ikke jage alle 100 personer samtidig.
 • Igjen, ikke gjør dumme ting i fylla. Unngå vanlige fristelsen til å urinere i offentlighet, styre klar av kamper, og la hvis partiet kommer ut av hånden og er sikker på å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.
 • Drikking kan føre til fosterskader, helseproblemer, uønskede graviditeter, "Beer Goggles", "Whiskey Dick Pub" effekt (ED), kroppslukt, dårlige karakterer, oppkast, forlegenhet, "Hvem stjal alle pengene mine går kveld?" effekt, avhengighet, kjønnssykdommer, sang, beslag, arrestasjoner / henvisninger, duis, spiller for mye dart, skittent undertøy, den "jeg kan hoppe av denne andre historien veranda og lande på føttene mine" tilstand, sovner under parkerte biler, og bånd poker.
 • Foreldrene leser disse sidene (og MySpace og Facebook).

Ting du trenger

 • Rikelig med vann
 • Penger (masse)
 • Free Time
 • Aspirin (ikke rett før, under eller etter å ha drukket)
 • En følelse av opprørskhet
 • Legs, en buss pass, og / eller drosjer
 • En mage
 • En lever
 • Evnen til å fortelle hvite løgner
 • Et glass vann