Wkono

Hvordan lage en smart comeback

Jeg har vært gjennom tøffe enkelte situasjoner. En av de vanskeligste tingene som lever gjennom videregående skole er hvordan man skal ta en fornærmelse, og hvordan å gjøre et comeback. Hva er de riktige ordene å si til noen? Men før du går videre og si noe tilbake, må du gjøre deg virke mer intelligent og personen fornærmende deg!

Trinn

Hvordan lage en smart comeback. Få dine spørsmål ut av veien.
Hvordan lage en smart comeback. Få dine spørsmål ut av veien.
 1. 1
  Få dine spørsmål ut av veien.
 2. 2
  Kom forberedt.
 3. 3
  Vite om det er riktig å fornærme tilbake. Hvis det er noen du har vært mobbing, så bare be om unnskyldning og la personen alene
 4. 4
  Ikke prøv å være venner med den personen hvis de har respektert deg eller gjort noen ganske tøffe fornærmelser.
 5. 5
  Gjør synes selv mer smartere, som å bruke smartere ordforråd og kjenne de riktige ordene å si.
 6. 6
  Ikke bruk barnslige fornærmelser som "jeg vet du er, men hva jeg er?" Eller "Har du sett i speilet?"
 7. 7
  Vit når du skal avslutte det. Kontroller at du prøver å avslutte den så fort som mulig, men samtidig, slik at personen la deg alene.
 8. 8
  Se på personen. Bruk noen falske bilder mot dem (ex. Makeup, hår, etc.)
 9. 9
  Ved første, alltid ignorere det! Se om personen forlater deg alene, hvis ikke, bruke det mot dem
 10. 10
  LYTTE til alt de sier! Det er viktig fordi du kan noen ganger vise dem feil, eller bruke det mot dem, etc.

Scenarier

Her er noen gode comeback: Hvis de...

 • Snakke bak ryggen din: "Hvis du har noe å si, si det til ansiktet mitt, ikke bak ryggen min." (Hvis de sier "Jeg har ingenting å si"...) "Wow, du kan si det bak ryggen min, men du kan ikke si det til ansiktet mitt, så jeg er ikke redd for deg." OR "Det forteller bare meg at jeg kan stå opp i forhold til noen som er redd for." ELLER / OG "Fin, jeg bryr meg ikke hva du sier om meg, men jeg liker det ikke, hvis andre synes at jeg er noen jeg ikke er, på grunn av dere. Jeg er lei av dritten din, og det er å bli gammel, og jeg er ikke å sette opp med det. " (Du kan avslutte argumentet der.)
 • Kaller deg en fornærmende navn: "Gi meg en grunn til at jeg er" (BARE SPØR OM DET ER IKKE SANT) (Hvis de ikke kan, latter og...) "Wow, du sier at jeg er en (fornærmende navn) ennå, kan du ikke engang gi meg en grunn til hvorfor? Kanskje du burde 't være så uvitende, og kjenner fakta. "

SMART comeback: Hvis noen sier / kaller...

 • Deg en taper: "Selv om jeg er en taper, har du ikke rett til å dømme meg på den måten du gjør, og hvis du må gå ut av din måte å få meg til å se dårlig, så som bare forteller meg at jeg 'm mye bedre enn du er! " ELLER "Ja vel, i hvert fall jeg ikke trenger å bære bøtter med makeup som noen som er falske, og det er det du er, en billig vinner."
 • Deg et navn (ex: tispe): "Du vet, jeg ikke gå opp til folk og kaller dem (navn fornærmelse), fordi det er ikke min nedsettende betegnelse, og det er trashy Grunnen til at du selv ville kalle meg det,. forteller meg at du er uvitende, un-classy, ​​og analfabeter. Få fakta rett, fordi du ikke engang vet definisjonen av (navnet på fornærmelse). "
 • Du er en sløsing med min tid: (Noen ganger plukke ut en viktig sitat / ord fra hva de har sagt og bruke det mot dem, gjør dem ser dum) "Hvis jeg er så bortkastet tid, hvorfor har du kaste bort tiden din da? Du synes å kaste bort tid på å snakke bak ryggen min, synes du å kaste bort tid på å lage selv ser bedre enn meg. Det er på tide at du får ut av livet mitt, og gå videre med din "(Du kan avslutte det der.)
 • Jeg er bedre enn deg: "Du er bedre enn meg Hvorfor prøver du å få meg til å se så ille, hvis du er bedre enn meg Du har en ekkel personlighet som må endres, hvis du går videre og gjøre? hva du gjør med folk, da du ikke har noe klasse. Og hvis det motsatte av hva jeg sa, for deg er det en bedre person er, så må du virkelig være uvitende og full av deg selv. "
 • Komme å avslutte det:
  • Men også "Jeg har viktigere ting å gjøre, enn å tenke på hva du har å si til meg. Hva du gjør og sier til folk er så hjerteløs av dere. Du er full av deg selv, og du ikke bryr deg om noen. Du er ikke menneskelig, du er et sort hull som suger livet ut av folk, og jeg er ferdig med deg. jeg ikke trenger å kaste bort tiden min med noen som er verdiløs, fordi jeg er bedre da at. jeg ikke behandle folk på den måten du gjør, fordi jeg vet at det å gi fornærmelser til folk, og viser ingen klasse, viser hvor mye av en person du egentlig er, og hvor verdiløs du er av noens tid. "
  • Dette er noen som vil vise den personen, at du kan være mer smart-tenkende da de er.

Tips

 • For å få poenget, snakk med rolig stemme, har en rett i ansiktet, og gjøre full øyekontakt.

Advarsler

 • Ikke gjenta setninger om og om igjen!
 • Ikke heve stemmen din, må du huske å gjøre deg virke kulere.