Wkono

Hvordan å stoppe en prank ringer

Prank samtaler er alltid irriterende og enda noen ganger skremmende. Her er ti enkle trinn til å stoppe uønskede innringere.

Trinn

Hvordan å stoppe en prank ringer. Ikke oppmuntre den som ringer.
Hvordan å stoppe en prank ringer. Ikke oppmuntre den som ringer.
 1. 1
  Ignorere det. Ikke plukk opp telefonen hvis det er en ukjent innringer.
 2. 2
  Ikke oppmuntre den som ringer. Hvis du plukker opp telefonen, ikke snakke fordi det bare oppmuntrer prank ringer.
 3. 3
  Få hjelp tracing den som ringer. Ta kontakt med telefonselskapet og be dem å spore prank ringer. Noen teleselskaper vil sette en "felle" på telefonlinjen for å spore den som ringer.
 4. 4
  Blokkere dem. Har telefonen din bedrift blokkere alle anonyme samtaler.
 5. 5
  Koble fra "-linjen i" ledningen. Å gjøre dette vil hindre innringere fra å komme gjennom. Hold det slik i noen timer. Husk å koble den til igjen etterpå. Det kan være viktige samtaler fra steder som kredittkortselskapet.
 6. 6
  Bruk skremme metoder. Bruk skremselspropaganda (si "spore denne samtalen" inn i telefonen fordi det vil gjøre prank ringer tror du fortelle telefonen selskapet å spore deres antall.)
 7. 7
  Spore dem ned. Bruk nummervisning (* 69) å spore den som ringer.
 8. 8
  Finne ut lokasjonen. Finn ut den generelle plasseringen av den som ringer ved hjelp av en gratis omvendt mobiltelefon slå opp. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av om du kanskje allerede vet den som ringer.
 9. 9
  Endre stemmen post er "borte"-melding. Endre voicemail, slik at det står at du har fått trakasserende anrop og det er nå en felle på linjen.
 10. 10
  Finn ut mer om den som ringer. Kjøre din egen personlige omvendt mobiltelefon slå opp for å finne ut mer informasjon om den som ringer, inkludert navn, adresse, hvor samtalen kommer fra, og telefonen selskapet til den som ringer.

Tips

 • Hvis du skal bruke en omvendt mobiltelefon slå opp og prank ringer gjentatte ganger ringer fra samme nummer, bruke et nettsted som hvor du betaler per søk.
 • Hovedideen bak en prank samtale er å få deg til å se ut som en tosk, eller å gjøre narr av deg. Ikke fall for det, vil bli sint eller viser at du blir fornærmet bare motivere flere samtaler.
 • Hvis du skal bruke en omvendt mobiltelefon slå opp husk at din prank ringer kan ringe fra flere forskjellige telefonnumre. Hvis dette er tilfellet får et medlemskap med et nettsted som som vil tillate deg å søke etter informasjon på en ubegrenset mengde tall.
 • Hvis du har Virgin Mobile logge på kontoen din på nettet, og du kan blokkere opptil fem tall derfra.

Advarsler

 • Hvis din personlige sikkerhet er truet, må du umiddelbart ringe politiet og sende inn en rapport.