Wkono

Hvordan høflig avtale med telefonselgere

Telefonselgere er folk med som bare gjør jobben sin. Det er telemarketing selskaper som er virkelig trakasserende deg, ikke sine ansatte. Den beste måten å håndtere disse samtalene er å kjenne dine rettigheter og bekjempe selskapet, ikke stemmen på. Prøv å være litt hyggeligere for dem når de ringer, selv om de kaller under.

Trinn

Hvordan høflig avtale med telefonselgere. Forbered deg før du svarer på anrop.
Hvordan høflig avtale med telefonselgere. Forbered deg før du svarer på anrop.
 1. 1
  Forbered deg før du svarer på anrop. Hvis du har oppringer-ID, kan du vite at en telefonselger som ringer før du plukke opp. Hvis det er tilfelle, kan du prøve og være så som mulig helt fra starten (hvis du vet at du ikke kan være fint, bare ikke svare).
 2. 2
  Tillate dem å si hele sin innledende tale; kutte dem av før de er ferdige er veldig. Det minste du kan gjøre er å høre dem ut.
 3. 3
  Fortell dem at du ikke er interessert. En god måte å gjøre dette på er rett og slett ved å si: "Jeg beklager, men denne gangen er jeg ikke interessert i ditt produkt / tjenester."
 4. 4
  Hvis de er lite nedbrytbare, være streng med dem, men fortsatt høflig. Si: "Jeg beklager, jeg har fortalt deg, er jeg ikke interessert."
 5. 5
  «La dem vite at de ikke er velkommen til å ringe deg i fremtiden.
  1. "Takk for tilbudet og din tid, men jeg ville sette pris på om du fjerner meg fra ditt kall listen, vil jeg ikke være behov for dine produkter / tjenester i fremtiden."
  2. Sørg for at de gir deg en "Ikke kall Bekreftelse Number". De er pålagt å gjøre dette ved lov.
  3. Skriv dette ned som det sikrer at de vil ha lagt deg til sin liste, og vil ikke være ringer deg tilbake.
 6. 6
  Registrer nummeret ditt på linje med den føderale ikke kalle listen ( http:/ / www.donotcall.gov). Ved lov siden 2005, er telefonselgere pålagt å registrere sine lister her og sjekke listene sine mot forbrukere som har brukt listen til å velge bort.
 7. 7
  Henge opp hvis de nekter å avslutte samtalen.
 8. 8
  Ta det et skritt videre og lære dine rettigheter. Lær mer om det fra de eksterne lenkene nedenfor, eller skriv din egen Google-artikkel om emnet!

Tips

 • Hvis du får en frekk markedsfører, husk at du kan ringe politiet på personen om han eller hun ringer tilbake tre (3) ganger. Etter tredje forsøk, er det trakassering og er ulovlig.
 • Orde og sa noe frekt faktisk kan gjøre dem ønsker å ringe deg igjen. Å være høflig vil gjøre ikke bare deg, men den som ringer, føler seg bedre og hvis du gjør noen forespørsler mens å være høflig de er mer sannsynlig å bli tatt på alvor.
 • En del av markedsfører jobb er å beskjære sitt kall lister. Fortell markedsfører at de ringer en "data telefon" eller "fax line" og de bør fjerne det tallet fra sine lister. Det samme gjelder for mobiltelefoner. Hvis en telefonselger ringer deg på mobilen din sier "jeg beklager, er dette en mobiltelefon", og henge opp.
 • Ønsker du at en telefonselger har brutt loven ved å ringe deg rapportere dem til Better Business Bureau eller Federal Trade Commission (FTC).

Advarsler

 • Ikke true eller si noe annet upassende på telefonen, da dette kan utsette deg for påtalemyndigheten, selv om de har ringt deg og uansett hvor frekk de kan være.