Wkono

Hvordan forberede seg til å innlevere et forsikringskrav i tilfelle katastrofe

Brann, oversvømmelse, innbrudd - du vet aldri når du trenger å innlevere en klage på din hjemme forsikring. For å sikre at du er kompensert, knipse digitale bilder av din husstand ting og laste dem opp til en foto-deling av området som Flickr.


Du bør også bruke tjenestene til en forsikring tap assessor (kjent som en offentlig Innstilt i Europa) når du arbeider med et krav med ditt forsikringsselskap. Når du gjør et forsikringskrav, tildeler forsikringsselskapet umiddelbart en forsikring takstmann til ditt tilfelle. Jobben til en forsikring takstmann er å studere saken og sørge for at forsikringsselskapet betaler ut så lite som mulig. En forsikring tap assessor fungerer for skadelidte, slik at de får oppgjøret de fortjener heller enn en som passer forsikringsselskapet. Du og ditt tap assessor er normalt de eneste personene som er involvert i saken som har dine beste interesser på hjertet.

Forsikringsselskapet og deres takstmenn praktiseres på å håndtere påstander effektivt og til sin egen selskapets fordel. Men, er du neppe å vite hva du skal gjøre for den beste fordi du ikke gjør forsikringskrav hver dag. Det er lett å gjøre feil når du gjør et forsikringskrav hvis du ikke vet alle reglene. Din forsikring assessor vet alle reglene og kan bruke dem til å bidra til å maksimere din rett.

Trinn

Hvordan forberede seg til å innlevere et forsikringskrav i tilfelle katastrofe. Les den lille skriften på hjemmesiden din forsikring nøye - Ideelt gjøre dette før skaden oppstår, slik at du vet at du skikkelig tildekket.
Hvordan forberede seg til å innlevere et forsikringskrav i tilfelle katastrofe. Les den lille skriften på hjemmesiden din forsikring nøye - Ideelt gjøre dette før skaden oppstår, slik at du vet at du skikkelig tildekket.

Pre-tap

 1. 1
  Les den lille skriften på hjemmesiden din forsikring nøye - Ideelt gjøre dette før skaden oppstår, slik at du vet at du skikkelig tildekket. Sikre at beskrivelsene av din bolig er nøyaktig detaljert på din forsikring planen og at alle detaljer er korrekte (forsikringssummer, etc.).
  • Varsle forsikringsselskaper eller megler skriftlig hvis en feil blir oppdaget, ber dem om å rette opp det samme som en hastesak. Hold denne e-post eller brev som bevis.
 2. 2
  Hold kjøpsbevis av alle poster verdsatt til over 150€ der det er mulig. Dette vil gi bevis av pris og kjøpsdato. Holde en løpende registrering og opptelling av alle samlinger som CDer, DVDer etc., og kjøpsbevis fra nå av hvis du ikke allerede har gjort det.
 3. 3
  Fullføre en skriftlig oversikt over alle dine innbo på årlig basis. Videresende dette til forsikringsselskapet eller megler for sine poster. Dette vil plassere ballen i retten deres til å spørre etter kvittering for kjøpet av dyrere elementer som kostbart elektronisk utstyr eller smykker på forhånd.
  • Det er alltid best å ha bevis for kjøp av disse elementene og oppdaterte verdivurderinger utført på alle dine smykker elementer annethvert år eller så.
  • Å være pedantisk om dette fra starten kan spare deg en formue med penger og hodepine bør en forsikring tap oppstår. Du kan til og med gå så langt som å holde bevis på eierskap av disse elementene i en brannsikker safe.
 4. 4
  I fravær av ovennevnte bevis som bevis på eierskap, eller som støtte bevis, ta bilder av verdisakene dine med serienumre. Flickr begrenser deg til 20 MB opplastinger per måned, så skyt med lav oppløsning eller nedbemanne filene ved hjelp av en app som Gimp (gimp.org). Last opp dine bilder til (Flickr), og sørg for å velge "Private" - du ikke vil at hele verden ogling dine Fabergé egg.
  • Skriv bildetekster for hvert bilde.
  • Inkluder datoen du kjøpte varen og dens omtrentlige verdi.

Innlegg tap

 1. 1
  Kontakt en selvstendig forsikring tap assessor. For å sikre at du får ekspert representasjon med ditt forsikringsselskap, og maksimere din rett under vilkårene i politikken din, å ha en slik person i sysselsettingen er viktig.
 2. 2
  Ring ditt forsikringsselskap eller megler å opplyse dem om at du er i ferd med å gjøre et krav. Det kan være raskere og mer kostnadseffektivt å gjøre alt dette over telefonen i stedet for å fylle ut skjemaer og fakse eller legge dem ut. Eller enda bedre - har din forsikring tap assessor rapportere kravet ditt for deg.
  • Forsikringsselskapene krever vanligvis en fordringshaver å varsle dem eller deres megler for et tap innen 30 dager etter at en hendelse som gir opphav til et mulig krav. Gjør dette for å beskytte dine interesser som forsikringsselskapene kan være raske til å bruke denne formalitet for å unngå å betale kravet ditt.
 3. 3
  Gjør din påstand så snart som mulig etter hendelsen. Det kan være mye papirarbeid til sortering, herunder kvitteringer, utskifting estimater og reparasjonskostnader. Forsikringsselskapet kan insistere på at du bruker sine egne foretrukne leverandører for reparasjoner og utskiftninger - sjekk detaljene på ditt hjem forsikring eller spør forsikringsselskapene om dette ved rapportering kravet ditt før du får for "opptatt" gjør jobben sin.
 4. 4
  Hvis tapet er et resultat av kriminell handling, melde seg for politiet umiddelbart, og få et referansenummer for kriminalitet. Det er best å gjøre dette så snart som mulig og innen 24 timer etter hendelsen.
 5. 5
  Unngå å innrømme ansvar. I tilfelle av et tap som kan muligens føre til en erstatningskrav, aldri innrømme ansvar på selskapets vegne på hendelsen. Du kan bli anklaget for å skade forsikringsselskapene og de kunne i sin tur nedgang ansvar og holde deg ansvarlig for tapet.