Wkono

Hvordan finansiere virksomheten din

Singelen største hinderet i å sette opp virksomheten din, vil være å overbevise banken din for å gi deg et lån. Her er fem viktige strategier som kan hjelpe deg:

Trinn

Hvordan finansiere virksomheten din. Vurder å kjøpe en franchise.
Hvordan finansiere virksomheten din. Vurder å kjøpe en franchise.
 1. 1
  Kjøpe virksomheten: Hvis du kjøper en eksisterende bedrift, med en historie av inntektene, er det en mye enklere forslag for en bank å låne deg penger. Kjøpe en eksisterende virksomhet kan være dyrere enn å starte en, men sjansene for suksess vil være større. Bankene kjenner og liker dette. Hvis du også kjøper en eiendom-baserte virksomheten, for eksempel et hotell, da lånet kan utnyttes mot verdien av eiendommen. Dette betyr at selv om virksomheten din svikter, kan en bank få sine penger tilbake fra eiendommen. Igjen, banker som dette.
 2. 2
  Vurder å kjøpe en franchise. Veldig lik kjøpe en bedrift. Du er i hovedsak kjøper inn et konsept som allerede er bevist om det er en Ben & Jerrys Ice Cream Shop eller en Little Gym. Noen banker vil låne deg opp til 60% for å skaffe din franchise. Imidlertid vil franchise selskapet selv ofte være forberedt på å låne deg penger til å kjøpe seg inn i konseptet deres. Det er et velkjent faktum at 90% av franchise konsepter som er etablert i mer enn to år er usannsynlig å mislykkes. Derfor er du også lite sannsynlig å mislykkes, noe som gjør utlån deg penger mer attraktiv.
 3. 3
  Forstå tallene. Når du ber om penger - og det spiller ingen rolle hvem du spør det fra - långiver eller investor vil ønske å sørge for at du kjenner dine tall innsiden ut. Du må ha denne informasjonen for hånden. Du må vite nøyaktig hvor mye du vil og hva det er for - ned til siste øre eller krone. Du må vise når du vil være lønnsomt og hvordan du vil bli lønnsomt basert på en troverdig prognose av fremtidige kostnader og salg. Dette er noe som vil bli støttet opp av din forretningsplan - som er noe du bør være i stand til å referere til uten egentlig å se på det.
 4. 4
  Få ditt innskudd sammen. Hvis du kan sette sammen 30% eller 40% av de pengene du trenger for å starte en bedrift, eller kjøpe en bedrift så en bank er mer sannsynlig å godkjenne lån for resten. Denne store pengebeløp viser engasjement. Det er svært lite sannsynlig at du vil være i stand til å heve 100% av pengene fra et lån. Dette betyr at du må begynne å spare minst 10% - de aller minste. Hvorfor ikke sette en mer aggressiv mål? Hva beløpet kan du begynne å spare hver måned? Åpne konto i dag! Begynn å spare! Kan dette være en fem-årig prosjekt? Er du villig til å spare i løpet av de neste fem årene? Dette er en livsforandrende hendelse - hvorfor ikke? Hvis du er forberedt på å gjøre dette, vil du ha en forpliktelse til å være en suksess.
 5. 5
  Få forretningsplanen høyre. Banker eller investorer vil studere din forretningsplan i detalj. Dette betyr at du må finne ut alt som er å vite om det markedet du går inn eller produktet eller tjenesten du skal gi. Vet hvem konkurrentene er. Kjenn dine konkurrenters omsetning, overskudd, styrker, svakheter og historie. Hvis du vet dette, og det er representert i planen så sjansene for å heve penger bli bedre. Hvis du ikke har denne kunnskapen på fingertuppene, så hvorfor skal noen låne deg en krone eller øre?

Tips

 • Forskning og kjøpe moderne utstyr.
 • Ikke forvent en lett start.
 • Ikke gi deg selv en innrømmelse.
 • Kjøpe eiendom.