Wkono

Hvordan kjøpe skrap gull

Så du ønsker å starte en Cash for Gold Business? Vel, klapp deg selv på ryggen, er Cash for Gold Hot Hot Hot akkurat nå, noe som er gode nyheter. Den dårlige nyheten, vil du ha mye konkurranse (Avhengig av hvilken del av landet du er fra). Så har massevis av erfaring med dette er hvordan man skal starte en Skrap Gold Kjøpe Business-eller bare for å kjøpe Skrap Gold:

Trinn

Hvordan kjøpe skrap gull. Lære verdien av skrap gull som er lett å finne ut.
Hvordan kjøpe skrap gull. Lære verdien av skrap gull som er lett å finne ut.
 1. 1
  De hvorfor?: Hvis du er bare ute etter å kjøpe Skrap Gold, en gang avtale, er det veldig enkelt. Bare spør alle de folk du kjenner om de har noen gull de ønsker å selge eller om de vet om noen som ikke har gull de ønsker å selge. Kommunisere dine ønsker å kjøpe skrap gull med kollegaer og medarbeidere, og til og med den søte servitør-som du håper er å sjekke deg ut. Etter hvert vil du finne noen som ønsker å selge deg sitt gull! Men hvis du er interessert i å gjøre dette flere ganger, så det krever litt finesse, litt planlegging og en masse vet hvordan, så here we go:
 2. 2
  Lære verdien av skrap gull som er lett å finne ut: Ta Spotprisen på gull (hva gull er handel for) og dele det med 31.1 å få Grams eller 20 for å få pennyweights. Så Multipliser dette tallet ganger Purity Nivå (prosentandel av gull) og du har verdien av gull. Her er enkelt eksempel: A. Spot Pris: 750€ / 31,1 = 25€.15/gram av 24K. Så ett gram 24K er verdt 25€ 0,15 under en 750€ spotpris. B. Hva med 14K? Bestem renhet ved å dele 14k/24k = 58%, så ett gram 14k ville 25€ 0,15 x 58% = 15€ 0,64. Nå har du fått det. C. regne ut hvor mye du ønsker å betale. Sjekk ut din lokale konkurranse og pris deg selv deretter.
 3. 3
  Licensing: I USA trenger du en lisens til å kjøpe og selge gull, for å være en Skrap Gold Kjøper. Hvis du kjøper og selger uten lisens du er i strid med din Citys lover i så fall kan du bli tatt opp på kostnader. Så har du to alternativer: 1. Få en lisens eller to. Arbeide med noen som allerede har konsesjon som en megler / kjøper. Selvfølgelig vil begge alternativene koste deg penger, og hver av dem har sine fordeler. Hvis du er klar for den dype enden, vil jeg anbefale bare Starte egen bedrift, men hvis du trenger å lære det først, se potensialet og utvide, deretter det andre alternativet kan roe deg best. Sørg for å finne et godt selskap å jobbe med så dette er viktigst.
 4. 4
  Reklame: Denne delen avhenger av om du går i virksomhet alene eller hvis du er for å bli en megler med et selskap og kjøpe det på deres vegne. Hvis du skal gjøre dette med et legitimt selskap sørge for at de lærer deg ins og outs av markedsføring, og at de gir deg noen ideer. Noen selskaper kan også gi deg eksakte markedsføring plan, mens andre vil forlate deg ut på egen hånd. Prøv å gå med den tidligere heller enn senere. Her er noen markedsføring ideer likevel: Du kan prøve gratis metoder, som CL, Online Marketing, blogger, etc og betalt for annonser som trykte annonser, online, radio og TV. Som med enhver bedrift, er dette den største delen, og det koster penger.
 5. 5
  Når du er oppe og går og å tjene penger, gratulere deg selv. Nå stopper og realisere det tid for å tjene enda mer penger! En Cash for Gold Business kan gjøre en masse penger! Noen kjøpere kjøper gull for så lite som 20cents til dollaren, mens andre betaler så mye som 70cents til dollaren.

Tips

 • Sørg for å få minst 75cents til dollar når du kjøper på vegne av noen andre og mer når du begynner å gjøre høyt volum.
 • Når du arbeider som Broker, sørg for at du faktisk jobber som megler, noe som betyr at du vil få papir arbeid å fylle ut. Hvert salg skal dokumenteres, slik at butikken du jobber for skal gi deg dette.
 • Sørg for å få markedsføring retning og en måte å generere kontanter for gull kjøp. Det er ingen verdi av å være en megler dersom du ikke mottar markedsføring hjelp.

Ting du trenger

 • Lisens: Få en Licence eller Arbeid med noen som har en lisens
 • Cash: Ikke mye, men nok til å kjøpe noen gull.