Wkono

Hvordan få en jobb uten noen referanser

Noen ganger kan en mangel på en referanse er en realitet noen arbeidssøkere ansikt. Det kan være som et resultat av å være ute av arbeidsstyrken i lang tid, flytte utdanningen eller utenlands eller hvor din eneste referanse er sjefen du ga fuglen til når du dro. Er det håpløst? Nei, det er ikke, det er ikke lett, men det er noen ting du kan gjøre for å bedre sjansene dine for å få jobb uten å ha en referanse.

Trinn

Hvordan få en jobb uten noen referanser. Forstå hensikten med en referanse.
Hvordan få en jobb uten noen referanser. Forstå hensikten med en referanse.
 1. 1
  Forstå hensikten med en referanse. For arbeidsgiver, referanser fortelle dem hva andre synes om deg, både som arbeidstaker og som person. De er en måte å sjekke at du kan utføre i henhold til nødvendige standarder i jobben og om du er en lagspiller, en god leder eller leder, etc. og sannsynligvis vil passe inn eller føre til ubehagelige problemer som ikke ellers hopper ut fra din CV og intervju prosess.
  • Mange vil insistere på dagens dommere fordi de tror dette gjenspeiler hvem du er nå. Være klar over dette, men ikke la det gulvet du.
 2. 2
  Vurdere hvorfor du tror du ikke har referanser / dommere. Det er flere muligheter som kan være aktuelle for deg:
  • Hvis du har vært ute av arbeidslivet for en tid (på grunn av slike ting som å oppdra barn, sykdom, fengsel, etc.), så du kan føle at den som kunne gå god for deg er ute av kontakt / utdatert med din nåværende ferdigheter satt.
  • Hvis du forlot en god jobb for å bli med i en start-up som floppet, kan du føle for flau eller irritert å ha noe å gjøre med oppstart ansatte som din referanse.
  • Hvis du har flyttet, kan du være bekymret for at det er for vanskelig å komme tilbake i kontakt med mulige dommere der du pleide å bo.
  • Hvis du føler du har brent broer i en tidligere jobb ved å ringe sjefen og firmanavn og storming ut, har du sannsynligvis ikke føler du kan ikke slå til dem for en god referanse.
 3. 3
  Arbeid gjennom dine grunner for å se om de er fornuftige, eller bare unnskyldninger du skremmer deg selv med. I noen tilfeller kan du være å diskontere en rekke alternative muligheter ut av frykt, bekymring og grunnløse antakelser. I andre tilfeller kan det være riktig, men det finnes alltid løsninger. For eksempel:
  • Hvis du føler at du har vært ute av arbeidslivet for lenge, ikke gi etter for-spøkelset tid. Folk som likte arbeidet ditt stil vil ikke ha glemt det i mellomtiden - i det minste gi dem en samtale for å se om de hadde noe imot å støtte din jobbsøknad som dommer. De kan bare si ja eller nei, og hvis de sier ja, er du klar. Også tenker utover "arbeid". Hva frivillig arbeid har du gjort? Hvem kan gå god for deg på en skole, kirke, samfunn gruppe, etc.? Kjenner du en rimelig fjernet venn av familien i næringslivet, myndigheter eller andre organisasjoner som kan gå god for deg?
  • Hvis du ble sparket eller sluttet, kan du ikke ønsker å bruke som arbeidsplass som referanse. Men dette kan se mistenkelig. I stedet for irritasjon og ser utover de personer som opprørt deg og ser til jevnaldrende på nivå, og selv folk du overvåket som kan gi tilbakemelding på hvor godt du overvåke. Tydelig, se til dem du stoler på når du ber om hjelp. Vær oppmerksom på at noen referanse brikker vil spørre uansett, så du er mye bedre å velge hvem enn å ha din fremtidige arbeidsgiver samtalene i og snakker med en tidligere sjef som fortsatt hater deg.
  • Hvis du brente broer, og ikke ønsker å bruke den arbeidsplassen som en referanse, få ting gjør litt vanskeligere. Enten prøve den forrige forslaget om å finne en pålitelig peer på nivå eller en annen veileder / boss enn den du hadde det ut med, eller svelge stoltheten din og ta den tidligere sjefen ut til lunsj og forklar situasjonen. Til slutt kan du finne måter å unnskylde din mangel på å bruke dette selskapet som høres troverdig, slik som å tro at din direkte overordnede hatt siden venstre, men det kan ikke vaske, særlig hvis den potensielle arbeidsgiveren sjekker uansett. Vær oppmerksom på at i noen jurisdiksjoner om at personvern og andre lover hindre folk fra å spørre utover dine valgte dommerne - i dette tilfellet, har du overtaket.
 4. 4
  Intervju godt. En av dine beste aktiva er å intervjue så godt at de vil ha er deg og dommerne en side problem for dem, for å binde opp de siste trådene. Hvis du virkelig kommer over som den personen de vil uten tvil, og du må tærne forsiktig rundt en mangel på referanser, kan du få mer spillerom med å ha mindre eller kanskje ingen dommere. I noen tilfeller vil et godt intervju unnskylde deg fra å måtte gi en aktuell dommer, spesielt hvis du har gjort det klart at du ønsker å forlate din nåværende jobb / forlot det å forfølge bedre muligheter.
 5. 5
  Snakk direkte til menneskelige ressurser. Du må være ærlig med dem som kan hjelpe deg. Det kan overraske deg, men det er ikke så uvanlig for folk å heve en mangel på referanser som et problem når du søker jobb. Åpne opp for det menneskelige ressursene person og forklare at "for X grunn", trenger du ikke dagens referanser og søke deres råd. Hvis du kan, gi karakter referanser fra venner, naboer og folk du har meldt seg frivillig med.
  • Vær ærlig og høflig, minst om utvidet tid ute av arbeidsstyrken, om en mangel på tillit i tidligere dommere huske deg, eller om out-of-town dommere. Forklar hvorfor du føler at du ikke har en dommer - det er ganske mulige menneskelige ressurser vil se potensielle dommerne at du har gått glipp av.
 6. 6
  Forbedre din kilde til dommerne når du er lav på dem. Hvis du ikke ønsker å legge alle eggene i en kurv så langt som dommere går, kilde dem fra andre steder ved å bli involvert i lokalsamfunnet. Noen ting du kan prøve inkluderer:
  • Nettverk. Nettverk er uten tvil den mest effektive måten for en arbeidsgiver å finne "den rette personen". Vi har alle mange venner som er ikke bare på ulike felt, men kan være din billett til å sitte ned ansikt til ansikt med den som er ansvarlig for ansettelser. Dette setter automatisk i en mye sterkere posisjon enn de tonnevis av gjenopptar som kom inn på kontoret hans den dagen, hvorav mange aldri vil bli lest.
  • Prøv frivillig. Være et kjent ansikt og noen som kan være klarert. Det er en referanse som ingen andre, og de fleste frivillige arrangører / ledere vil gjerne tjene som en referanse på dine vegne - ja, det er en måte å tilby anstendig payback for din generøse innsats. Hva er fint om dette er at det vil sannsynligvis være svært positivt fordi frivillige tendens til å fremstå som svært nyttige, positive mennesker.
 7. 7
  Hold kontakten med dine referanse kilder. Lær din lekse og dyrke dommere fra nå av. Når du har fått jobben din, ikke slipp dine dommere - holde kontakten med dem og la dem få vite hvordan du gjør og også tilbud om å være deres dommer hvis relevant. Videre dyrke nye mulige dommere til alle tider. Du vet aldri når du trenger dem.
  • Unn referanse kilder som en eiendel i bli tatt vare på. Alltid takke dem for deres tid og innspill - tross alt, de blir raus i å gi av sin tid til å videresende dine interesser.

Tips

 • Oppgi ikke dommerne i din CV. Generelle referanser er ikke en god idé, og du bør tilpasse som du velger som dommer i henhold til jobben du skal. Hvis du er jobbsøking for alvor, kan det hende du må vri dommere i tilfelle de er "forslitt".
 • Tenk ut av den velkjente boksen og løse problemet gjennom handling. Sitter rundt gnager neglene ikke vil endre det - i hvert fall spørre folk, uansett hvor langt tilbake de går, hvis de vil være en dommer for deg. Online kontakt evner har endret den enkle som dette kan gjøres nå, og mange mennesker elsker å vite hvordan du gjør år senere.