Wkono

Hvordan finne en jobb i en treg økonomi

Mange mennesker finner seg selv på jakt etter en ny jobb i løpet av en treg økonomi. Du kan ha blitt permittert på grunn av de vanskelige økonomiske tider på grunn av nedbemanning eller trenger å finne en ekstra jobb å få inn ekstra inntekter. Hold lesing for noen grunnleggende tips og ideer for å gjøre deg mer konkurransedyktig og finne en jobb når svært få synes tilgjengelig.

Trinn

Hvordan finne en jobb i en treg økonomi. Sett en ettermiddag til side for å se over "eller CV.
Hvordan finne en jobb i en treg økonomi. Sett en ettermiddag til side for å se over "eller CV.
 1. 1
  Sette ord ut. Bruk dine eksisterende kontakter og til din fordel.
  • La folk få vite at du er på utkikk etter en jobb.
  • Spør venner og tidligere kolleger for å holde deg oppdatert om de hører om noe.
  • Hvis du jobber og trenger en ekstra jobb bør du snakke med din nåværende veileder. La ham / henne vet du er ute etter å finne en deltids- jobb for ekstra inntekt. La dem vite at du ikke vil la det komme i konflikt med din primære jobb. Du vil ikke ha dem forutsatt at du er ute å forlate bør jungeltelegrafen gjøre det tilbake til dem. De kan vite om en løsning i bedriften din, eller de kan være i stand til å hjelpe deg med å få inn litt ekstra penger uten å finne en annen jobb.
 2. 2
  Sett en ettermiddag til side for å se over "eller CV. Nå er en utmerket tid til å vurdere din CV ', gjøre endringer, revolusjonere format, etc.
  • Tenk å få en god venn eller to sammen og har en CV 'session. Det er flott å ha noen der for å sprette ideer og formuleringer rundt. Bringe dem har sine CVer og alle kan nytte. Dette er spesielt nyttig hvis vennene dine har gode CVer og skrive godt.
  • Gjenoppta 'eksempler er tilgjengelig på nettet, men du kan også finne bøker tilgjengelig i biblioteket eller bokhandelen med flere eksempler.
  • Ta deg god tid og virkelig se på måter å forbedre den. Ved å sette tid til side kan du gjøre den til din primære fokus.
  • Bryte din CV 'ned. Evaluer hvert ord, hver setning og hvert avsnitt. Gjør din CV 'det aller beste det kan være.
 3. 3
  Vurdere din kompetanse. Din unike kombinasjon av gjør deg mer allsidig enn du kan gi deg selv kreditt. Tenk om andre jobber, karriere felt, bransjer som bruker lignende ferdigheter. Du kan begrense søket til et kjent industrien, men kan øke dine muligheter ved å fokusere på dine ferdigheter heller enn arbeidet historie.
 4. 4
  Se etter stillinger som bruker dine ferdigheter og ikke fokusere på den type selskap. Det kan ikke være i samme felt du var i, men i et felt som samhandlet med din tidligere jobb. Tenk på leverandører eller andre selskaper som jobbet med eller konkurrerte med din tidligere jobb. Du kan ha jobbet for et boliglån selskapet før, men de samme ferdighetene kunne gjøre det bra å selge forsikring eller arbeider i økonomiavdelingen på et sykehus.
  • Noen selskaper finner ansatte ved å se på konkurransen. Hvis du er ute av arbeid, og det er ingen umiddelbar konflikt bør du se på din tidligere konkurranse. De vil sette pris på din kunnskap om bransjen.
 5. 5
  Se på nettet og legge inn fullført ", men ikke bare stoppe der. Du må aktivt søke på jobber.
  • Innser at noen selskaper med høy omsetning sende intervju forespørsel e-post til de fleste alle. Ikke kast bort tiden din med arbeidsgivere som ser ut til å spamme deg. Disse ofte dra nytte av desperate mennesker på jakt etter jobber. Det kan være best å ikke kaste bort tid, penger eller energi. Hvis det virker for godt til å være sant er det som regel. Ikke kjør 400 miles for et intervju på et hotell konferanserom for et selskap som aldri har hatt en samtale med deg.
  • Det er flere anerkjente online jobb søkemotorer. Legg inn din CV 'til flere, og gjøre informasjonen offentlig til. Med anerkjente nettsteder informasjonen vil være søkbar for arbeidsgivere som ønsker å ansette, men vil ikke bli sett av publikum.
  • Ikke glem å se etter by basert jobb søkesider. Større byer kan tilby dine spesifikke for å finne jobber i det området.
  • Pass på at du bruker viktige setninger i din CV. Dette vil hjelpe din CV til å dukke opp i flere. La ut lønn informasjon. Det kan diskvalifisere deg for enkelte jobber. I en dårlig økonomi er det bedre å la deg åpen for å forhandle.
 6. 6
  Se på statlige, lokale og føderale jobb områder.
 7. 7
  Se i den neste byen. Mindre byer er ofte hardt rammet av virksomheten nedleggelser. Det kan være på tide å se til den nærmeste store byen. Det kan være færre folk med dine ferdigheter ser det.
  • Du må kanskje pendle og investere i en rimeligere bil, men du kan ha en fast jobb.
  • Snakk med din ektefelle eller partner om omplassering.
 8. 8
  Se etter stillingsannonser på nettsteder som er knyttet til ønsket karriere feltet. Mange felt har nettsteder dedikert til næringen og du kan finne en klassifisert delen. Hvis feltet er hardt rammet av økonomien du kan stå overfor enda mer konkurranse. Du må kanskje se på andre bransjer.
 9. 9
  Søk etter selskapet. Siden den elektroniske sitter ofte belaste arbeidsgiverne mange selskaper satt opp sine egne jobb nettsteder. Se på de selskapene du vil jobbe for og sjekke deres nettsider for jobb sider.
 10. 10
  Aldri undervurder kraften av et ansikt til ansikt møte. Jobbsøk er enkelt, og du kan gjøre dem i pyjamas, men de kan ikke være så effektive. Mange folk ser etter en jobb i en treg økonomi slik at områdene er oversvømt med arbeidssøkere.
  • Skriv ut opp din CV og gå kaldt ringer. Besøke eller ringe bedrifter og spørre om de ansetter. Finn ut navnet på den ansette manager og sende eller levere en CV 'lokalt til hans / hennes oppmerksomhet.
  • Unngå mandager. Disse er som regel hektiske dager.
  • Det tar initiativ til å stoppe ved eller hånd levere en CV '. Det står en god sjanse til å gjøre den til noens skrivebord. Med så mange mennesker på jakt etter arbeid du må gjøre det du kan for å skille seg ut og gi deg selv et forsprang.
 11. 11
  Fest og et følgebrev. Det sparer dem for tid og du virker mer imøtekommende. Mange ansette ledere foretrekker minste motstands vei. Det er også en god måte å "kalle drop" uten navn slippe i samtalen. Hvis du har gode referanser du kan tjene noen umiddelbar troverdighet.
 12. 12
  Kontroller dine egne referanser først.
  • Ring hver og en av dine referanser. Spør om du kan liste dem som referanse. (Du bør ha spurt dem før du listet dem.)
  • Ikke alle mennesker liker å bli oppført eller ønsker å gi referanser.
  • Kontroller adressen og telefonnummeret er fortsatt aktuell. Noen kan ha hatt en endring i tittel eller kan ha flyttet på.
   • I tillegg til å sørge for at informasjonen er korrekt kan du informere dem om din jobbsøking. De kan vite om noe og kan bidra til å sette deg i kontakt med andre mennesker. (Husk at dine nettverk ferdigheter!)
   • Ved å la kjenner dem vil de også være forberedt og ikke overrumplet av en potensiell referanse sjekk. De kan svare på disse spørsmålene mer hensiktsmessig enn om de hadde blitt tatt av vakt.
   • Ved å la dem vite at du kan også håper de vil være mer tilbøyelig til å returnere en referanse samtalen mer omgående. De vil være tilbøyelig til å "se opp" for samtalen når de forstår alvoret involvert.
 13. 13
  Vurdere å sjekke dine egne referanser. Hvis din CV 'er sikre intervjuer, men potensielle arbeidsgivere kan ikke synes å få et tilbud det kan være noe fishy med en av dine referanser. Du må kanskje gjøre noen diskrete detektivarbeid for å skylle ut en dårlig referanse.
  • Har en moden voksen venn eller et familiemedlem ringe dine referanser. De bør høres profesjonell og objektiv. De bør ikke nevne de kjenner deg, men bør posisjonere seg som noen fra en "potensiell arbeidsgiver" hvem som ringer for å sjekke referanser. (Se tips.)
  • Har dem be de mest grunnleggende spørsmål: ". Jeg ringer for å sjekke referanser for potensiell arbeidstaker Jeg ringer for å sjekke referanser for" Ditt navn "... Vil du anbefale dette person for en (markedsføring, salg, administrasjon, detaljhandel, etc.) stilling? " "Hvorfor?" Følge opp spørsmål kan være: "Vil du re-ansette denne personen hvis du kunne?" "Er denne personen ansvarlig og pålitelig?"
  • De fleste selskaper kan bare bekrefte sysselsetting datoer og kan ikke komme inn spesifikke detaljer. Hvis de begynner stamgjest rykter eller personlig informasjon du bør varsle noen høyere opp med selskapet. Personlige referanser kan avsløre så mye som de ønsker.
  • Kontroller alle dine referanser er å gi positiv referanse informasjon. Hvis noen er for vanskelig å ta kontakt, ikke vil returnere samtaler, eller høres negativ eller mindre enn begeistret for å være en referanse du bør vurdere å fjerne dem som referanse. Folk har ofte oppført noen som en referanse (selv med tillatelse) bare for å ha den referansen gi negative tilbakemeldinger til den potensielle arbeidsgiveren.
 14. 14
  Sørg for at din CV 'og følgebrev er trykt på kvalitet papir. Prøv en annen farge enn hvit. En travel leder kan ha mye papir på pulten sin og du ikke vil at CV "for å bli blandet opp i bunken med standard hvitt kopipapir. Du ønsker din CV "for å skille seg ut, selv om det er på en elfenben eller grå tonet gjenoppta papir. Hvis du må bruke hvit investere i kvalitet papir med tekstur og tykkelse. Gjør alt du kan for å gjøre det enkelt for dem å finne den, lese den og handle på det.
  • Prøv din lokale rabatt butikken kontor forsyning seksjon for CV 'papir. Det vil trolig være rimeligere enn kontoret forsyne butikkene.
  • CV 'kvalitet papir koster mer, men det er en berettiget investering.
 15. 15
  Ta en dag og Stopp så mange som mulig. Lag en plan før du forlater huset for å gjøre kjøringen så effektiv som mulig. En krone spart på gass og en times tid spart på kjøringen kan legge opp.
  • Kom deg ut tidlig og ikke vente til tre eller fire på ettermiddagen (med mindre din karriere feltet rettferdiggjør senere samtaler). Ved sent på ettermiddagen folk har sjekket ut mentalt, har fått opptatt, igjen for dagen, etc. Ved å stoppe tidlig er det en bedre sjanse til å gjenoppta 'havne på rett pulten dager slutten.
 16. 16
  Lag en moden e -postadresse. Det er gratis og kan spare deg noen forlegenhet eller misforståelser.
  • "Beerdrinkinggurl @..." kan ha vært kjølig i college, men du bør virkelig bruke noe mer profesjonelle.
  • Bruker navnet ditt er en god innsats. Ikke bare er det logisk, men det er også lett å få øye på din e-post i innboksen deres senere. Prøv dittnavn @... eller noe lignende. Legge rare symboler kan føre til en feil når de sender deg en e-post, og du kan aldri få det. Hold det enkelt.
 17. 17
  Kle seg som du ville kle for en når du går jobbsøking eller karriere messer. Du vet aldri om den ansette manager kan være i stand til å møte med deg umiddelbart, eller bare se deg i lobbyen.
 18. 18
  Være veldig høflig til resepsjonisten eller noen andre du møter på sitt kontor. Enkelte selskaper bruker andre kontoransatte for dekning når resepsjonist skritt bort fra skrivebordet. Du vet aldri hvem du snakker med, og det kan være en viktig person. De vil være en å passere din CV 'på. Du ønsker ikke dem til å feste et notat til det å fortelle ansette manager du var en dust. Si behage og takk.
  • Hvis lobbyen er fullpakket du kan vente til mesteparten av folket har gått gjennom. Tillate folk å gå foran deg hvis nødvendig. Du kan være på jakt etter informasjon, og som kan ta mer enn ett minutt. Du ønsker å bekrefte stavemåter og titler å ta informasjonen korrekt.
  • Noter resepsjonisten navn mens du er der. Du kan si hei til ham / henne ved navn når du leverer informasjon når følgebrev, etc. er tilpasset for selskapet og ansette manager. Husk, dette er den personen som vil passere din informasjon sammen. Det koster ikke noe å gjøre et godt inntrykk og være høflig. Bygge en rapport kan gå en lang vei spesielt når markedet er tøft. Et smil og et vennlig ord kan lande din CV 'på toppen av bunken.
  • Prøv å finne ut navnet på avdelingsleder og dirigere informasjon til dem. Noen ganger human resource manager sitter på CV til ledere spør. Ved å sende det direkte til avdelingsleder kan du kutte ut midt mann og få en fordel.
  • Du vil sannsynligvis ikke være i stand til å snakke med noen på den tiden. Hvis det er et stort selskap de kan ha en menneskelig ressurser avdeling. Disse menneskene er opptatt, og sannsynligvis ikke se folk på et walk-in basis. Uansett bør du være i stand til å diskutere målene dine bør du kjøre inn i personen mens du er der.
 19. 19
  Bære en bærbar PC og kalender når du er ute jobbsøking. Du kan planlegge et møte på stedet hvis muligheten oppstår, kan du ta notater, og du vil også se forberedt og profesjonelle.
  • Ikke la den i bilen, men bære den med deg til enhver tid.
  • En god dag planlegger størrelse vil også tillate deg å sette inn din CV 'uten å brette den og gi lommer for ytterligere informasjon.
  • Mange har forretnings-kortspor. Når du har muligheten til å plukke opp noen visittkort (de noen ganger har dem setter ut) bør du henge på den.
  • En planlegger er en god organisatorisk investering. Ta opp dine stopper, kontaktinformasjon og følge opp detaljer. Bor organisert vil tillate deg å få mest mulig ut av din tid. Det ville være en skam å tape på en mulighet fordi du ikke ringer for å følge opp på en bestemt dag, eller du ble forvirret eller overveldet. Tenk på din planner som ditt mobile kontor og være nøye med å holde den oppdatert.
  • Se tilbake gjennom notatene hver uke. Du vil sette pris på din fremgang og innsats mer når du ser dem på listen.
  • Holde jobbsøking effektiv vil være bra for moralen og mer kostnadseffektivt. Hvert øre teller i tøffe tider. Utpeke et område i dag planlegger å holde kvitteringer og andre utgifter informasjon for skatteformål.
 20. 20
  Få noen gode intervju / jobbsøking antrekk sammen. En bedrift dress som passer for nesten alle. De fleste ansette ledere vil ikke utsette deg for å være over kledd når du er i en bedrift dress. Dressing for profesjonelle vil ikke skade sjansene dine for å få jobb. Å være til tilfeldig eller under kledd kan koste deg en jobb. Du trenger å være så konkurransedyktig som mulig. Husk, det er mange mennesker på jakt etter jobb, og du må gi deg selv hver fordel.
  • Dersom tidene er spesielt tøff kan du be en venn til å låne en dress eller sjekke lokale butikker. Noen hjelpeorganisasjoner spesialister på arbeidstøy for folk som trenger hjelp. Du kan alltid sjekke dype rabatt butikker. Kjøpe svart, marineblå, grå eller brun vil gi deg mer allsidighet. Du kan endre opp hele utseende med forskjellige skjorter og tilbehør.
 21. 21
  Sjekk ditt område for jobbmesser. Hvis byen er mindre, bør du sjekke den nærmeste store byen. Muligheten til å møte representanter for selskapet ansikt til ansikt kan være verdt turen.
  • Kle ditt beste
  • Ta med kopier av CV 'og referanser
  • Ta med din bærbare PC og kalender
 22. 22
  Google deg selv og din e-postadresse. Sjansen er de vil. Igjen, dette betyr ikke koste deg noe, men noen få minutter.
  • Hvis noen blogger, fora, osv. dukke opp i søk kan du gå til denne siden og endre brukernavn for varigheten av din jobbsøking. Dette er spesielt viktig hvis du gjør fiendtlige innlegg eller delta i diskusjonen på forumet som kan være politisk, våget 'eller noe annet enn profesjonelle.
 23. 23
  Privatisere noen sosiale nettverk kontoer og sørge for at profilbildet ditt er hensiktsmessig og smigrende. Selv om de ikke kan se siden bildet ditt kan dukke opp.
 24. 24
  Hold et øye med. Leter du etter en jobb og å ha en jobb er ikke det samme. Ikke lad dyre dresser til et kredittkort du har ingen mulighet til å betale. Det er tøft der ute, men du må være smart.
  • Husk å holde orden på alle dine og utgifter. Mange jobbsøking utgifter og kjørelengde er fradragsberettiget.
 25. 25
  Betal din mobiltelefon og internett regninger for å unngå avbrudd. En frakoblet mobilnummer eller en returnert e-post vil ikke sende et godt budskap om din oppmerksomhet på detaljer eller pålitelighet.
  • Du må kanskje redusere dine minutter for å holde regningen under kontroll, men unngå en plan som vil koble tjenesten for å gå over dine minutter. Hvis du trenger å bytte leverandører gjør at du kan beholde ditt gamle nummer før du begynner å søke arbeid ved hjelp av det gamle nummeret. Tenke fremover før du bruker din nåværende nummer for enhver jobb søk. Hvis du forventer å endre tallene i de neste 3-6 månedene du bør sikre en fasttelefon eller gå videre med endringen.
  • Vurder å bruke en gratis web posttjeneste (Gmail, Yahoo mail, etc.) for notering på jobbsøking materialer. Dette er spesielt viktig hvis din nåværende e-post er gjennom kabel-leverandør. Hvis du bor arbeidsledig vil du sannsynligvis trenger å avbryte kabelen. Ved å holde en gratis e-postadresse din jobbsøking ikke vil bli berørt.
  • De fleste arbeidsgivere ikke vil prøve igjen i morgen eller senere i dag. Når du har gått glipp av samtalen eller e-post muligheten er tapt. Husk det er mye konkurranse med så mange mennesker på jakt etter jobber. Hold på ballen.
 26. 26
  Få nok hvile og prøve å holde en business plan. Du må starte dagen tidlig på jobb jakt dager, og du kan ha arbeidsgivere ringer deg i morgen.
  • Motstå trangen til å være oppe sent og sove før middag.
 27. 27
  Ikke gi opp. Hold sjekke jobbsider daglig. Drømmejobben kan bli lagt ut og fylt i en uke. De få ledige jobber ikke bor ubesatt lenge.
  • Følg opp med folk du har møtt eller intervjuet med. Noen ganger følge opp er det som får deg jobben.
  • Send en takk kort til alle ansette manager som intervjuer deg i person. Igjen, noen ganger er det oppfølging og oppmerksomhet til tjenesten som får deg jobben.
 28. 28
  Vær forsiktig med forbruket ditt. Jobbsøk tar lengre tid, og du må kanskje lete lenger for å finne den rette anledningen. Kutt ut alt unødvendig.
  • Begrense måltider ute med venner så du har midler til å delta i nettverk lunsjer i stedet.
  • Unngå å kjøpe noen klær som ikke kan brukes for et intervju eller en ny jobb med mindre det er et absolutt behov. Du vil ønske du ikke hadde kjøpt som ski jakke når du skraper midler sammen for å kjøpe bukser for et intervju. Unngå å kjøpe noen luksus elementer for fritid når du kan investere de pengene i CV 'forbedring, gass penger for jobbsøking eller holde din internettleverandør oppdatert.
  • Ikke lad alt forutsatt at du har en jobb neste måned for å betale den av. Du bør unngå å lade noe på kredittkort mens du er arbeidsledig.
 29. 29
  Lette tilbake til å bruke når du lande en jobb. Ikke gå nøtter når du får en ny jobb. Husk at siste person ansatt vanligvis den første personen sparken.
  • Selv om du blir ansatt i selskapet kan også ha permitteringer. Lagre alt du kan i tilfelle den nye jobben er ikke så permanent som du hadde håpet. Når du bruker bør du bruke pengene klokt.
  • Sett bort penger hver uke mot en besparelse og fange opp noen regninger. Det kan ta sin tid før du virkelig har unnværes inntekt når du er ansatt. Hvis du finner deg selv permittert igjen snart du kan ha nok i besparelser å opprettholde din neste jobb søk.

Tips

 • Sjekk med ditt lokale arbeidsledighet kontor. De kan ha flere oppføringer, gjenoppta 'tjenester eller råd for å finne en jobb i ditt område. Du kan være i stand til å søke om arbeidsledighet, avhengig av situasjonen. Noen har tilgang til rådgivere for å hjelpe deg med påkjenninger av arbeidsledighet og økonomien.
 • Aldri kommer over som desperat. Prøv å forbli trygg og tenker på alle grunnene til at de bør ansette deg. Tenk på alle de ferdighetene du kan ta med til deres bedrift og hvordan du kan hjelpe deres bedrift.
 • Ikke start en jobb søk med en full postkasse. Rengjør det ut og holde den ren. Noen ganger kan en manager vil bare ha tid til å ringe én gang. Hvis du savner det, eller vente til lenge du kan gå glipp av sjansen.
 • Ikke gjør gjenoppta en komplett arbeid historie. Fokuser på dine prestasjoner og sterke sider. For mange detaljer kan føre leseren til å sone ut og ikke lese hele stykket. Med så mye konkurranse for så små jobbene du vil at de skal få en god følelse for ditt arbeid ferdigheter, men ikke bar dem med overdreven detaljer.
 • Din lokale helsestasjon kan være i stand til å gi deg mental helse rådgivning eller behandler sykdom for liten eller ingen kostnad hvis du er arbeidsledig. En mangel på midler bør ikke hindre deg fra å søke hjelp hvis du finner deg selv i nød. De tøffe økonomiske tider kan føre mange til å føle seg desperat, panikk, deprimert eller suicidal. Hvis du føler at du trenger støtte fra en psykiatrisk profesjonell du bør se etter din lokale mental helse kontor. Akuttmottak vil også akseptere deg med ut betaling på forhånd. Hvis du er i krise bør du søke medisinsk hjelp på en gang. Du kan alltid betale den medisinske regninger i avdrag eller gjøre en avtale når du er ansatt.
 • Ikke gå for corny eller altfor ambisiøse klingende e-postadresser. "Marketingguru9008 @..." kan høres trygg for deg, men folk du sender din informasjon til vet ikke din personlighet. Du kan komme over som forgjeves eller dum. Ha en moden e-postadresse. De mest profesjonelle seg vanligvis inneholder et navn. Det kan gjøre det enkelt for den ansette manager å komme i kontakt med deg senere. De kan sjekke e-posten for ditt navn eller søke sin datamaskin. De kan også gjøre dette lenge etter at CV 'har blitt arkivert bør du gjøre inntrykk på det første møtet.
 • Besvare telefonen på en profesjonell måte, spesielt når et nytt nummer som ringer. "Hei, dette er Your Name" er en god start. Ikke prøv å svare på det når du er et sted høyt eller kan ikke ha en samtale. Prøver å ringe en leder tilbake fra badet på en konsert er ikke til å høres veldig hyggelig. * Sjekk nummeret før du svarer. Hvis du ikke er våken eller fortsatt i sengen når de ringer deg kl 11 bør du ringe dem tilbake når du kan ha en intelligent samtale og lyd våken.
 • Pass opp for en tjeneste som ønsker å belaste penger for å hjelpe deg å finne en jobb. Anerkjente hodet jegere er betalt av selskapet og ikke av arbeidssøker.
 • Sørg for at din utgående talemelding er tydelig og profesjonell. Din favoritt sang kan virke støtende på noen ansette ledere. Husk at du ønsker å appellere til så mange mennesker som mulig når det er så mye konkurranse om den samme jobben. Ta med ditt navn og en profesjonell melding. På den måten de vet de nådd deg.
 • Sjekk dine meldinger daglig, og returnere deres samtale eller e-post så snart som mulig.
 • Med mindre det er noen i huset ditt som kan ta beskjeder og stafett informasjon riktig bør du bruke mobiltelefonen din. Du ønsker ikke din bratty søster eller tenåring å svare på telefonen frekt når noen ringer om en jobb. Du må kanskje ha en familie møte for å diskutere telefon etikette og meldingen tar før du starter din jobbsøking. Forklare alvoret av å finne en jobb, og det er vanskelig å finne en i tøffe økonomiske tider. Kanskje hvis alle forstår alvoret de kan være avhengig. Legge inn et notat ved siden av telefonen som en påminnelse.
 • Har en moden venn samtale for å sjekke dine referanser. Ikke skjule din stemme eller samtale fra telefonen. Sperre nummeret og ringe i vanlig arbeidstid. Hvis noen spør de bare kan si ikke kjent med bedriften og de jobber freelance å sjekke referanser for en hodejeger / vikarbyrå. De fleste arbeidsgivere / personlig referanser vil bli fornøyd med svaret, og ikke press den som ringer for endeløse detaljer. Det er teknisk lyve, men hvis du har hatt jobber som faller gjennom dere kan ha en referanse sabotere din innsats.
 • Hvis du får en jobb du bør sende en takk notat til dine referanser. Dette er spesielt viktig hvis din nye arbeidsgiver nevner en glødende referanse fra noen spesifikke.
 • Send en takk notat til alle som setter deg på innsiden spor etter en jobb som resulterer i et intervju. Jo bedre jobb jo bedre takk skal være. For en flott jobb med et stort selskap du bør sende blomster, sende dem en gave kurv, sende en takk med et gavekort eller tilbud om å ta dem til lunsj. Gjør dette selv om du ikke får jobben, og spesielt hvis denne kontakten er godt koblet til og kan gi deg andre muligheter. Hvis du ikke har råd til det, bør du i det minste sende et notat og forklar at du ville veldig gjerne ta dem til lunsj når du gjør lande en ny jobb.
 • Som en CV "eller CV-skriving trening, prøv å gjøre din CV fra scratch. Ikke se på den gamle versjonen når du gjør det. Når du er ferdig sammenligne de to versjonene. Flette det gode for hver og kast ubetydelige detaljer.
 • Sjekk med din skatterådgiver eller en hederlig skatt stedet for den bestemte jobben utgifter som er fradragsberettiget. Du kan være i stand til å få noen av pengene tilbake i en selvangivelse.

Advarsler

 • Ting er tøft akkurat nå. Depresjon er vanlig etter en jobb tap eller i tøffe tider. Snakke med noen hvis ting begynner å virke som for mye å håndtere.
 • Med så mye konkurranse arbeidsgivere vil være mer selektiv. Ikke ligge på din CV "eller blåse din påloggingsinformasjon. Uærlighet vil ikke bare koste deg denne jobben, men fremtidige muligheter med selskapet. Ikke prise deg ut av jobber ved å søke for mye penger.

Ting du trenger

 • En sterk CV
 • En synonymordbok, ordbok eller andre skriver hjelpemidler.
 • Bestill på CV og følgebrev skriving
 • Telefon med profesjonell klingende utgående melding
 • En passende e-postadresse
 • Kalender og bærbar PC for å skrive kontaktinformasjon og holde avtaler
 • Takkekort
 • Internett og datamaskinen