Wkono

Hvordan få en jobb i New Zealand

Folk flytter til New Zealand for sysselsetting og annen livsstil. Livet down under er aldri den samme igjen for de menneskene som gjør overgangen til et fredelig og vakkert Land of the Long White Cloud. Det er ikke alle dager med vin og roser, imidlertid. Lær om pluss og minuser, før du setter seil!

Trinn

Hvordan få en jobb i New Zealand. Prøv å registrer deg med noen rekrutteringsbyråer når du er kvalifisert til å arbeide.
Hvordan få en jobb i New Zealand. Prøv å registrer deg med noen rekrutteringsbyråer når du er kvalifisert til å arbeide.
 1. 1
  Sjekk med New Zealand innvandring først og fremst for å se om du kan få et arbeid visum / oppholdstillatelse eller arbeider ferie i New Zealand før du kommer. Arbeidsgiverne i New Zealand vil mest sannsynlig bare ansette noen som har hatt et arbeid visum i minst to år hvis du leter etter en profesjonell jobb.
  • Legg merke til at australierne ikke trenger visum.
 2. 2
  Prøv å registrer deg med noen rekrutteringsbyråer når du er kvalifisert til å arbeide. NZ arbeidsgivere og næringsliv er avhengig av rekrutteringsbyråer for deres ansettelse som helhet.
  • Få din CV pusset opp og få hjelp å gjøre dette hvis det er nødvendig.
  • Vær forberedt på å foreta psykometrisk testing. Det er frodig i New Zealand.
 3. 3
  Logg deg inn på jobber. Co.nz eller seek.co.nz. Disse nettstedene tilbyr reklame for de nyeste stillingene. New Zealand jobber er tilgjengelig for folk som er villige til å jobbe som landet er på utkikk etter gode talent.
  • Den lokale auksjon på 'Trade meg "er også et godt nettsted for arbeidsplasser.
 4. 4
  Søke mer informasjon på regjeringens nettsted, som gir innsikt i etterspørsel det er akkurat nå, og informasjon om å få arbeid i New Zealand på arbeidsplasser. Govt.nz.
 5. 5
  Sjekk ut edgazette. Hvis du lærer, se på www.edgazette.gov.nz. Den har en flott liste over alle gjeldende pedagogiske stillinger (de kjører mellom 500-1800 til enhver tid). Lærer aide jobbene ikke krever formell pedagogisk utdanning, også når skolene (vanligvis rural) ikke klarer å finne kvalifiserte lærere, de er autorisert til å ansette dem uten dem.
  • New Zealand er usedvanlig fleksibel, i form av å ansette uten riktig visum og lærer registrering. Du kan godt være ansatt, med den forståelse at, begynner du papirene prosessen, og få det ryddet opp i en rimelig tidsramme.
 6. 6
  Forvent å sette i en normal arbeidsdag. Timer pleier være veldig tidlig starter, men får deg til å gå hjem på en anstendig time også.

Tips

 • New Zealand gjør det enkelt for fagfolk fra alle samfunnslag til å starte et nytt liv der. Lyst på en forandring? Nå er det på tide å prøve det ut.
 • Landet er som drop-dead gorgeous som du kanskje forventer og trafikkproblemer og road rage (utenfor Auckland, hvertfall) er minimal, spesielt av amerikanske standarder. Innbyggerne er (vanligvis) lovlydige. Trafikkregler er tett fulgt av de fleste. Luften er klar, er landskapet grønt. Det er en agrar landet, og maten er rikelig og rimelig billig (selv om den beste lam er eksportert, som driver kjøtt prisene opp).
 • Vurdere å ta et kort kurs eller ansette på deltid, for å få litt Kiwi erfaring: arbeidsgivere ser for å se hvordan du kommer til å passe inn i deres kultur.

Advarsler

 • Med mindre du har en veldig teknisk ferdighet, eller arbeid i et område hvor det er en ferdighet mangel, deretter snakke engelsk med god grammatikk vil kraftig forbedre dine jobbmuligheter. Sikt på en 7 eller bedre på alle deler av IELTS. Mens New Zealand er generelt svært vennlige og forståelse av forskjellige engelske nivåer arbeidsmarkedet er svært konkurransedyktig og høyere nivå arbeidsplasser har en tendens til å gå til dem som snakker engelsk meget godt uavhengig av opprinnelsesland
 • Hvis du går gjennom poengsystemet og må ha dine kvalifikasjoner i forhold til New Zealand standarder etc. være forberedt på at dette kan ta en gang, kan kreve bekreftelse på at du faktisk har graden og det er ikke fake, vil trolig kreve alle opprinnelige dokumentasjon, inkludert sertifikater og mark-ark, og som med andre land, kan være ganske dyrt. Selv om det kan være raskere tillate minst seks måneder for hele innvandring prosessen
 • Mobbing eller trusler er vanlig. Vær forberedt på å stå opp til det eller bli presset om av senior personell i enkelte organisasjoner og offentlige etater.
 • Det er problemer i enkelte NZ skoler med barn å være ekstremt aggressiv, dårlig forberedt, umotiverte, mobbing og overgrep mot andre barn eller lærere.
 • Tjue prosent av alle utdannede Kiwis arbeide og bo utenfor NZ. Det er en grunn til dette, den lønn i New Zealand er ikke så god som mange andre steder, kan været være smertefullt, og "krysset grøfta" (til Australia) er en velkjent måte å bedre rikdom.
 • New Zealand er ikke Australia, ta varme klær. Klimaet er nærmere det av Storbritannia, men litt mildere i vinter og ikke alltid så varmt om sommeren avhengig av hvilken del av New Zealand du vil flytte til.
 • Ikke prøv og få inn frisk mat fra utlandet, vil toll ikke være så glade, og du kan bli bøtelagt tusenvis av dollar (se skilt på flyplassen). Det kan være mulig å få inn noen typer pakket tørket mat, men sørg for at du erklærer den.
 • Avhengig av hvor du kommer fra kjæledyret ditt er sannsynligvis kreve karantene for en stund.