Wkono

Hvordan få billige flybilletter

Flyselskap billettpriser varierer betydelig dag til dag, fra flyselskap til flyselskap. Hvor og når du kjøper billetten også påvirker prisen du betaler. Billettpriser noen ganger varierer så mye at noen hevder ikke to seter på flyet koster like mye med mindre de er kjøpt sammen av samme person. Spar penger på flybilletter og finne billige flybilletter ved å være en smart forbruker.

Trinn

Hvordan få billige flybilletter. Se etter tilbud på nettet.
Hvordan få billige flybilletter. Se etter tilbud på nettet.
 1. 1
  Se etter tilbud på nettet. Noen vil bli tilbudt via auksjoner, andre gjennom nettstedene til flyselskapene selv. Det er en god idé å registrere deg for å sende varsler for avtaler som skjer.
  • Søk online travel nettsteder som travelocity.com, cheapflights.com, expedia.com, hotwire.com, farecast.com, kayak.com, og bestfares.com, etc. (det er også mange flere, nye kommer jevnlig på nett). Sjekk minst tre før du gjør ditt valg, siden prisene kan variere fra hundrevis av dollar.
  • Sjekk flyselskapets hjemmeside. Før du foretar et kjøp på et nettsted, hodet til den faktiske flyselskapets nettside. Noen ganger kan bestille gjennom flyselskapet selv snag du en billigere plass.
 2. 2
  Se nøye på auksjon avtaler. Noen av disse vil tilby svært billige flyreiser fordi folk ikke kan ta en tur de har betalt for, og kan ikke få en tilbakebetaling. Bare sørg for å sjekke at det er mulig å endre billetten fra deres navn til din før du kjøper selv (det er vanligvis en avgift involvert for å gjøre dette).
 3. 3
  Hvis du har dem, bruke hyppige flyger miles når du kan. Prøver ikke å være innestengt i ett flyselskap, men dra nytte av miles når du kan.

Sammenligne priser blant flyselskapene

 1. 1
  Sjekk ut flyselskaper kjent for å tilby billige reisetilbud. De vil ofte overgå sine konkurrenter, men vær nøye med å lese liten skrift. Mange billige flybilletter betyr ingen last bagasje og mange forhold på mangler flyturen (som regel betyr at du mister flyet hvis du savner det, og du må betale på nytt). Noen ganger veldig billige flyreiser er ikke verdt de problemene innlemmet i dem, så vær veldig forsiktig.
 2. 2
  Ringe flyselskapene direkte så snart du vet din reise ramme for å finne sin laveste pris.
  • De fleste flyselskaper tilbyr bare et begrenset antall plasser på hver flyging på sitt laveste prisene og de setene vanligvis selger ut raskt.
  • Tidsrammer og rangere vilkår varierer for hvert flyselskap, men mange forhånd booking rabatter og tilbud er bra før en uke eller to før flyturen.
 3. 3
  Se å reise til lavest klasse mulig. Dette betyr at ingen første klasse, business class, eller økonomi premium class reise. Du bargain-hunter, står fast på baksiden i økonomien "femte klasse". Men hei, hvis du fortsatt få det i ett stykke, er et røverkjøp et røverkjøp!
 4. 4
  Opphold fleksibel på avreise dager og tider til å dra nytte av de billigste flybillettene. Hvis turen er mindre enn en uke, kan det hende du trenger å reise midt i uken til midten av uken. Mange billett avtaler krever en lørdag opphold.
 5. 5
  Bestille flybillett i god tid reisetiden, etter å få sitater fra flere flyselskaper, hvis du finner en billig flyreise gjennom en laveste sats tilbudet.
 6. 6
  Finn en bedre pris før du bestiller flyturen hvis de innledende sitatene er for høye. Vurdere å fly ut av eller inn i en annen flyplass, som billett prisene kan variere mye avhengig av hvor du går og kommer. Når man sammenligner besparelser, sørg for å faktor i kostnadene du vil pådra seg hvis du endrer flyplasser.
  • Noen ganger tar en buss eller tog for en del av turen, og deretter ta et fly for resten av reisen er den billigste måten å reise på.
  • Hvis planene inkluderer en bilutleie, kan prisene på alternative flyplasser gi en besparelse eller en regning øker. Du kan vanligvis finne leiepriser online online ved å gå til flyplassens hjemmeside og følge dens linker til lokale utleiefirmaer.
 7. 7
  I Europa ringer flyselskapets 800-nummer og be om deres laveste pris-uten å gi spesifikke reisedatoer. Tjeneste representanter ofte ikke forteller deg om lavere priser som er bare en dag eller to før eller etter målet dato.
  • Når du ringer flyselskaper, alltid være høflig og vennlig. Studier viser service folk vil gå en ekstra mil for deg hvis du er snill mot dem.

Finn siste liten billige flybilletter

 1. 1
  Sjekk flyselskapets nettsider for å se hva tilbudene de tilbyr.
  • Når forhåndsbestilling av et fly ikke fører til forventet kapasitet, flyselskapene ofte rabatt de resterende setene.
  • Siste liten diskonteringsrente kan være tilgjengelig inntil 10 dager i forkant av flyreiser. Men de billigste prisene er ofte dager før et fly er planlagt å reise.
 2. 2
  Se i klassifisert delen av den lokale avisen. Mange flyselskaper kjøre annonser som gir priser på billige flyreiser ut av lokale flyplasser tilgjengelig som uken.
 3. 3
  Ring rundt flyplasser for å spørre om avbestillinger har gjort billige billetter tilgjengelig. Be om å sette navnet ditt på en stand-by listen for fremtidige avbestillinger hvis prisen er billig, men ingen seter er åpne.

Tips

 • Rabatt bærere som Southwest og JetBlue ikke alltid dukke opp på reisesider, så søk sine nettsider direkte.
 • Billige flyreiser kan være tilgjengelig hvis du innløse hyppige flyger poeng eller delta i andre salgsfremmende programmer flyselskapene tilbyr.
 • Utforske ulike flymuligheter. Noen ganger tar flyforbindelser hvor du må bytte fly, eller en-stop flyvninger hvor flyet gjør en stopp langs veien kan være billigere enn en nonstop flight.
 • For New Zealand, har Air New Zealand faste avtaler som "grip-a-sete" på nettet, du kan melde seg til jevnlige varsler.
 • Reise i løpet langsomme årstider når flyselskapene tilbyr billige flyreiser prøver å fylle seter på flyene som tar av under kapasitet. Billige flyreiser er allment tilgjengelig i høst og rett etter den første av året.
 • For Storbritannia, sjekk ut RyanAir og EasyJet. For Australia sjekke ut Tiger Airlines.

Advarsler

 • Vær forsiktig med midnatt tick-overs når du reserverer. Hvis du venter for lenge med å bestille flybilletten, kan prisene endres så snart midnatt i din region eller i flyselskapets regionen flått over. Ha dette i bakhodet når nølende, ekle overraskelser i prisøkninger er ikke uvanlig når forsinke en beslutning!
 • Hvis du må være på ditt reisemål ved en bestemt tid, være forsiktig med å vente for nær din avgang før du kjøper billetten din. Hvis du ikke har en plass reservert en uke før, må du være der du risikerer ikke å kunne få et fly. Dette gjelder spesielt for flyreiser til populære reisemål og under høysesongen reise.
 • Alltid faktor i kostnadene for å komme til flyplassen og til din destinasjon nettsteder fra flyplassen. Plutselig en billig pris blir veldig dyrt når en svært lang taxi eller tog fare legges noen steder!
 • Aldri glem skatter, avgang skatter, GSTer / kar og tilleggstjenester. Og alltid lese de fine print.